- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
- Konu Sahibi Ebruliberre
-
Eşimle 2 gündür küsüm daha dogrusu küsüz.Tartısma sebebimiz ise ; esimin bana yıldönümünde alyans sözü vardı.Gecen gün begendigim alyansı almaya giderken laf sokmaya basladı maddiyatı öne sürdü pahalı seyler begeniyormusum hep.Bende yeri gelince sende Begeniyorsun dedim.Neyse sinir oldum bi kamyon laftan sonra tamam istemiyorum alma bir sey dedim artık bi onemi yok dedim eve gittim.Simdi hic benimle konusma tenezzülünde bulunmuyo.Özür dilemedigin sürece seninle konusmıycam dedim umrunda degil..Sürekli aynı sey bıktım bu küsmelerden yeter artık ben mi gurur yapıyorum ? Yemek falan da hazırlamıyorum kendisi yapsın ! Ben ilk adımı atmasam konusacagı yok nereye kadar gider bilemiyorum
Evet tabi ki yeterli zaten begendigim yüzük alınmayacak bir miktar degilEşinizin maddi durumu nasıl istediğiniz yüzüğü almaya yetecek düzeydemi?
Ama kalbimi kırdı bu ara sıkısıgım bir hafta sonra falan alabilirim diyebilirdiCanim bence fazla abartmissin hersey alyans degil sana kusmekte hakli bnce fazla uzatmadan ozur dilemelisin gonlunu almalisin esinin yazik olmus
Ben küstüm ama o da hic barısmak icin çabalamıyorküsen eşin değil ki, sensin
Eşin sana alyans alacağım mı dedi yoksa sen mi istemiştin?bir de alyans dediğin evlilik yüzüğüdür.nişanlanınca takılır o da
Sevmesen de o eşinle aranızda önemli bir bağ bence.değiştirme bi daha düşün derimCanım evet nişanlıyken taktım ama sevmiyorum o alyansımı idareten almıstım
Sevmesen de o eşinle aranızda önemli bir bağ bence.değiştirme bi daha düşün derimbir de eşini gerçekten sıkıştıracaksa bu harcama bırak istediği hediyeyi alsın sana.hem süpriz daha güzeldir
o da senin tavrına bozulmuş demek ki...Ben küstüm ama o da hic barısmak icin çabalamıyor
o da senin tavrına bozulmuş demek ki...
ama söz verdiyse, tutması gerekirdi, almaya giderken mi aklı başına gelmiş de yüzüğün pahalı olduğunu söylemiş. önceden bilmiyor muydu fiyatını?
Ah canım konu hediye degil boyle küs kalınca cok üzülüyorum ikimizde adım atmıyoruz hep aynı seytek derdiniz bu olsun boşver..
Bir Hediye icin gönüllere kiyilir mi?
tabiki canım... ayıp etmiş eşin, maddi şeyler asla eşlerin birbirini kırma sebebi olmamalı...Biliyordu onceden beni kırmaya deger mi almıycaksan güzel dille söyle dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?