Yine küslük !

Ebruliberre

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
618
279
103
Eşimle 2 gündür küsüm daha dogrusu küsüz.Tartısma sebebimiz ise ; esimin bana yıldönümünde alyans sözü vardı.Gecen gün begendigim alyansı almaya giderken laf sokmaya basladı maddiyatı öne sürdü pahalı seyler begeniyormusum hep.Bende yeri gelince sende Begeniyorsun dedim.Neyse sinir oldum bi kamyon laftan sonra tamam istemiyorum alma bir sey dedim artık bi onemi yok dedim eve gittim.Simdi hic benimle konusma tenezzülünde bulunmuyo.Özür dilemedigin sürece seninle konusmıycam dedim umrunda degil..Sürekli aynı sey bıktım bu küsmelerden yeter artık ben mi gurur yapıyorum ? Yemek falan da hazırlamıyorum kendisi yapsın ! Ben ilk adımı atmasam konusacagı yok nereye kadar gider bilemiyorum

pahalı şeyler mi beğeniyorsun kız :)) o da sana hangisini beğendin diye sormadan kendisi beğenip süpriz yapsaydı :) bende olsam pahalı da olsa beğendiğimi isterdim ama çok uzatmayın canım ya en azından yemek yapmayı ihmal etme bence

Canim bence fazla abartmissin hersey alyans degil sana kusmekte hakli bnce fazla uzatmadan ozur dilemelisin gonlunu almalisin esinin yazik olmus

Eşin sana alyans alacağım mı dedi yoksa sen mi istemiştin?bir de alyans dediğin evlilik yüzüğüdür.nişanlanınca takılır o da

Canım evet nişanlıyken taktım ama sevmiyorum o alyansımı idareten almıstım
Sevmesen de o eşinle aranızda önemli bir bağ bence.değiştirme bi daha düşün derim bir de eşini gerçekten sıkıştıracaksa bu harcama bırak istediği hediyeyi alsın sana.hem süpriz daha güzeldir

Sevmesen de o eşinle aranızda önemli bir bağ bence.değiştirme bi daha düşün derim bir de eşini gerçekten sıkıştıracaksa bu harcama bırak istediği hediyeyi alsın sana.hem süpriz daha güzeldir

Biliyorum istedigim alyansı alıp bana sürpriz yapıcak ama artık bi önemi yok beni kırdıktan sonra

Ben küstüm ama o da hic barısmak icin çabalamıyor
o da senin tavrına bozulmuş demek ki...
ama söz verdiyse, tutması gerekirdi, almaya giderken mi aklı başına gelmiş de yüzüğün pahalı olduğunu söylemiş. önceden bilmiyor muydu fiyatını?

o da senin tavrına bozulmuş demek ki...
ama söz verdiyse, tutması gerekirdi, almaya giderken mi aklı başına gelmiş de yüzüğün pahalı olduğunu söylemiş. önceden bilmiyor muydu fiyatını?

Biliyordu onceden beni kırmaya deger mi almıycaksan güzel dille söyle dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…