- Konu Sahibi umut_iklimi
çok haklısınız bu iş konusunu konuşucam bu gece bakalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü ben işe gidince sürekli arkamdan bişiler oluyo mesela ben gidince arkamdan evime giriliyo eşyalar değiştiriliyo kafasına göre temizlik yapıo mesela evde napıyoruz ne kadar harcıyoruz bunlar soruluyo ben kendi aileme bile seviye kydum ve annesi böle yaptıkça eşim sorumluluğu üstlenmiyo umursamıyo evi mesela geçen akşam mesaj attım ağrı kesici al ekmek al zilin üzerine ismini yaz as dedim tamam dedi evge geldim hiç biri yapılmamış neden çünkü annesi çağırmış yrmeğe ekmeği ondan almamış akşam ben geldiğimde fırın kapalıydı aç kaldım. ağrı kesicide alınmamış niye çünkü yemek yemişler sohbet etmişler iş saati gelmiş gitmiş. eve habersiz girmeleride ayrı bi konu :S
doğru sölüyosun canım haklısın ha bide şöle bişey var başına gelmeyen bilemez bu yüzden ben burda moral bulmak için dertleşmek için yazıyorum moral bozmaya gerek yok bu yüzden bu arada hassasiyetin için teşekkür ederim![]()
doğru haklısınız aslında bende annemlere söliyim onlarda buraya taşınsın bende sürekli annemlere gidiyim hatta ordan çıkmıyım belki içgüveysi alırlar eşimide bölece kirada ödemeyiz zaten eşim sürekli annesinin dizinin dibinde olduğu için sorumluluklarının farkına varamadı daha buda problem diil haklısınız nasılsa çalışıyorum ben alırım eksikleri değil mi ? ben kayseriden buralara eşim için kalkıp geldim o ailesi yüzünden evini ihmal edip hala evli olduğunun bilincine varmazsa da ben de en son çare annemlere buraya taşınmayı teklif edeceğim... ayrıca dertli olmasam bu konu yüzünden sorunlar olmuş olmasa buraya konu açmazdım...
konu sahibi arkadaşım..
artık konunu düzeltmelisin..
yani ayrıntılarını eklemelisin..
insanlar sadece kahvaltı olayını göz önüne alıyor çünkü![]()
ama konu sahibinin derdi ,eşinin annesine kahvaltıya ve yemeğe gitmesi.daha önce başka konuda da yazmıştı![]()
valla baska seyler olsa da olmasa da konu sahibinin yazdığı sorun bence...madem hep gıdeceksın ordan cıkmayacaksın evlenme annenın dızının dıbınde otur..herkes evleniyor bunlar gibimi yapıyor....
benim burada hiç kimsem yok zaten bu yüzden gidemiyorum akşamları beni çağırıyolar ama ben gitmiyorum görümcemde evli ve kv ye yakın oturuyo gece gündüz evinde damadıda kendinde eşimi göremiyorum evet çünkü ben akşam 8 de gidiyorum o 11.30a doğru geliyo ben uyumuş oluyorum bu arada tatil günlerimizde farklı ben pazartesi o pazar :SSS inanın çok sıkıldım![]()
kızlar artık eşimi her gün yemeğe yada kahvaltıya çağırmalardan bıktım illa işi mi bırakıyım ? artık iyice sinirime gitmeye başladı bu durum benim eşime gitme deyince de iyice kıymete biniyolar ve o zaman tartışıyoruz buna bi çare lazım vardiyeni değiş diyorum değişmiyor bıktım yaa annemlerin gelmesi çözüm olabilir mi sizce ?![]()