• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine kv :( kararsizim.

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar hatırlayan olacaktır. benim kv başka şehirde oturmasına rağmen sürekli gelir. En son benim tavrımı anlayınca yine başka şehirdeki kız kardeşine gitti 4 hafta kaldı. oradan evine döner diye beklerken yine bizim şehre geldi yine . Ablasinda kalıyor ama nefesi ensemde sanki. her hafta sonu çağırıyor oğlunu. tabi bende gidiyorum mecbur. benle tavırla konuşuyor. imalı imali. bana soracağı şeyi çocuğum üzerinden sormalar falan. yani anlatılmaz yaşanır kızlar. bir gidemedi evine aylar oldu. neyse.

Yılbaşı için eşime demiş gelin diye. eşim bana gidelimmi teyzeme dedi. neden bana sormuyorlar dedim. ben mesajı alıyorum bilerek yapıyor dedim. eşim markete gitti baktım teyze arıyor. yılbaşında gelin vs. eşim kesin çıktı evden dedi onlara. o sırada zil çaldı konuşamadık. yarın ararım da karar veremiyorum. gideyimmi acaba ne yapmalı?

niye her haftasonu gidiyorsun, gitme. çocuğunu kullanarak soru sorunca cevap verme, bana sormadın o yüzden cevap vermedin dersin. yılbaşına kaynanayla girmek ne romantik.... ben olsam bir bahane bulurdum.

Kv nefesi ensemde dedin de:KK70::KK70:
Ne guldum kiz.
Gitme sakin. Evde guzel bir yilbasi gecirin basbasa kocacinizla.

Gitme ...
Alsin basini gitsin artik eve .
Kv ye karsi her dediginden bir sey alinan biri degilim ama
Seninki bunaltmis artik ...

Arkadaşlar hatırlayan olacaktır. benim kv başka şehirde oturmasına rağmen sürekli gelir. En son benim tavrımı anlayınca yine başka şehirdeki kız kardeşine gitti 4 hafta kaldı. oradan evine döner diye beklerken yine bizim şehre geldi yine . Ablasinda kalıyor ama nefesi ensemde sanki. her hafta sonu çağırıyor oğlunu. tabi bende gidiyorum mecbur. benle tavırla konuşuyor. imalı imali. bana soracağı şeyi çocuğum üzerinden sormalar falan. yani anlatılmaz yaşanır kızlar. bir gidemedi evine aylar oldu. neyse.

Yılbaşı için eşime demiş gelin diye. eşim bana gidelimmi teyzeme dedi. neden bana sormuyorlar dedim. ben mesajı alıyorum bilerek yapıyor dedim. eşim markete gitti baktım teyze arıyor. yılbaşında gelin vs. eşim kesin çıktı evden dedi onlara. o sırada zil çaldı konuşamadık. yarın ararım da karar veremiyorum. gideyimmi acaba ne yapmalı?
Ben senin orda huzurlu olucağıni hiç düşünmüyorum arkadaşım oraya gidiceğime evde olmak daha güzel daha huzurlu. Yılbaşı gecesinin öneminden değil ama o gece yeni yıla nasıl girersen öyle geçer deniyor ya gerçektende öyle. Biz artık kayinvalide gorumce falan filan onlarla kutlamiyoruz yalnız en son yılbaşında madem onlarla olmucaz bari gündüz görüşelim diye eşimle gittik nalet olsun o güne sinir krizi geçirdim yikmadigim kirmadigim fırlatmadigim şey kalmadı ve bu senem gerçekten hep kötü geçti şimdi dersimi aldığım için hayatta gormekmis görüşmekmiş aman aman uzak olsunlar.

Git git nefesi ensene az gelmiş... Tövbe ya ne işin var sevmediğin kadının yanında otur evinde kocanla çocuğunla olmadı gidin Bi yere eğlenin

Ben olsam gitmem eşimle güzel başbaşa bir yıl başı geçiririm ne işin var bahane uydur gitme çok yüz verirsen gitmez kalır gene uzun zaman

Gitme madem gönlün yok bahane bul
Yilbasinda evde arkadaslarla yemek yicez de
Yada esimle program yaptik yer ayirttik de falan de
Kesin kaynananin yanina gidince oda sizinle gelmek isticek
Sinir stres bascak seni

Yerinizde olsam çocuğu onlara bırakırım, evde kocamla başbaşa kutlamak istiyoruz derim.
Zaten aranız soğuk, neden yeni yıla gergin giresiniz. :21:

Gitme. Çocuğunu da gönderme

Back
X