- 6 Temmuz 2016
- 25
- 24
- 3
- 39
- Konu Sahibi kipkivircik
-
evet kocanız sorunlu kızmakla çok haklısınızmerhaba hanımlar
eşimle çocuk olduktan sonra aramız çok bozuldu. 1 sene kavga küslükle geçti. boşanma hep ağzımdaydı zaten. neyse şimdi evliliğimiz düzelsin diye psikatriye psikoloğa gidiyoruz ikimizde ilaç kullanıyoruz. ama bugün biraz daha ciddi konuştuk boşancaz merak etme dedi ağladı ilk defa ağladığını gördüm bu sefer ciddiydi galiba.
tartışmanın sebebiyse enistem isten atıldı ve bi iftira sonucu hapse girdi. kızkardeşim benim bulunduğum şehre taşınacak.eşimin aileside bu şehirde.eşime dedimki enistemin durumunu kimseye soylemeyelim. tayini çıkmadı sonradan gelecek deriz.o da tamam dedi.ben kardeşimin evine gittim eşyalarını falan toplamaya çocuklara moral vermeye 10 gün kaldım. eşimde sağolsun günlerce ev aradı onlara. neyse ben eve döndüm dediki bizimkilerede söylememiz lazım. ben dedim gerek yok kimseye dert anlatmak istemiyorum bize bi faydaları mı okacak sanki. o da ben babama söylemek zorunda kaldım dedi. hiçbişey söylemek zorunda değil halbuki nasil zorunda kaldın çeneni tutamadın diye sinirlendim.şimdi herkes bana bunu soracak gerçeği bildikleri halde uydurduğum yalanı meraktan sırf. kaynanamım çenesi asla durmaz ne nerde söylenir söylenmez düşünemez heryerde anlatır bunu. ve sürekli bana bu durumu soracak her ayrıntısına kadar soracak öyle meraklı. Eşim babam kimseye söylemez merak etme diyo ama söylesede önemi yok artık. bana bir söz verdin ve hiç önemsemedin. ben böyle biriyle anlaşamam sana nasıl güveneyimde derdimi anlatayım ben dedim. onlar benim hiç bişeyim olmuyo yakın hissetmiyorum kendime sadece dedikodu amaçlı merak ediyolar ailemi dedim. bizden bişey olmaz artık bence bosanalım hiç yormayalım dedim.daha öncede bi kaç kere bana verdiği sözü önemsemeyim annesine bişeyler anlatmıştı çok önceden. başka söz veripte tersini yaptığı şeylerde var. ve ben buna çok önem veriyorum bir insan ağzından çıkan şeyi yapmalıdır bence. çevremdeki bir çok kocadan daha iyidir herkonuda.ama hatasını kabul etmiyor artık hiçbişeyde.boşanmakta istemiyorum ama düzeltemiyorumda. ağlayarak bişeyler söyledi ve çıktı evden şimdiden sonra Özür dilesemde beni konuşturmayabilir sessizce beklemelimiyim?
+1Simdi burada iki sorun var. Birincisi sizin surekli otur kalk bosanmaktan bahsetmeniz. Bu söylemlerle evlilik yürümez, hatalisiniz. Hele boşanmak istemediginiz halde soyluyorsaniz büyük hatalisiniz. Esiniz de keske cenesini tutsaymis. Kötü olmus. Ama bir de şöyle düşünün, bunu nereye kadar saklayabilirsiniz ki? Illa ki duyulacak, sizden duymalari daha iyi.
canim oyle deme. Konu sahibinin durumunu bilmiyorum ama son donemde insanlarin her türlü sey basina gelebiliyor. Büyük konusmamak en dogrusu. Zaman gösterecek kimin suclu kimin masum oldugunu.Enişteniz fetodan hapse girdi herhalde
kimse yanlışlıkla hapse girmiyor ya durup dururken
Benım etrafımdakı ınsanların hıc gelmedıcanim oyle deme. Konu sahibinin durumunu bilmiyorum ama son donemde insanlarin her türlü sey basina gelebiliyor. Büyük konusmamak en dogrusu. Zaman gösterecek kimin suclu kimin masum oldugunu.
icinde olanlara diyecek sozum yok, odesinler sonuna kadar. Ama yargi bile emin degil henüz kimin suçlu oldugundan. O yuzden sucu ispatlanana kadar herkes masumdur hukuken. Bulanik bir donemden geciyoruz, aydinlanmak icin zamana ihtiyacimiz var. Basbakan bile aciklamalarinda once tum suphe duyduklarimizi alacagiz, masum olanlari birakarak daireyi daraltacagiz dedi.Benım etrafımdakı ınsanların hıc gelmedı
kurunun yanında yasında yandıgını dusunmuyorum suanda
kım ne yaptıysa nasıl bulastıysa hepsı bedel oduyor bence suanda
Zamanında askerlerde senelerce ergenekon balyoz yalanlarıyla yıllarca boş yere hapis yattı. Ortalık karışık at izi it izine karıştı. Her gıcık alan birbirini ihbar ediyor fetocu diyeEnişteniz fetodan hapse girdi herhalde
Enişteniz fetodan hapse girdi herhalde
aynen bende bunu kastediyorum. Suçu yoksa zaten çıkacaktır ortaya, ben adalete guveniyorum. Ama suan da degil. Çünkü henuz hukuku islemeye baslamayacak kadar isleri yogun mahkemelerin.Zamanında askerlerde senelerce ergenekon balyoz yalanlarıyla yıllarca boş yere hapis yattı. Ortalık karışık at izi it izine karıştı. Her gıcık alan birbirini ihbar ediyor fetocu diye
Benımde calıstıgım yerın bolgesındekı kısıler alındı yalnız gorevden uzaklastırma alan var dırek hapse atılan var.icinde olanlara diyecek sozum yok, odesinler sonuna kadar. Ama yargi bile emin degil henüz kimin suçlu oldugundan. O yuzden sucu ispatlanana kadar herkes masumdur hukuken. Bulanik bir donemden geciyoruz, aydinlanmak icin zamana ihtiyacimiz var. Basbakan bile aciklamalarinda once tum suphe duyduklarimizi alacagiz, masum olanlari birakarak daireyi daraltacagiz dedi.
Aynenn katılıyorum şuan suçlu da suçsuzda belli değil önce ortalık iyice sakinlicek sonrasında sapla saman ayrılacak.İnşallah doğru ve adaletli bir ayrım olur.Zamanında askerlerde senelerce ergenekon balyoz yalanlarıyla yıllarca boş yere hapis yattı. Ortalık karışık at izi it izine karıştı. Her gıcık alan birbirini ihbar ediyor fetocu diye
direkt hapse atilanlar genelde ya gerçekten ciddi delilleri bulunanlar ya da yuksek konumlarda olduklarindan tedbiren tutuklananlar. Henuz bircogu hüküm giymedi. Tutuklu yargilanmak baska bir tedbir, hükümlü olmak baska bir durumdur. Umarim adalet en kisa surede yerini bulur. Ben de gercekten bu islere zemin hazirlayan ve icinde bulunanlara uzulmuyorum sahsen. Sadece masumlara ve o sahislarin masum yavrularina üzülüyorum. Ki keske vaktinde onlarda bizim kadar kendi coluk cocugunu dusunseydi.Benımde calıstıgım yerın bolgesındekı kısıler alındı yalnız gorevden uzaklastırma alınan var dırek hapse atılan var
bunları bu sekılde ayırmak lazım .
Ben bu tarz ınsanlardan korkarım ve uzak dururum esının saklamamasını normal buluyorum acıkcası. Kı ulkenın basına geleceklerden allah korusu bızı , uzulmuyorum yanı ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?