merhaba hanımlar
eşimle çocuk olduktan sonra aramız çok bozuldu. 1 sene kavga küslükle geçti. boşanma hep ağzımdaydı zaten. neyse şimdi evliliğimiz düzelsin diye psikatriye psikoloğa gidiyoruz ikimizde ilaç kullanıyoruz. ama bugün biraz daha ciddi konuştuk boşancaz merak etme dedi ağladı ilk defa ağladığını gördüm bu sefer ciddiydi galiba.
tartışmanın sebebiyse enistem isten atıldı ve bi iftira sonucu hapse girdi. kızkardeşim benim bulunduğum şehre taşınacak.eşimin aileside bu şehirde.eşime dedimki enistemin durumunu kimseye soylemeyelim. tayini çıkmadı sonradan gelecek deriz.o da tamam dedi.ben kardeşimin evine gittim eşyalarını falan toplamaya çocuklara moral vermeye 10 gün kaldım. eşimde sağolsun günlerce ev aradı onlara. neyse ben eve döndüm dediki bizimkilerede söylememiz lazım. ben dedim gerek yok kimseye dert anlatmak istemiyorum bize bi faydaları mı okacak sanki. o da ben babama söylemek zorunda kaldım dedi. hiçbişey söylemek zorunda değil halbuki nasil zorunda kaldın çeneni tutamadın diye sinirlendim.şimdi herkes bana bunu soracak gerçeği bildikleri halde uydurduğum yalanı meraktan sırf. kaynanamım çenesi asla durmaz ne nerde söylenir söylenmez düşünemez heryerde anlatır bunu. ve sürekli bana bu durumu soracak her ayrıntısına kadar soracak öyle meraklı. Eşim babam kimseye söylemez merak etme diyo ama söylesede önemi yok artık. bana bir söz verdin ve hiç önemsemedin. ben böyle biriyle anlaşamam sana nasıl güveneyimde derdimi anlatayım ben dedim. onlar benim hiç bişeyim olmuyo yakın hissetmiyorum kendime sadece dedikodu amaçlı merak ediyolar ailemi dedim. bizden bişey olmaz artık bence bosanalım hiç yormayalım dedim.daha öncede bi kaç kere bana verdiği sözü önemsemeyim annesine bişeyler anlatmıştı çok önceden. başka söz veripte tersini yaptığı şeylerde var. ve ben buna çok önem veriyorum bir insan ağzından çıkan şeyi yapmalıdır bence. çevremdeki bir çok kocadan daha iyidir herkonuda.ama hatasını kabul etmiyor artık hiçbişeyde.boşanmakta istemiyorum ama düzeltemiyorumda. ağlayarak bişeyler söyledi ve çıktı evden şimdiden sonra Özür dilesemde beni konuşturmayabilir sessizce beklemelimiyim?