yine mahvettim herşeyi.nasıl düzelir?

Eşiniz ağzını neden tutamıyor? Böyle erkeklerden nefret ederim. Ben eşimi tembihlemesem bile özel ya da önemli konuları asla kimseye anlatmaz, etrafta konuşmaz. Eşiniz artık sınırı aşmış bu ilk te değilmiş. Bence son kez adam akıllı oturup konuşun ya da artık boşanın.

erkeğin dedikoducusu hiiiççç çekilmiyor koşa koşa yetiştirmiş hemen aferin bırakın hatasını anlayıp özür dilesin siz haklısınız

Ben mesela bu olaya neden gırdım?
Bende babama atıyorum kaynımın karısının feto olaylarından hapse atıldıgını soylerdım.
Göz ardı edılmeyecek bır detay bu

Cnm her şeyi yüze vurma!
Ben öyle çok çok şeyi içime attım ki bu evlilikte
Diyelim geçen 95tl telefon borc mesaji gelmiş eşime sordum yanlışlıkla atmislar o kadar fatura mi olur dedi buna kim inanır kadir inanir
Sonra maaşı hariç primi varmis bir arkadaşı ağzından kacirdi yanimda eve gittik konusunu acmadim

Daha neler neler bildigim gördüğüm şeyleri yüzüne vursam saygı biter ve bosaniriz

başkaları yüzünden kendi yuvanı yıkacaksın... akıllı insan işi değil anlattıkların. öfkeyle kalkan zararla oturur. kocana ailene sarıl: negatif bakmak nereye kadar götürebilir bi evliliği?

Öncelikle geçmiş olsun. Evet eşinizin yaptığı şey çok yanlış, ve o konuda haklısınız. Ama sizde devamlı boşanma konusunu açmakta haksızsınız. Ben telkinin gücüne inananlardanım. Herşeyi geçsek bile çok kalp kırıcı bir durum. İnsan en son söyleyeceği şeyi en başta söylememeli.

Anladığım kadarıyla boşanmak istemiyorsunuz. Umarım aranız düzelir. Bundan sonrada eşinizle aranızda bir sorun olduğunda kendinize sorun. Ben bu olay için eşimi tamamen hayatımdan çıkarmak istiyor muyum, yada bu olayı telafi etmenin yolu var mı? Ve boşanma isteğinizi dile getirirken kendinizi hakimin karşısında son sözünüzü söylerken tahayyül edin. Böylece çok kolay ifade etmezsiniz. Tekrar geçmiş olsun.

Çok inceliyor ve kusur arıyorsunuz sanki...Tamam söylemese iyiymiş ama belki babasına yalan söylemek istememiştir.
Boşanma konusu çok dile gelince maalesef sonu iyi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…