- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
canım neyi göreceksin daha. ilk defa yaptığı birşey değilmiş ki. bir de çocuk peydahlamış.
üstelik annen hastayken böyle birşey yapması asla affedilemez. bence annene anlatmalısın. kadıncağızı aptal yerine koymasın.
Elim ayağım titriyor hâlâ. Küçük kardeşim dün babamın telefonundan arkadaşına mesaj atmak isterken mesajlarını okumuş. "Bende seni","orda buluşalım","şurda buluşalım" tarzında mesajlar vardı. Ne yapacağını, nasıl davranacağımı bilmiyorum
Annem bu haldeyken nasıl yapar bunu? Kadın hastalığına karşı mücadele ederken nasıl karı kız peşine düşer? Aklım almıyor ya almıyor. Anneme nasıl söylerim bunu, daha kötüsü nasıl saklarım bunu ondan?
Bir süre babamı takip etmeyi düşünüyorum, gerekirse mesajlarını bile kontrol etmeyi.
Zamanında da yaptı böyle bir hata, sonuç 8 yaşında bir çocuk var ortada. Buna rağmen annem affetti hep içine attı yıllarca, ondan hasta oldu canım annem
Sizce ne yapayım bundan sonra? Tam emin olmadan babama bu konuyu açmak istemiyorum. Kendi gözlerimle görmem lazım önce.
babanız geçenlerde size bir arkadaşınız için
Bu kız diskolarda hep zilzurna sarhoşmuş, doğru mu?"
"Erkeklerle buluşuyormuş, onlarla yatıyor mu?"
diye son derece rahatsız edici bir soru sormuştu değil mi
tevekkeli değil,kişi kendinden bilirmiş işi.
Biz onsuz çok daha mutlu huzurlu olacağımıza inanıyorum. Anneme de yıllardır diyorum boşuna çekiyorsun değişmeyecek diye. Bence en soğrusu boşanmak ben böyle bir baba istemiyorum. Mutluluğu dışarda arayan, eve gelince mahsus yapar gibi herkesin huzurunu kaçıran, annemi psikolojik olarak bitiren bir baba olmaz olsun..!!
Biz onsuz çok daha mutlu huzurlu olacağımıza inanıyorum. Anneme de yıllardır diyorum boşuna çekiyorsun değişmeyecek diye. Bence en soğrusu boşanmak ben böyle bir baba istemiyorum. Mutluluğu dışarda arayan, eve gelince mahsus yapar gibi herkesin huzurunu kaçıran, annemi psikolojik olarak bitiren bir baba olmaz olsun..!!
ama aldatılmaktansa boşanması daha iyi değil mi? sonuçta karısı bu haldeyken onu aldatıp sonra aynı yatağa giren bir insandan bahsediyoruz.
Başka bir açıdan bakın, kemoterapi alan bir hastadan bahsediyoruz
O annenin şimdi nasıl endişeleri, nasıl korkuları var
Kendi annemden bilirim bunları, bu süreçte daha hassas daha kırılgan oluyorlar. Şimdi onu hırpalamanın hiç alemi yok, inan bana o kadının gözü şu an ne kocasını ne girdiği yatağı görüyor, onun ufukları artık çok başka. Yeni endişelere boğulması onu çok farklı yerlere götürür. Her şeyi yolunda bilmesi, huysuz arsız da olsa kocasını çocuklarının yanında bilmesi onun için çok daha güvenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?