• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi be baba?

canım neyi göreceksin daha. ilk defa yaptığı birşey değilmiş ki. bir de çocuk peydahlamış.
üstelik annen hastayken böyle birşey yapması asla affedilemez. bence annene anlatmalısın. kadıncağızı aptal yerine koymasın.:50:

canım neyi göreceksin daha. ilk defa yaptığı birşey değilmiş ki. bir de çocuk peydahlamış.
üstelik annen hastayken böyle birşey yapması asla affedilemez. bence annene anlatmalısın. kadıncağızı aptal yerine koymasın.:50:

Bence anlatmamalisin.. annen zaten hasta...
Bosver allah islah etsin.. bu erkek milleti hangi kadini aldatmadiki.. nefret etmeye basliyorum artik bu erkeklerden..

Elim ayağım titriyor hâlâ. Küçük kardeşim dün babamın telefonundan arkadaşına mesaj atmak isterken mesajlarını okumuş. "Bende seni","orda buluşalım","şurda buluşalım" tarzında mesajlar vardı. Ne yapacağını, nasıl davranacağımı bilmiyorum :50:
Annem bu haldeyken nasıl yapar bunu? Kadın hastalığına karşı mücadele ederken nasıl karı kız peşine düşer? Aklım almıyor ya almıyor. Anneme nasıl söylerim bunu, daha kötüsü nasıl saklarım bunu ondan?

Bir süre babamı takip etmeyi düşünüyorum, gerekirse mesajlarını bile kontrol etmeyi.
Zamanında da yaptı böyle bir hata, sonuç 8 yaşında bir çocuk var ortada. Buna rağmen annem affetti hep içine attı yıllarca, ondan hasta oldu canım annem :43:

Sizce ne yapayım bundan sonra? Tam emin olmadan babama bu konuyu açmak istemiyorum. Kendi gözlerimle görmem lazım önce.

annenize Allah şifalar versin öncelikle.aldatma konusunda şundan kesinlikle eminimki bir kere yapmışsa yine yapacaktır.ki yapmış mesajlarına bakılırsa.gözlerinizle görseniz yada babanıza gidip söyleseniz bir şey değişicekmi?yani anneniz boşanıcakmı babanızdan.ağer öyleyse düşün peşine babanızın.ama yok yüzüne vurduğumuzla kalır diyosanız hiç yüzgöz olmayın derim ben.Allah yardımcınız olsun....

Annene sakın ama sakın böyle birşeyden bahsetme.Emin olsan dahi bahsetme.Hastalığını tetiklemekten başka birşey yapmazsın.Çok ciddi söylüyorum sana.Annene bahsetme.
Baban konusuna gelince de,karışma derim.Senin yapabileceğin birşey yok.Kimseyi de zorla adam edemeyiz.Birkez daha yapmış.Annen sineye çektikten veya çekmek zorunda kaldıktan sonra senin yapabileceğin fazla birşey yok.

Annemin durumu şu an berbat. Dün ilk kemoterapisi vardı. Psikolojisi alt üst oldu kadın mafoldu. Bu durumda nasıl söylerim ona?
Eminim ki öğrendiği an boşanma davası açar bu sefer affetmez.

Babanızı islah etmek sizin göreviniz değil ki?Ne yapabilirsiniz?Sizi dinlemez.
Annenize Allah şifa versin.Babanızın onun aldattığını bilerek kabul etmiş bence hasta bir insana söyleyerek üzmeyin.
Babanızla sizde karşı karşıya gelmeyin başa çıkamazsınız ve birde sizde üzülüp,yıpranırsınız.
Eğer aklı başında ve sözü dinlenilir bir aile büyüğünüz varsa ona durumu anlatın babanızla o konuşsun.
Eğer babanızın sözünü dinleyeceği hiç bir büyüğünüz yoksa son çare siz karşısına geçin ve ona çok net ve kısa senin annemi aldattığını biliyoruz ve bu nedele senden utanıyoruz diyin.
Bence siz babanızın hafiyeliğini yapmayın zaten başka bir kadından çocuk yapmış bir adam ile ilgili daha beter ne bulacaksınız ki?Bulsanız ne işe yaracak?
Siz kendi işlerinize bakın para kazanıp annenize rahat bir hayat sunup birlikte mutlu mutlu yaşayın derim.
Allah yardımcınız olsun.

Annen yeterince üzülmüş üstelik de hasta, söyleme sakın

Bu saatten sonra boşanmayacağına göre, durduk yerde hırpalanmasının ne alemi var, günah kadıncağıza

Babanı da Allah'a havale et, huylu huyundan vazgeçmezmiş, ne polemiğe gir ne de takip et, sonucunu değiştiremeyeceğin şeyler için daha fazla hırpalanma

Anneciğine destek ol, hastalığı nedir bilmiyorum ama Rabbim şifasını versin tez zamanda.

İlk kemoterapi diyen mesajını yeni gördüm

Sakın sakın, direncini düşürecek, üzecek hiç bir şey yapmayın sakın

babanız geçenlerde size bir arkadaşınız için

Bu kız diskolarda hep zilzurna sarhoşmuş, doğru mu?"
"Erkeklerle buluşuyormuş, onlarla yatıyor mu?"

diye son derece rahatsız edici bir soru sormuştu değil mi
tevekkeli değil,kişi kendinden bilirmiş işi. :ssz:

babanız geçenlerde size bir arkadaşınız için

Bu kız diskolarda hep zilzurna sarhoşmuş, doğru mu?"
"Erkeklerle buluşuyormuş, onlarla yatıyor mu?"

diye son derece rahatsız edici bir soru sormuştu değil mi
tevekkeli değil,kişi kendinden bilirmiş işi. :ssz:

Kendisi çok iyi bilir böyle ortamları :ssz:

Biz onsuz çok daha mutlu huzurlu olacağımıza inanıyorum. Anneme de yıllardır diyorum boşuna çekiyorsun değişmeyecek diye. Bence en soğrusu boşanmak ben böyle bir baba istemiyorum. Mutluluğu dışarda arayan, eve gelince mahsus yapar gibi herkesin huzurunu kaçıran, annemi psikolojik olarak bitiren bir baba olmaz olsun..!!

ama aldatılmaktansa boşanması daha iyi değil mi? sonuçta karısı bu haldeyken onu aldatıp sonra aynı yatağa giren bir insandan bahsediyoruz.

Biz onsuz çok daha mutlu huzurlu olacağımıza inanıyorum. Anneme de yıllardır diyorum boşuna çekiyorsun değişmeyecek diye. Bence en soğrusu boşanmak ben böyle bir baba istemiyorum. Mutluluğu dışarda arayan, eve gelince mahsus yapar gibi herkesin huzurunu kaçıran, annemi psikolojik olarak bitiren bir baba olmaz olsun..!!

al işte yokluğu varlığından daha hayırlı olur bence:50:

Annenize Allahtan acil sifalar diliyorum.
Anneyi aldatan baba nedir cok iyi bilirim. Kucuklugumden beri hatta. Annemin piskolojisi bozukken onun yuzunden o hala ayni.
Ne desem bilemedim. İlk kemoterapi; destege ihtiyaci var...
Allah islah etsin boyle bencil iradesiz zayif egoist insanlari. Aldatma konusunu soylemiyorm bile...
Var ya yaziklar olsun oyle insanlara. Gul gibi cocuk cocuk ver adama. Her seye ragmen affet. Ama o napsin? Hastalikta/ ilk firsatta kari kiz...

ama aldatılmaktansa boşanması daha iyi değil mi? sonuçta karısı bu haldeyken onu aldatıp sonra aynı yatağa giren bir insandan bahsediyoruz.

Başka bir açıdan bakın, kemoterapi alan bir hastadan bahsediyoruz

O annenin şimdi nasıl endişeleri, nasıl korkuları var

Kendi annemden bilirim bunları, bu süreçte daha hassas daha kırılgan oluyorlar. Şimdi onu hırpalamanın hiç alemi yok, inan bana o kadının gözü şu an ne kocasını ne girdiği yatağı görüyor, onun ufukları artık çok başka. Yeni endişelere boğulması onu çok farklı yerlere götürür. Her şeyi yolunda bilmesi, huysuz arsız da olsa kocasını çocuklarının yanında bilmesi onun için çok daha güvenli

Şu an için odaklanacağınız şey annenizin hastalığı. Bu yüzden babanızın ne halt yediğiyle uğraşmayın derim ben.
Anneniz tedavisini olsun, atlatsın ondan sonra tekrar düşünürsünüz.
Hastalığı sebebiyle olması gerekenden daha duygusal olup fazla tepki verebileceğini düşünüyorum. Bu da onu daha fazla yıpratır.

Başka bir açıdan bakın, kemoterapi alan bir hastadan bahsediyoruz

O annenin şimdi nasıl endişeleri, nasıl korkuları var

Kendi annemden bilirim bunları, bu süreçte daha hassas daha kırılgan oluyorlar. Şimdi onu hırpalamanın hiç alemi yok, inan bana o kadının gözü şu an ne kocasını ne girdiği yatağı görüyor, onun ufukları artık çok başka. Yeni endişelere boğulması onu çok farklı yerlere götürür. Her şeyi yolunda bilmesi, huysuz arsız da olsa kocasını çocuklarının yanında bilmesi onun için çok daha güvenli

işte ne biliyim. insan kendini o kadının yerine koyunca aptal yerine konulduğunu hissediyor. ama şu an önemli olan kadının hayatı. haklısınız.

bencede sakın anlatmayın, yahu bu nasıl adam böyle...acımasız..karısı kemoterapi görürken, nasıl bir vicdan yapar bunu...
sakın anlatma annene canım, şuan annenin morale yüzünü güldürecek şeylere ihtiyacı var..sakın ha sakın...

Back
X