- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Annemin durumu şu an berbat. Dün ilk kemoterapisi vardı. Psikolojisi alt üst oldu kadın mafoldu. Bu durumda nasıl söylerim ona?
Eminim ki öğrendiği an boşanma davası açar bu sefer affetmez.
Annen baya rahat biriymiş, adam çocuk peydahlamış zaten, şimdi söylesen muhtemelen alışkındır o yüzden bir şey olmaz.
Tüm kadınlar rahatlıklarından kocalarına tahammül etmiyorlar, annesinin bu durumu neden kabullendiğini, ne şartlarda yaşadığını ne üzüntüler atlattığını bilemeyiz o yüzden bu rahat yakıştırması yerinde olmamış
O kadın şu anda kanser, o evde o yüreklerde fırtınalar kopuyor, o anne ruhunda neler taşıyor, kanser nasıl yıkıcı bir illettir...
Bununla tanışan evlat neler yaşar, anneciğine kıyabilir mi ....
Konu sahibi arkadaşım, cüretimi mazur gör yerine cevap vermiş gibi oldum ama bu elimde değil. Bu illetle savaşımın tarihi çok eski, ne zaman hasta bir anne duysam içim kanıyor, bir de başka savaşlar vermelerine gönlüm razı olmuyor...
Elim ayağım titriyor hâlâ. Küçük kardeşim dün babamın telefonundan arkadaşına mesaj atmak isterken mesajlarını okumuş. "Bende seni","orda buluşalım","şurda buluşalım" tarzında mesajlar vardı. Ne yapacağını, nasıl davranacağımı bilmiyorum
Annem bu haldeyken nasıl yapar bunu? Kadın hastalığına karşı mücadele ederken nasıl karı kız peşine düşer? Aklım almıyor ya almıyor. Anneme nasıl söylerim bunu, daha kötüsü nasıl saklarım bunu ondan?
Bir süre babamı takip etmeyi düşünüyorum, gerekirse mesajlarını bile kontrol etmeyi.
Zamanında da yaptı böyle bir hata, sonuç 8 yaşında bir çocuk var ortada. Buna rağmen annem affetti hep içine attı yıllarca, ondan hasta oldu canım annem
Sizce ne yapayım bundan sonra? Tam emin olmadan babama bu konuyu açmak istemiyorum. Kendi gözlerimle görmem lazım önce.
Annemin durumu şu an berbat. Dün ilk kemoterapisi vardı. Psikolojisi alt üst oldu kadın mafoldu. Bu durumda nasıl söylerim ona?
Eminim ki öğrendiği an boşanma davası açar bu sefer affetmez.
Allahım aklım gidecek. Babam az önce aşağı sigara içmeye indi, telefonu evde sarjdaydı. Kardeşim telaşlı telaşlı çağırdı bana mesajları göstermek için. Birde be göreyim??? Telefonun kendi örnek mesajlarını okumuş. "Metin şablonlar" olarak kayıtlı olan örnekler. Hani eski telefonlarda oluyo ya "Toplantıdayım" "Gecikeceğim" vs vs tarzında
Birde demez mi bana "Ablaa yanlış okumuşum, yazan kişi kadın değil erkekmiş, adı da Metin"
Gülmekten yarıldım yemin ederim
Türkçesi pek içaçıcı olmadığı için bazı kelimelerin anlamını bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?