ilk evlendiğimizde bu kadar değildi. Ama bu yaz kendine bir arkadş grubu edindi. o arkadşları da evli. Arkadaşlarının eşleriyle konuştum onlar şikayetçi değiller bu durumdan. Ama arkadaşlarının hepsi nerden baksan 6-7 yıllık evli insanlar. Şu anda onların eşleri bişey demediği için eşim kendi yaptığını normal görüyor. Beni de sorunlu eşi olmadan evde oturamayan bir insan olarak görüyor? ne yapmalıyım düzelir mi sizci?
Sabır küpüsün gökten de inmiş bir meleksin anlaşılan.
Yoksa bu kadar yüzsüz adama tahammül etmek sıradan insan işi değil
Kime neden niye küsmüş ? Karısını evde bırakıyor arkadaşlarını davet ediyor sen vazgeçtiğin için sinirleniyor.
Ben senin yerinde olsam o adamı eve bile koymam gitsin hangi arkadaşının evinde alıyorsa kalsın.
Şımartmış tepene çıkartmışsın ya da ergenliğini yaşayamamış çok genç yaşta bir adamla evlenmişsin bilmiyorum.
Ama bu adamla daha çok işin var.
Aynı şeyi siz yapsanız??? O zaman da aynı şeyleri düşünür mü acaba?
Ne münasebet o gezerken ben evde tek oturacağım??? Çok bekler
vallahi benden bunu bekleyen...
eşiniz aile olduğunuzun henüz bilincine varamamış anlaşılan. kendini hala bekar zannediyor. evde bekleyen bir karısı varken pervasızca dışarlarda olmak, evin hanımına sormadan eve erkek arkadaşlarını çağırmak( karısı evde olmayacak olsa bile) bunlar çok sorumsuzca davranışlar. arkadaşlarının eşleri bişey demiyor diye aynı hakkı kendinde de görüyor, size çıkışıyor. böyle ev babası olmaz. alın karşınıza ciddi bir konuşma yapın. küsmek haftalarca konuşmamak vs bunlar da nedir? bir problem varsa konuşmadan nasıl çözülecek? hem haksız hem de küsüyor konuşmuyormuş. incitilen sen ihmal edilen sen bir de çocuk mu avutacaksın
kbakma ama ben kapi disari ederdim kapiya koyardim kocaysan kocaligini yap derdim resmen sen beni kovuyorsun derdim durda biraz düsün
neler yapiyor distan bir evliligi izlesen bunlari yeni bir cifte görsen ne düsünürdün diye sana zaman veriyorum derdin
benle ilgilenmiyen benimle bir ömür icin söz verenin 4te biri disarlarda sorumsuz bir halde geciyor sen yoluna ben yoluma derdim
vede birdaha yüzüne bakmazdim. Ona deki düsünki ben sabahlari kalkip arkadaslarla alisverise sonra güzellik salonlarina sonra gezmelere gidiyoruz
aksamda eve dönüyorum yemekte arada bir yapiyorum..
Biz kadinalra gelince ayrilma nedeni oluyor kadinlik görevini yapmiyor oluyor demi
kadin eve baksin temizlesin pisirsin cocuk dünyaya getirsin cocuk büyütsün ama sen bir karinla ilgilenme..
bunun icin evlenmedikmi de bir bütün olmak icin hayatimizi beraber huzur icinde gecirmek icin! ..
ben çok konuşuyorum çok söyledim. Bana aynen kuruduğu cümleyi yazıyorum: benim yaşam stilim böyle eşim eve gelmiyor diye boşanıcak mısın? dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?