aslında söylediğiniz çok mantıklı ama eşimin daha önceki kavgalarımızda hiç konuşmaya çalışmadı adam ruh gibi sessiz dolaştı evde aylarca ben bu durumda daha çok yoruluyorum
Klasik erkek modeli....bezdirme politikası.
ilerleyen zamanlarda sana muhtemelen..işine gelirse kızım ben böyleyim değişemem.diycek..eğer senin kararlı olduğunu görmezse
...yumruğunu masaya vuracaksın..yoksa değişmez bak ..nasıl olsa küs olmama dayanamıyor yanaşıyor hatta kavganın sonunda özür dileyen o oluyor diye aynen devam eder. .
ve sen de idare etmeye devam edeceksin..
Allah kolaylık versin ne diyim.
sana sadece şunu diyim hamile kalmak için fazla acele etme..
dün gece çıkıp gittiğinde mesaj attım yorgun olduğum için gitmekten vazgeçtiğimi arkadaşlarını çağırdığı söylemen gerekirdi dedim. hiç mesaj atmadı gece yatmak için geldiğinde sinirinin geçtiğini söyledi onun dışında konuşmadı sabahta konuşmadan işe gittiNe kadar sabırlısın.. Okuduğum an sinirlendim Hem suçlu hem güçlü,bir de küsüyor!!!
1-Annene gitmeyi haber verirsin ama gitmekten vazgeçtiysen aramak zorunda değilsin evinde oturursun..Sonuçta evin...
2- Eşin sen evde olsan da olmasan da eve birini getirecekse haber vermek zorunda!! İstisnasız!!
3- Ayda bir arkadaşlarıyla çıkarda haftada 3-4 sefer çok fazla,eşiniz abartmış...
4- Arkadaşlarının yanında "aa aşkım gitmedin mi,bizde arkadaşlarla gelecektik neyse artık başka zaman" diyebilirdi bunda utanacak bir şey yok,bunu demekle kılıbık da olunmaz..Hem yanındakiler duyar,sorun çözülür..Sonuçta gönder karını diyecek halleri yok!!
Sakın kendinizi suçlu hissetmeyin,sizin suçunuz yok.Başınızı eğmeyin evde de dik durun haklılığınızı vücut dilinizle gösterin..
Tabi aranızda ki iletişimi bilmiyorum ama mesela ben,haklıysam msj yazarım sert dille neden haklı olduğumu ve neden haksız olduğunu açıkça söyler eve geldiğinde de küs dururum
tabi iş sürecinde düşünüp bana hak verir...
dün gece çıkıp gittiğinde mesaj attım yorgun olduğum için gitmekten vazgeçtiğimi arkadaşlarını çağırdığı söylemen gerekirdi dedim. hiç mesaj atmadı gece yatmak için geldiğinde sinirinin geçtiğini söyledi onun dışında konuşmadı sabahta konuşmadan işe gitti
benim kafama bişey takıldı:44: o gece size eve gelmeyeceğini söylemiş zaten ,siz yokken
hemen eve gelme planları yapması ilginç:26:
evde onu rahatsız eden olgu siz misiniz yani?arkadaşım evliliğinizi gözden geçirin bence.
böyle saçmalık olur mu?50 yıl evli olsanda bu düsen saçma bir düzen
arkadaşlarıyla dışarda maç izliceklerini söyledi ben eve gelmiycem diye maçı bizim evde izlemeye karar vermişler. ben çok sordum eşime benden mi kaçıyorsun diye oda benimle evde olmaktan mutlu olduğunu ama arkadaşlarıyla birlikte de çok iyi vakit ğeçirdiğini ve onlar arayınca dayanamadığını söyledibenim kafama bişey takıldı:44: o gece size eve gelmeyeceğini söylemiş zaten ,siz yokken
hemen eve gelme planları yapması ilginç:26:
evde onu rahatsız eden olgu siz misiniz yani?arkadaşım evliliğinizi gözden geçirin bence.
böyle saçmalık olur mu?50 yıl evli olsanda bu düsen saçma bir düzen
eşim 35 yaşında geç evlendi ve evliliğe alışmadığını söylüyor. Ama olan bana oluyor kafayı yemek üzereyim. Dünden beri durup durup ağlıyorum. Evet ben çok sabırlı davrandım o alışamadı diye. Ama çok yoruldum. on yıllık evli gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?