Peki görücü usulü bir evlilik miydi?
Ailesi istemiştir belki evlenmesini.
Anlayamıyorum saçmasapan bir adam bu,yaptıklaını geçtim.
Yüzsüzlüğü de cabası.
Niye ağlıyorsun senin bir hatan yok,ya yola gelsin ya da kendini kurtarmaya bak bu adamdan.
Ne desem seni üzeceğim,ailesiyle konuş,ailenle konuş birilerine danış ne bileyim bu böyle gider mi arkadaşım ?
Senin niye günahına girmiş evlenerek.
Gidip arkadaşlarından birisiyle evlenseymiş Hollanda'da deli midir nedir !
cnm sen kesinlikle suçlu değilsin !!!
eşinin davranışı çok gereksiz ,haksız ve kabaca ;
ne demek haftanın 2-3 günü arkadaşlarla dışarıya çıkmak yaa
walla bende 2 yıllık evliyim birkez bile bensiz dışarı çıkamaz eşim, dışarı gidilecekse beraber evde durulacaksa beraber ;
sen çok fena alıştırmışsın walla bence iplerini biraz kıs derim ..
ve kesinlikle taviz verme o senden özür dilesin ,burada haksız olan o çünkü ...
aslında çok şey eksikti ilk evlendiğimizde evde olsa bile çok ilgisizdi. şimdi eskiye göre çok iyi davranıyor. eve geldiğinde bu akşam şunu izleyelim şöyle yapalım diye plan yapark gelir yada ne biliyim sıkkın olduğunda eli boş gelmez benim sevdiğim tatlılardan alıp gelir. geçen hatasonu tatile gittik. herşey düzeliyordu ama arkadşları bozuyor iştesizi anliyorum cünkü benim esimde ilk zamanlar evlilige adapte olamadi
kendisixde itiraf etmisti
ama sizin esiniz gibi disari cikma eve gelmeme gibi huylar yoktu
cok ilgisizdi
konusmazdi
ve bazan ona batardim sanki
ve küstügüm zaman asla konusmazdi ben dayanamayip konusurdum
böyle erkeklerle anlasmak zor
sizin esiniz cok piskin ve cok bencil
bencillik benim esimdede var ama simdi o baya düzeldi
evine cok bagli benim esim
neyse kimsenin evliligi mükemmel degil ama bazi sorunlar cidden hasta eder ve olan size olur
bu tip erkekler dünya yansa umurlarinda olmaz
esiniz sanirsam hala bekar hayatini yasamak istiyor
hala kendini bekar saniyor
evlilik sorumlulugu yok
diger konularda nasil
yani askim canim bitanem gibi mesela konusurmu
yada evde normalde nasilsiniz
bir yerler eksikken bazi yerler mükemmel mi yada cok mu eksik hersey
Annem anlatır hep..
Annem de yeni evliyken, aynı mahalleye aynı zamanlarda gelin gelen bir kadın varmış..daha ilk zamanlar kocası haftanın 3-4 günü aynen senin gibi arkadaşlarıyla kahveye takılırmış(o zamanlar başka yer yok tabii)
Kadın kayınvalidesine falan anlatmış zamanlar durumu..
Kayınvalidesi o zaman bir gece kahveyi basmış..
--sen elin kızını evde yalnız bırakmak için mi evlendin? hergece hergece nedir şimdiden? falan diye..
o olmuş bir daha düzelmiş adam..
yanii tabii şimdi bu şekilde bir davranış yanlış belki ama kayınvalidenize vs çıtlatsanız bu durumu..? belki kulağını büken birisi çıkar..
ben ilk başlarda çok hevesliydim 3çeşit yemek yapmaya çalışırdım işe giderken börek poğaça yapıp koyardım ama artık içimden hçbirşey yapmak gelmiyor. bazen 1 yemeği bile zor yapıyorum. çok konuştum ama anlatamdım aslında annesi biliyor ama annesini de dinlemiyorki. kayın validem çok sağolsun çok sever yardımcı olmaya çalışır ama eşim bu konuda ailesini de takmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?