Yine mi gol değil

branşım sözel fizik mate.gibi derslere olduğu gibi talep yok ..ücretli her dönem başvuru yapıyorum ama çıkmıyor yoksa mesleğimi yapmak istiyorum burada konum sızlanmak değil lütfen işimden de bahsettim ki ne şartlarda borcunu ödediğimiz anlaşılsın fikir istedim sızlanmadım
Yok ben sizlandiniz demedim zaten yanlis anladiniz. Hepimiz fikir istemek icin konu aciyoruz zaten. Ozel kolej vs yok mu cevrede? Onlara basvursaniz? Bransiniz sozelse ilkokul cocuklarina ders verebilirsiniz yine de. Odeve yardimci ogretmen bile arayanlar oluyor. İlkokul matematigi,ingilizcesi vs yapabilir her ogretmen. Benim hic alakam yok ogretmenlikle ama daha universiteyi yeni bitirdigim sene ortaokul ogrencilerine matematik dersi verirdim. Guzel de kazanirdim. Bence siz ogretmenken daha iyisini yaparsiniz

Yok ben sizlandiniz demedim zaten yanlis anladiniz. Hepimiz fikir istemek icin konu aciyoruz zaten. Ozel kolej vs yok mu cevrede? Onlara basvursaniz? Bransiniz sozelse ilkokul cocuklarina ders verebilirsiniz yine de. Odeve yardimci ogretmen bile arayanlar oluyor. İlkokul matematigi,ingilizcesi vs yapabilir her ogretmen. Benim hic alakam yok ogretmenlikle ama daha universiteyi yeni bitirdigim sene ortaokul ogrencilerine matematik dersi verirdim. Guzel de kazanirdim. Bence siz ogretmenken daha iyisini yaparsiniz
Yok lafım size değildi bir hanımefendi yazmışta genel cevap yazdım yorumunuza evet yapılabilir tabi ki işte istedim ki asgari ücret alayım bari dedim..
bulunduğum şehir eğitim anlamında kısır 3 senelik deneyimim sonucu anşadım ki eğitimciler söyler eğitim sektörü ölü sebebi tabiki belli şeyler bir bitkiden yıllık hasılatla ev geçindirdikleri için hazır geçim kaynağı görüypr çoğu kişi..çok da açmayayım şehri ele vereceğim belki tanıyam çıkar :110:

Konu zaten işim değil inanın bende dayanıp götürürüm diyorum ama ev araba borcu değil ki borç hayallerimi dahi erteliyorum eğer bu aptal borç olmasaydı zaten parayı kafaya takıp bu işte çalışmazdım

eşime rest çekmeyi düşünüyorum babasına söylemesini artık onun ödemesi gerektiğini yoksa da borçlarını bitirene kadar ayrı kalmak istiyorum çok sıkıldım artık kafamda aşamadım bu konuyu ..
Ben sessiz kaldıkça memnun herkes razı geliyor diyorlar demek ki

Yok lafım size değildi bir hanımefendi yazmışta genel cevap yazdım yorumunuza evet yapılabilir tabi ki işte istedim ki asgari ücret alayım bari dedim..
bulunduğum şehir eğitim anlamında kısır 3 senelik deneyimim sonucu anşadım ki eğitimciler söyler eğitim sektörü ölü sebebi tabiki belli şeyler bir bitkiden yıllık hasılatla ev geçindirdikleri için hazır geçim kaynağı görüypr çoğu kişi..çok da açmayayım şehri ele vereceğim belki tanıyam çıkar :110:
Sizden alip ailesine veren bir koca icin degmez inanin. Calisiyorsaniz kendi ailenize calisin bari. Yazik gunah. Esinize destek olmak icin calisin,kendi ihtiyaclariniz icin calisin ama esiniz paraari goturup keyfi sekilde anasina versin diye degil

İnanın sabretmeye çalışıyorum tek maddi sorunum bu değişdi zaten çok borç olduğu için iyice batıyor artık yoruldum ..evimde ders bile çalışamadım bu durumlar okadar psik bozdu ki huzursuz etti beni 2 senedir hala da bitmedi
Kolay degil tabiki borçları ödemek bide böyle sorumsuzca davranmaları vijdan yoksunu insanla ugraşmak eşinizden beklemeyin siz açık açık konuşun kv le hiç çekinmeyin inanki en azından birda isteyemezler tavrınızı koyun Bende çok çekinirdim eşimden beklerdim hep ezdirmesin farkında olsun baktım yok yılllarca agzını açmadı görmedi duymadı ben kendi işimi kendim hallederim dedim hiç çekinmeden söylüyorum şimdi sizede tavsiyem yoksa daha çok üzülürsünüz

branşım sözel fizik mate.gibi derslere olduğu gibi talep yok ..ücretli her dönem başvuru yapıyorum ama çıkmıyor yoksa mesleğimi yapmak istiyorum burada konum sızlanmak değil lütfen işimden de bahsettim ki ne şartlarda borcunu ödediğimiz anlaşılsın fikir istedim sızlanmadım
Ben sizi anlıyoryorum bütün üzüntünüz başkasının borcunu böyle zorlanarak ödüyorsunuz ve hepsi gözünüzde büyüyor haklısınız

Back
X