- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi audrey2016
- #41
Evet, haksızsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bigün bizim eve gelip bizim gereksizleri de paketlesene sevabına.. ben hakkından gelemiyorum bunların artık senin süper çözümlerin var :)Sanırım şu sosyal medya yorumlaşması, bardağı taşıran damla olmuş çünkü öyle önemsenecek bir şey değil tek başına, ancak altı dolu sanki. Küçük şeyler birikmiş.
Kvnizin niyetini bilemem, bunu siz hissedersiniz ama ben yazıyı okuduğumda, kvnin konuşma ve davranış tarzının bu olduğunu düşündüm bir an, yani size özel bir şey değilmiş gibi, lafının nereye varacağını bilmeden konuşan - davranan biri sanki?
Ne yapacağınızı söyleyivereyim, çatır çatır harcayacaksınız.
Yerinizde olsam çalışırdım da zaten, eşiniz bi tuhaf yani niye öyle parladıysa.
Yoksa fazla mı takıyor, öküz altında buzağı arıyorsunuz diyeceğim ama, böyle bile olsa size çocuk azarlar gibi çıkışmamalı. Tavrı çok yanlış.
Face kullanıyorsanız da fotoğrafı filan kv göremeyecek şekilde ayarlayarak paylaşın.
Ve gidin kendinize 4-5 tane sutyen alın, bir dahakine de 4 senedir aynı kıyafeti giyiyorum, kadının idare etmesi lazım vs. derse de, "Ben 2 sene giydim yaranamadım, ondan yenilerini aldım bak" deyin gösterip :)
Aa evet bu konu dikkat edilmesi gereken bir konuBirakirimda kp i bir çok kez oğlumu dudağından öperken yakaladim, oraya gidince çoğu kez soylememe rağmen oğlum istemedigi halde zorla ağlayarak alıp seviyor zorla opturuyor, nette zorla opmeyin ,opturmeyin ,istemedigi kişilere dokunması için zorlamayin yoksa başka tanimadigi bir kişide aynısını yaparsa annem ,babam izin veriyor nasılsa diye normal goruyor yazıyor o yüzden korkuyorum
sadece tepkilerinizi verme şeklinizi değiştirin
kv akıllı cidden
bu arada çalışma kararınızı da son gaz destekliyorum
ilk yorum geldi ve sizin için etraf ne der düşüncesi önemli ise "oğlumu sana bıraktığım dar zamanda bile çok özlüyorum, iyiki siz annemler varsınız "da dıyıp kendı annenı de ekleyip facebookta ekliyse eklemelisiniz
sonra madem bi sorun oldu eşin seni götürmedi kv
esas sizin oraya gitmek istememeniz gerekiyor
konu kadınların eskıden ne kadar zorluk yaşamasına gelince;
sonra yeri gelince görümcende varsa işte kv e işte x anne, sizler annemler teyzemler zor koşullar görmüş kadınlarsınız, ama biz ben ve gorumcenın adını zıkredıp şükür ki o dönem doğmamışız şimdi bizler için şunlar var iyiki " diyip kendi görümceni de katarsanız kimse size dokunmaz
kv laf ebesi sizde öyle olun
Çok tesekkur ederim sizinde zekaniza hayran kaldım maşallah ne kadar akıllı bir kadinsiniz.
Etraf ne der diye yaşayan biri değilim ama biri benim hakkımda ne zorluklarla tek başıma büyüttüğüm evladım için yalan yanlış birşey yazarsa kızarim hem de çok, annemler başka şehirde olduğu için çocuk gibi hava atiyor kendince ,sonuçta benim annemlerle gelip gittiğimizde çok çok güzel ilgileniyor oglumla,
Kv 7-8 sene once birini 6 ay birini 4 ay olmak uzere çocuk baktığı için eşim aňnesini o konuda hep över, annemler ,teyzemlere olsun sürekli annem şöyle iyi çocuk bakar su kadar çocuk bakti cok tecrübeli filan illallah dedirtti artık sürekli sürekli... Kv ona muhtac kalacagimi sandı ama ben kucuklugumden beri çocuk içinde buyudum yigenlerime hep ben baktım bunuda biliyor ,ama ne yapayim şimdi çocuk gibi dalasinami gireyim bende soyle baktım diye, o sabaha kadarda anlatsa ben tepkisiz dinliyorum .Gül gibi bakıyorum evladıma ,su dunyada hic kimse bir cocugun annesi kadar dusunup, bakamaz.
Benim gitmek istememin nedeni kv de ile kendim konusmakti ,çünkü eşim eminim bana ayrı kv ye ayrı konusacakti, belki benim adima ozur dileyecekti.
O dediginizide yaptım o zamanda senin annen hazır bez kullanmis ben elimde yikiyordum diyor ,onlarda yakmis diyorum ben hamile halimle 5 kat komur tasiyordum her gün diyor kp taşıma ben tasirim dedigi halde, gorumcemide katip biz sansliyiz Allah tan dedim bu seferde senin yaninda en azindan ben varim onun yanında kimse yok dedi kk coguna ses cikarmadim eşimin hatrina yani ters hiçbirşey soylemedim.
E ne yapayım evlenirken biliyordu islerinin bunu gerektigini ,kv istiyorki herkes ona ahlanip vahlansin , en kötü onların durumu olsun .
Yani ne yaparsam yapayım yaranamadim bu saatten sonra da yaranamam, öyle kabul ettim artık.
Aa evet bu konu dikkat edilmesi gereken bir konu
Kız kardeşimin kv si de her fırsatta dudagindan öpüyor çocuğu oda artık gitmiyor opuyor söz dinlemiyor diye
Başka şeyler de yapıyor olabilirler atıyorum yedirmedigin bir şeyi, onlara göre sakıncalı gelmez yedirebilirler. . Çünkü kendi doğruları var ona göre hareket ediyorlar bir de şu laf var çok meşhur ^BİR ŞEY OLMAZ^ nereden biliyorlarsa. .
Facebook kullanmiyorum cunku esimin ailesi her seyden bi mana cikarip herseyi dedikodu yapabilen tipler.
Yanı sıra kullansam dahi kayinvalide mi engellerdim heralde :)))
Neyse saka maka bi yana da gelin olmanin zorlugu sahiden cok var. Eski zamanlarda kaynanalar aleni olarak aci cektiriyolarmis suan ise gizli yapip ya ben hastayim ya da ben yapmadim ki moduna girip isin arasindan sivisip ogluyla gelenini kavga halinde birakiyor. Ben ben 22 yasima girecegim kaynanam bi kere merak edipte bi ultrason fotografina bakmadi bile. Yahut 1 kez benimle hastaneye gelmedi. Bak benim babam ölüm dösegin de makina ile yasiyo ve ben yanina bile yollanmiyorum. Ki makinaya bagladiklarini bile yeni ogrendim biliyomusun?
E annemde vefat etti abim ise evlendin geri donemezsin almam eve diyor.
Esim anasinin gazina gelip bosayacagim diyor.
Beterin beteri var sen yat kalk sukret bacim.
Aman ne takıyorsun he he de geç. Ben Üniv mezunuyum ama çalışmıyorum eşimin parasını yiyeceğim diyip çıktım işin içinden.
Saol arkadaşım , bende diyecek bisey bulamadım ,bende insanın ya tek suçum gelin olmak mı ???
Allah yardımcın olsun ,babanada tez vakitte ayağa kaldirsin inşallah.
Abinizde çok hayırlı bir abiymis, kv yada esin biliyorsa böyle dusunduklerini bir teknede onlar vurur, kocanda olsa el sonuçta.
Benimkide böyle yapıp yapıp ben çok iyi kv yim benim gibi zor bulursun diyor ,dayanamadim en sonunda imali bir sekilde kesinlikle dedim başladı yok ben sana ne yaptım ne gördün sende benim gibi gelin zor bulursun dedim ki bu anlattıklarım sadece yaptıklarının ceyregi,
Ne yyaprsan yap yaranamayacaksin, kendi üzüldüğunle,yiprandiginla kalacaksin, keşke evlenirken kan testi ,rontgen yerine ana kuzulugu testi yapılsa geçemeyen evlenemese , bizim ailelerimiz kiymetsizlesiyor nedense o kadar anan kiymetlise evlenmeseydin ,otursaydin ananin dizinin dibinde
ağzınızla kuş tutsanız bu insanlara yaranılmaz
benim kv ve görümce de kendini yüksek görür
o yüzden hiç taktir görcem ya da beni de görsün annemleri de görsünler diye değil
direk sizde kendinizi ve annenizi öven ayrı bir dünya yaratın
hakaret etmediğiniz müddetçe de bu tarz durumlarda cevap verme hakkına sahipsiniz
siz cevabınızı yapıştırın
bişi diyen olursa şunun şurasında sohbet ediyoruz niye yanlış anladınız anlamadım ki diye işin içinden çıkarsınız
Bak bugun bende isler gelisir gibi oldu benim pek muhterem abicigim beni ankaraya cagirdi babamin durumu daha da kotulenmis.
Kayinpeder surat asiyo gidiyorum diye (malum artik esine temizlikte yemekte kimse yardim edemeyecek kendi kizi da bi halt yemiyo daha dogrusu kendi kizlari prenses ya..) kayinvalide git orada dogumunu yap diyo.
Hadi beni bosver beni umursamasin zaten ama torunu ya karnimda ki torunu yani..
VE DEDIGIN COK DOGRU
keske kan testi yerine ana kuzusu testi yapilsa...
Ben bilseydim boyle olacagini ne kendimi uzerdim ne karnimda ki sabiyi..
Allah yukarida en buyuk adaleti o saglayacak ne diyeyim..
Senin hatalı olduğun konu kocan para için laf yapıyor diye kendine bakmaktan vazgeçmen. Bak işte alsan da konuşuluyor almasan da. Demek ki haketmeyen insana fedakarlık yapmayacaksın. Hele aldıktan sonra konuşan kv yi de hiç duymayacaksın. O ne senin üstüne başına aldığın şeyden?
İhtiyacın varsa isteyeceksin. Bazı kadınlar lazım olmayan bir şeyi bile sanki alınmazsa dünyanın sonuymuş gibi lanse edip bir güzel yolunu buluyorlar.
Ayrıca çocuğa bakacak biri varsa çalış. Senin için daha iyi olur.