Yine Mi Haksizim ...

Bence de çalışın ve ayaklarınızın üstünde durun, kimseye bel bağlamayın.

Ayrıca bir yerde çalışınca en kötü asgari alırsınız, bir kreşte ortalama 600 tl, size para kalır onla da dilediğinizi yaparsınız.

Kadın ayakları üstüne durmayınca böyle gelen geçen söz hakkı buluyor maalesef.

Umarım gönlüne göre iş bulabilirsin.

aynen tek suçumuz gelin olmak ,

allah bütün gelinleri kv muhtaç etmesin ,
ben muhtaç kaldım kendilerinin yüzünden ve dogurdugum çocuguma bile bakmadı

Amin ne onları bize , ne bizi onlara muhtaç etmesin tek dileğim bu...

Kp yaptığı herşeyi anlatmaya ,söylemeye bayilir , ev alalım diye arabalarını bize vermeyi teklif ettiler kardeşin hakkından vazgeçti değerini bilin !!! diyerek eşim asla almam dedi çok istiyorsanız satın parayı 3 e bölelim dedi ama ben onuda aldirmayacagim kv neden almiyorsunuz diye sorduğunda esim babam yüzüme vuracak omur boyu herkese de benim sayemde ev aldı diyecek dedi kv dede duymamazlıktan geleceksiniz , ona yapacak birşey yok dedi sırf 10-20 milyar karda olacağız diye omur boyu gebe kalamam kimseye .

Bence de çalışın ve ayaklarınızın üstünde durun, kimseye bel bağlamayın.

Ayrıca bir yerde çalışınca en kötü asgari alırsınız, bir kreşte ortalama 600 tl, size para kalır onla da dilediğinizi yaparsınız.

Kadın ayakları üstüne durmayınca böyle gelen geçen söz hakkı buluyor maalesef.

Umarım gönlüne göre iş bulabilirsin.

Çok teşekkür ederim bende calisip hem herkesin ağzını kapatmak hemde kendi istediğimi ,çocuğumun istediğini istediğim gibi almak istiyorum esinde olsa başkasının eline bakmak çok zor

Mesafeliyim aslında ama her gorusmemizde konu donup dolaşıp ev gecindirmeye geliyor sonra başlıyor ben farkında bile değilim bilmem kim söyledi sen aynı şeyi 4 sene giydin dedi yok ustume bisey almadim yok şunu soyle yapamadım , eşya almadim hak verdigimi söyledim.

Ama bende mi aynısı olayım sırf kv elinde bez yikadi diye bende mi yikayayim ,o zamanın şartları öyleymiş ne yapayım ,annemde ,teyzemde bir çok insan aynı şeyleri yaşadı o zaman ama ben bu kadar söyleyeni duymadım surekli surekli surekli ayni şey biktim artık söylemek, göstermek zorunda bıraktı beni susar belki ,sevinmiştir . Facedende yazdım anında sildim sirf bunlar olmasin diye ama gormus maalesef.

Konu sahibi arkadaşım inan bu söylemler hiç değişmez. Aynı şeyleri kayınvalidem de söylüyor, yok biz elimizde bez yıkadık yok ne yokluklar çektik öyle eşyamız hazır eve bile gelin gelmedim (eşyalar eşim ve ben tarafından alındı). Kısacası boş konuşmayı seviyor ne yapayım hehe deyip geçiştiriyorum hatta çoğu zaman artık dinlemiyorum bile. 14 senelik evliyim hep aynı şeyler. Kızım geldi 13 yaşında oğlum geldi 7 yaşına hala söyler sen rahat büyüttün hazır bez kullandın diye. Sen işe girsende o konuşmaya anlatmaya devam edecek ben çalışıyorum ama çalışıyor olmam onu susturmuyor. Hatta bazen anlıyor tavrımı artık ben konuşuyorum ama sen beni dinlemiyorsun galiba hehe deyip başka bir şeyle meşgul oluyorsun diyor. Anne 14 yıldır dinliyorum hepsi ezberimde sen merak etme diyorum.

Zamaninda eşimle boşanma esigine geldiğimizde kp sen bosanirsan sana kim bakacak dedi aklı sıra bizi barıştırmak icin!!! Bende bana bu yaşıma kadar eşim bakmadiki dedim kv de ise sen bosanmak istiyorsan çocuğu bırakacaksın dedi kolaydı öyle öyle bir anasının karnindan doğmadı daha beni evladımdan ayiracak kişi , çünkü kadın tokat bile yese susacakmis !!! İçimden ne ah ettim aynı şeyi de Allah sana yaşatsın dedim seninde böyle için yansın dedim 3 u birden ne aglattilar beni hüngür hüngür umurlarinda olmadım 1-2 hafta sonra gorumcem bebeğini kaybetti çok üzüldüm gorumcemi çok çok seviyorum çünkü ama ilahi adalet sen bosanirsan birakirmiydin dedim ben bosanmam dedi başka cevabı yok çünkü gorumcemi aynı durumda olsa ortaligi yıkardı.

Sen hizmetcimisin kv nin her işini yapasin sakat mı yatak dosek mi senden sağlamdır Allah bilir,hamile hamile iş bekliyorlar senden.

Git ailenin yanına git babani gor daha sonra cok vicdan azabı cekersin ama iş işten geçmiş olur
Sana yemin olsun ayni lafi bana da dedi kp sen gidersen sana kimse bakmaz almaz dedi bende bi ah ettim bi sonra ki gece kavga ettiler kv ile kv evi terk etti yine ben kaldim ben baktim kp'e. Babam ne olursa olsun onemli onlardan son kez olsun yuzunu goreyim gerisi umrumda degil. Sende Allaha havale et bende ediyorum...

Konu sahibi arkadaşım inan bu söylemler hiç değişmez. Aynı şeyleri kayınvalidem de söylüyor, yok biz elimizde bez yıkadık yok ne yokluklar çektik öyle eşyamız hazır eve bile gelin gelmedim (eşyalar eşim ve ben tarafından alındı). Kısacası boş konuşmayı seviyor ne yapayım hehe deyip geçiştiriyorum hatta çoğu zaman artık dinlemiyorum bile. 14 senelik evliyim hep aynı şeyler. Kızım geldi 13 yaşında oğlum geldi 7 yaşına hala söyler sen rahat büyüttün hazır bez kullandın diye. Sen işe girsende o konuşmaya anlatmaya devam edecek ben çalışıyorum ama çalışıyor olmam onu susturmuyor. Hatta bazen anlıyor tavrımı artık ben konuşuyorum ama sen beni dinlemiyorsun galiba hehe deyip başka bir şeyle meşgul oluyorsun diyor. Anne 14 yıldır dinliyorum hepsi ezberimde sen merak etme diyorum.

Yok sende madem kv dem oyle buyutmus bende öyle buyutmeliyim diyip elinizde bez yikamaliydiniz , ama birşey söyleyeyim mi öyle de yapsan o zamanda yaranamazdiniz.

Bende 4 senedir dinliyorum ,yazdıklarınızı okuduktan sonra daha da korkmaya başladım , daha cok dinleyeceğim demekki ...

Sana yemin olsun ayni lafi bana da dedi kp sen gidersen sana kimse bakmaz almaz dedi bende bi ah ettim bi sonra ki gece kavga ettiler kv ile kv evi terk etti yine ben kaldim ben baktim kp'e. Babam ne olursa olsun onemli onlardan son kez olsun yuzunu goreyim gerisi umrumda degil. Sende Allaha havale et bende ediyorum...

Ah sanada hamile hamile az cektirmemisler ,cok uzuldum ,kendileri hasta olsa dünya durur ama gelinlerin ailesi her zamanki gibi değersiz , bende Allaha havale ettim , arkamdan yaptıklarını da hep gosteriyor Allah ım ...

Sen git babacigini gor ,ölümlü dünya kimse için aileni hele hele ağır hasta olan babaniza gitmemezlik etmeyin.

Yok sende madem kv dem oyle buyutmus bende öyle buyutmeliyim diyip elinizde bez yikamaliydiniz , ama birşey söyleyeyim mi öyle de yapsan o zamanda yaranamazdiniz.

Bende 4 senedir dinliyorum ,yazdıklarınızı okuduktan sonra daha da korkmaya başladım , daha cok dinleyeceğim demekki ...

Maalesef öyle görünüyor en azından benimki yıllardır anlatıyor. O yüzden boşvermeyi takmamayı öğrenmeniz gerekiyor aksi halde bu eşinizle evliliğinize de kötü yansır. İlk zamanlar bende sizin gibiydim ama şimdi hiç umursamıyorum böyle çok daha mutluyum. Eşime de açıkça söyledim bu durumu artık he he deyip geçiyorum çünkü çok bunaldım ama kırmakta istemiyorum o yüzden böyle daha iyi sinirlenmiyorum doğal olarak ona da sataşmıyorum bu durumdan eşimde hoşnut.

Esimle 2 gundur konuşmuyoruz dün o kadar sinirlendim ki oglumla beraber salonda yattım bu gecede sanırım salonda yatacagiz ,ben artık mutsuz olmak istemiyorum. Kimse bize dokunmasin ben mutluyum zaten ,ama birileri illa karışacak biseylere ki biz mutlu olmayalim ,belki de benim sinirlenip esimle tartisacagimizi bildiginden böyle yapıyorlar.

Esimle 2 gundur konuşmuyoruz dün o kadar sinirlendim ki oglumla beraber salonda yattım bu gecede sanırım salonda yatacagiz ,ben artık mutsuz olmak istemiyorum. Kimse bize dokunmasin ben mutluyum zaten ,ama birileri illa karışacak biseylere ki biz mutlu olmayalim ,belki de benim sinirlenip esimle tartisacagimizi bildiginden böyle yapıyorlar.

benım eşimin ailesi de ne zaman bizim aramız iyi olsa
yanımıza gelirler kalmaya delirtirler beni
o sinirle kavga edeceğimi bildikleri için
aramızı bozarlar ama görümcemde evleniyor inşallah kendileri de aynı dertle sınav olurlar

Bu maalesef benin eşimde de var. Kendinannesi birsey dedigi zaman kötü niyetle demiyor. Ben dedigim zaman hemen neden boyle diyorsun.
Biz bir tartisma yasamastik kv ile ben esime anlattim.oda beni teselki etti. Annesi adina ozur diledi. Ama gitti annesi ile konusti sonra annem o niyetle dememis sende annemi kiskirtmissin dedi.

Benim o zamanlar aklima gelmedi ama gelse idi derdim. Annen diyince kotu niyetli degil ben diyince neden kotu niyetli degil demiyorsunda kiskirtiyor oluyorum diye derdim.

Uf ya nedir bu kv deler.

Çok doğru karar aldın maddi özgürlüğünü al çünkü çalışınca hem gözünde bişi kalmaz hem paradan gem vuran olursa ben kazanıyırum dersin hem de iş ortamı arkadaşlarn kafanı dağıtır özgüven hissedersin

Bu maalesef benin eşimde de var. Kendinannesi birsey dedigi zaman kötü niyetle demiyor. Ben dedigim zaman hemen neden boyle diyorsun.
Biz bir tartisma yasamastik kv ile ben esime anlattim.oda beni teselki etti. Annesi adina ozur diledi. Ama gitti annesi ile konusti sonra annem o niyetle dememis sende annemi kiskirtmissin dedi.

Benim o zamanlar aklima gelmedi ama gelse idi derdim. Annen diyince kotu niyetli degil ben diyince neden kotu niyetli degil demiyorsunda kiskirtiyor oluyorum diye derdim.

Uf ya nedir bu kv deler.

Onların annesi hep bizim iyiligimize söyler ama biz dusmanimiz olduğu için hep kötü niyetle,fesatlikla soyleriz.

Çok doğru karar aldın maddi özgürlüğünü al çünkü çalışınca hem gözünde bişi kalmaz hem paradan gem vuran olursa ben kazanıyırum dersin hem de iş ortamı arkadaşlarn kafanı dağıtır özgüven hissedersin

Çalışmak bana da çok iyi gelecek neredeyse 7\24 evdeyim ,gelen yok ,gideceğimiz kimse yok ,hem istediğimi alirim ,hem oğlumu daha iyi şartlarda buyuturum , hemde işyerinde kafam dagilir ,böylece gereksiz seylere daha az kafami yorarim .

Onların annesi hep bizim iyiligimize söyler ama biz dusmanimiz olduğu için hep kötü niyetle,fesatlikla soyleriz.
Aynen canım. Hep onlar iyi biz cadı :) ama bendede var biraz cadilik. Hele ailem soz konusu oldumu 6 yasindaki yegenlerime kadar laf soyletmem. Ailemi kimseye yedirmem. Soz konusu onlar olunca şaha kalkiyorum resmen.

Bisey olursada bilemedim olur, oğlumun polen alerjisi var, 2.5 yaşında 15 kilo olan oğlumun zayıf oldugu !!! gerekçesiyle arı poleni vermemiz gerektiğini söyledi istah açması için zar zor anlattım ama gizli verir diyede korkmadim değil.

Benim çocuğum zayıf degil ki , olsa da sağlıklı olsun yeter , neden boşu boşuna sırf et olsun ,ama anlatabilirsen.
Benim kız da da süt alerjisi var . E peynir falan Yedirmezsen hic cocuga dokunur alismadigi için her gün yedir alisir diyorlar :D
Dr a giderken onları da cagirdim Dr a bir.daha anlatmasini istedim onların yanında. Artık çok baskı yapmıyorlar bana .sende durumun ciddiyetini farkettir bence

Aynen canım. Hep onlar iyi biz cadı :) ama bendede var biraz cadilik. Hele ailem soz konusu oldumu 6 yasindaki yegenlerime kadar laf soyletmem. Ailemi kimseye yedirmem. Soz konusu onlar olunca şaha kalkiyorum resmen.

Kalkacaksin tabi nasıl eşinin ailesi eşine degerliyse senin ailende sana degerli

Benim kız da da süt alerjisi var . E peynir falan Yedirmezsen hic cocuga dokunur alismadigi için her gün yedir alisir diyorlar :KK70:
Dr a giderken onları da cagirdim Dr a bir.daha anlatmasini istedim onların yanında. Artık çok baskı yapmıyorlar bana .sende durumun ciddiyetini farkettir bence

Bende doktorun söylediğini söyledim ama anlarlarsa tabi :-) işlerine geldiği gibi doktorun dedikleri ya doğru yada yanlış

Back
X