• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi kimyasal..lütfen bakarmısınız?

lavanta banada 2 embriyolu 2. gün transferi yapılmıştı..senden dolayı ümitlenmiştim ..ama benim sonucum negatif..bugün aldım..ama senin gayet iyi gibi görünüyo..sakın moralinide bozma...bence herşey çok güzel olucak..senin mucizen o...

üzülme justing76...takip ettiğim kadarıyla senin ilk micro denemendi bu, bir de normal yolla olan bir kızın var sanırım. Demekki gebe kalabiliyosun, anladığım kadarıyla yumurta rezervinde ve kalitesinde sorun var...Farklı bir protokolle her şey daha güzel olabilir. Benim durumum da Çarşamba günü belli olacak artık bakalım, Allahtan hayırlısı...Benim sorunum da yumurtaların kalitesiz olması.

arkadaşlar bugün test yaptırdım, %100 artış göstermiş 224 olmuş değer. Artış olması iyi ama haftaya bakılacak olursa geriden geliyormuş hala. Offfffff....cumaya kaldı gene. Dr. iki ihtimal üzerinde duruyor, ya normale dönüp sağlıklı bir gebelik oluşucak, ya da dış gebelik:mafoldumben
Allahım sen yardımcım ol...13. gün değerim 57, 16. gün 112, 18. gün 224...benzer durumda olan arkadaşlar var mı??

lavanta inşallah bundan sonrada artışlar çok güzel olur benim böyle değildi tabi ben bebeğimi kaybettim ama senin şimdilik ikiye katlanması güzel seni takip ediyorum ve inanki dualarımdasın arkadaşım

eylül08 çok teşekkür ederim canım. ınan ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi şaşırdım. Allahım hayırlısı neyse onu göstersin hepimize inşallah.

Lavanta, inşallah hayırlısıyla güzel sonuca doğru gidiyorsun. Biraz zorluyor, uğraştırıyor ama maşallah bebeğine ne azimle tutunuyor annesine. Allah tamamına erdirsin inşallah canım, güzel haberlerini almak üzere seni takip edicem.

lavanta,bebeğin tutunmaya çalışıyor anladığım kadarıyla..kendini çok yorma,ağır kaldırma ve bol su iç canım...ınşallah senin bebeğinde benimki kadar inatçı olur...Senin için dua ediyorum canım...

Kızlar bugünkü tahlilimde %110 artış olmuş 473'e çıkmış değer...çok yavaş ilerliyor ama katlanıyor. Allahım n'olur yardım et, kalsın bebeğim....
Bugün transferden sonra 20. günüm..sanki yavaş mı ilerliyor?
Benzer durumda olanlar lütfen bilgi verirmisiniz?

valla canım benim ilk değer 38.34 2.değer 44 3.değer 52 4.değer 6 ve sonrakindede düşmüştü.....seninki benimkine göre çok iyii inşş bi sorun olmaz vee gebeliğin devam eder bi sorun olmadan......

canım maşallah ne güzelişte artıyo.... olumlu düşün emi herşey güzel olacak allahım yardımcın olsun...

lavanta bebeğin tutunmaya çalışıyor,şu sıralar çok dikkat et ve lütfen pozitif ol,olacak diye düşün aklına asla acabaları getirme canım...Allahım yardımcın olsun inşallah...Bu arada herhangi bir ilaç kullanıyor musun?

lavanta bebeğin tutunmaya çalışıyor,şu sıralar çok dikkat et ve lütfen pozitif ol,olacak diye düşün aklına asla acabaları getirme canım...Allahım yardımcın olsun inşallah...Bu arada herhangi bir ilaç kullanıyor musun?

Amin canım, inşallah Allah'ım bu sefer güler yüzüme. Dikkat ediyorum, ağır iş yapmıyorum, çok yorulmuyorum. Kullandığım ilaçlar, omega-3, folic asit, elevit vitamin, 2 tane estrofem, 1 coraspin, bi de progesteron iğne canım. Senin önceden yazdığın değerleri bir gün gerisinden takip ediyorum, ama inşallah benim bebeğim de seninki gibi sımsıkı tutunur. a.s.:nazar:

lavanta canım çok sevindim artış olmasına inşallah bundan sonrakilerde hep güzel artar daha fazla artar inan senin için de çok dua ediyorum herşey yolunda gitsin diğe
ben kaybettim bebeğimi sizin sonuçlarınızın güzel olması beni mutlu ediyor umutlandırıyor
allahım inşallah bebeğine kavuşturur seni ama sen kendine çok dikkat et olurmu

lavanta canım çok sevindim artış olmasına inşallah bundan sonrakilerde hep güzel artar daha fazla artar inan senin için de çok dua ediyorum herşey yolunda gitsin diğe
ben kaybettim bebeğimi sizin sonuçlarınızın güzel olması beni mutlu ediyor umutlandırıyor
allahım inşallah bebeğine kavuşturur seni ama sen kendine çok dikkat et olurmu

Allah razı olsun Eylül'cüm. İnşallah salı günü iyi haberlerimi paylaşıcam sizlerle. Sen de bundan sonraki denemeye 1:0 galip başlicaksın inşallah canım, en azından embriyoların sana tutunuyor ve hamile kalabiliyosun. Sonucu kötü olmuş olmasına rağmen bunu bilerek başlamak iyi bir motivasyon olucak inşallah canım.:1hug:

Back
X