• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi kimyasal..lütfen bakarmısınız?

arkadaşlar şimdi testten döndüm. Değerim 2011 olmuş, kese için baktılar henüz pek net bir şey gözükmüyor. 2.2 mm'lik bişi gördü dr. ama emin olmak için cuma günü tekrar çağırdı. Allah'ım 2. gün transfer edilen 2 hücreli embriyo'nun bu raddeye gelmesini sağladı ya, inşallah bundan sonrası da benim gönlümdeki gibi olur. Destekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah bekleyen, isteyen hepimize bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Beklemek çok kötü bir şey...Allah gönlümüzde yatanı hakkımızda hayırlı eylesin inşallah...

offf çok heycanlı. bende cuma günü gidicem doktoruma ultrasonda bakacak. benimde ilk 12. gün değerim 73 14. gün 110 16. gün 314 olmuştu normalde bugünde baktırmam lazım ama çok korkuyorum düşmüştür diye hiç bir reaksiyon da yok vücudumda inşallah güzel haberlerimiz devam eder..

Nurnur'cum inşallah canım...belirtiler bende de öyle...bi geliyo bi gidiyolar. Dün göğüslerim şiddetli ağrırken, bugün hiçbişi yok. Dr'a sordum, takılma fazla, her dakka olucak diye bişi yok dedi. O yüzden rahat olalım. Herşey zaten olucağına varıyor. Allah yardımcımız olsun.

maşallah canım rabbim tamamına erdiriri inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleri yazarsın bizlere buradan amin canım

lavanta canım...küçük bebeğin maaşallah inatçı çıktı arkadaşım...Nasıl sevindim...Allahım nazardan saklasın...Moralini hiç bozma,belirtilere de hiç takılma...Ben 17 haftalık hamileyim...yeni yeni göğüslerim acımaya başladı(o da fazla değil canım)...Başka en ufak bir belirtim bile olmadı....Allahımın izniyle sonuna kadar gidip bebeklerimizi kucağımıza alacağız ınşallah...Allahım isteyen herkese hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...

lavanta canım...küçük bebeğin maaşallah inatçı çıktı arkadaşım...Nasıl sevindim...Allahım nazardan saklasın...Moralini hiç bozma,belirtilere de hiç takılma...Ben 17 haftalık hamileyim...yeni yeni göğüslerim acımaya başladı(o da fazla değil canım)...Başka en ufak bir belirtim bile olmadı....Allahımın izniyle sonuna kadar gidip bebeklerimizi kucağımıza alacağız İnşallah...Allahım isteyen herkese hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...

Amiiiin canım arkadaşım, amiiin inşalllahhh!! Senin değer örneklerin olmasaydı, ben şimdiye kadar düşük moralim ile elli defa kaybetmiştim bebeğimi, ama o inadına devam ediyor. İnşallah da sonuna kadar devam eder.

Belirtilere takılmıyorum da canım, bende başından beri göğüs hassasiyeti var, bi an ağrımasa, bişi oldu diye panikliyorum işte, elimde dil...Neyse artık cumaya kadar rahat ve sakin olmaya çalışıcam...

:sm_cool::teytey:alkisalkisalkislavanta çok sevindim cnm..sen zoru başardın...

sağol canım, cuma gününü de sağ salim atlatırsak, 2 hücreli embriyo ile de gebe kalınabiliyomuş diye haykırcam burdan:):) Gerçi olmasa bile buraya kadar gelmesi de mucize, bundan sonraki denemelerde bize umut ışığı olur en azından...kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

sağol canım, cuma gününü de sağ salim atlatırsak, 2 hücreli embriyo ile de gebe kalınabiliyomuş diye haykırcam burdan:):) Gerçi olmasa bile buraya kadar gelmesi de mucize, bundan sonraki denemelerde bize umut ışığı olur en azından...kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

aslında sen bana çok umut olmuştun..çünkü benimkide iki hücreliydi ama ben başaramadım...:sinifsinif:

justing76, canım, benim de ilk iki denememde tutmamıştı. ılkini sayma, o acemilik dönemi oluyor biraz. Ben üçüncüye hem bedenen hem de ruhen hazırlanmıştım. Bir kere 10kg verdim, 6 ay boyunca sağlıklı beslendim ve spor yaptım, moralimi hep yüksek tuttum ve kesin oldu gözüyle bakarak başladım tedaviye. Yumurta kalitesi üzerine pek etki etmedi ama en azından bak 2 hücreliyi buralara kadar getirdi, bu da birşey. ınşallah senin de 2. denemen daha başarılı geçer canım.

haaa bide ben transfer esnasında bilgi istemiyorum diye söylemiştim hemşirelere ve sağolsunlar bana bişi söylemediler. Eşime aktardılar bilgileri, o da tabiiki ser verip sır vermedi. Baştan bilseydim eğer nasıl olsa 2 hücreli tutmaz diye ben bildiğimi okurdum kaydirigubbakcemile

Arkadaşlar maalesef kötü haber...Değerim bugün 4022 olmuş, ancak gebelik kesesi hala gözükmüyor. Dr. yamuk bişi tespit etti, bu olabilir dedi. Eğer doğru tespitse ve yarına kadar bi değişiklik göstermezse, sağlıklı görüntüye sahip olmadığı için (ki değerler de bunu gösteriyor, bugün 5000'lerde olması gerekiyordu) kürtaj ile alınacakmış. Çok üzgünüüüüüm, bu sefer çok yaklaşmıştım. :gitme::sinifsinif: Napalım kısmet değilmiş. Bidahaki sefere inşallah...

hakkında hayırlısı olsun lavantacımm...belkideee yarın kese görülürrr ve hamileliğin devam eder.....ve inşşdaa güzel bi şekilde devam eder.....tekrar hayırlısı olsunnn.....

kızlar benimdeğerim 12 günü 5 çıktı sonra 2 günde bir tahlilistedi doktorum hep ikiden fazla katladı şimdi 65 yarın tekrar tahlilim var doktorum hamilesin diyor yarınki tahlil sonucuna göre ultrason tarihi vereck ocak başında olur diyor yinede benimde korkum var kimyasal gebelikolurmu diye ama doktorum geç tutundu seninki diyor sadece düşme tehlikesi var şuanda doktorum o yüzden dikkat et dedi diğerlerine göre geç tutunması düşük teklikesini arttırıyormuş

Doğrudur canım, bu zamana kadar hep ikiye katlandıysa, sanırım gelişimi açısından bir sorun yoktur. Allah tamamına erdirsin canım, inşallah sorunsuz bir 9 ay 10 gün geçirirsin.:):):)

Arkadaşlar maalesef kötü haber...Değerim bugün 4022 olmuş, ancak gebelik kesesi hala gözükmüyor. Dr. yamuk bişi tespit etti, bu olabilir dedi. Eğer doğru tespitse ve yarına kadar bi değişiklik göstermezse, sağlıklı görüntüye sahip olmadığı için (ki değerler de bunu gösteriyor, bugün 5000'lerde olması gerekiyordu) kürtaj ile alınacakmış. Çok üzgünüüüüüm, bu sefer çok yaklaşmıştım. :gitme::sinifsinif: Napalım kısmet değilmiş. Bidahaki sefere inşallah...

canım dur bakalım yaa.bir yarın olsun..çok şey değişebilir..panik yapma..moralinide bozma..lütfen..bu bebek inatçı..bu sınavdanda geçicek eminim...

ınşallah canım ama benim pek bi ümidim kalmadı. Bu değerlerde elli defa gözükmesi gerekiyordu. Bişiler yolunda gitmiyor anlican:(:( Buna da şükür, buraya kadar gelmesi bile önemli bir aşama...Bir dahaki sefere inşalllah olur bizimde.

Back
X