• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi kimyasal..lütfen bakarmısınız?

Lavanta lütfen moralini bozma,gün doğmadan neler doğar canım...Ben kesemi gördüğümde değerim 4881 di...Biliyorsun bizimkiler geç tutundu...Bir daha doktora ne zaman gideceksin?

İnşallah canım ama benim pek bi ümidim kalmadı. Bu değerlerde elli defa gözükmesi gerekiyordu. Bişiler yolunda gitmiyor anlican:(:( Buna da şükür, buraya kadar gelmesi bile önemli bir aşama...Bir dahaki sefere inşalllah olur bizimde.

canım lütfen moralini bozma ben de senin gibi aynı durumdayız 9. günde 4.87 çıktı. pazartesi bekliycem tahlil için. lütfen lütfen umudunu yitirme. benim için örnek ol. sağlıklıysa zaten devam eder. hiç moralini bozma. Alah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.

merhaba kızlar, benim düşük olma riskim fazla transferimin 20. günü değerlerim çok düşük. 12. gün 5, 14. gün 10, 16. gün 25, 18. gün 68 ve bugün 80 çıktı değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı doktorum var diyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum normalde hep 2 veya daha fazla katlarken bugün ikiye bile katlamadı sürekli tahlil yaptırıyorum sol kolum şişti ve mosmor hemşire damara çok girmiş sağ kolumda 2 gündür ondan aldırıyorum oda nereye kadar dayanacak ve ben... normal değere gelmesini bekliyorlar 200 olursa keseye bakacaklarmış diğerleri gibi 1000 beklemeyeceklermiş geç ilerlediği için, 200 çıkma umudum kalmadı sonuç istiyorum bu bekleyiş çok zor varmı yokmu her tahlil sonucu acaba bugün katladımı diye düşünmek her ağrıda düştümü korkusu yaşamak çok zor

Lavanta lütfen moralini bozma,gün doğmadan neler doğar canım...Ben kesemi gördüğümde değerim 4881 di...Biliyorsun bizimkiler geç tutundu...Bir daha doktora ne zaman gideceksin?

canım bugün gittim dr'a. Keseyi gördü, normal hale gelmiş, bebeği'de gördü, değerim 4700'lerde ancak kalp atışını duymadı. Salıya kadar bekleyelim, belki duyulur, ya da o zamana kadar kendiliğinden düşer dedi. Eğer kalp atışı olmaz, düşmezse de çarşamba günü kürtaj yapıcak dr'um. Bu belirsizlik beni çok yıprattı ...Artık salıyı beklemekten başka çarem kalmadı.Garip olan, göğüslerim şişti, sızlıyolar; akıntım var şiddetli; vücut ısım da düşmedi, yani bütün belirtiler tam gaz sürüyor. Bakalım sonunda ne olucak. Desteğin için sağol canım.

canım lütfen moralini bozma ben de senin gibi aynı durumdayız 9. günde 4.87 çıktı. pazartesi bekliycem tahlil için. lütfen lütfen umudunu yitirme. benim için örnek ol. sağlıklıysa zaten devam eder. hiç moralini bozma. Alah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.

Amin canım, inşallah cümlemize nasip eder. 9. gün erken tahlil yapmışsın. 12. güne kadar daha 3 gün var. O zamana atak yapar o, bak görürsün:):):):)

merhaba kızlar, benim düşük olma riskim fazla transferimin 20. günü değerlerim çok düşük. 12. gün 5, 14. gün 10, 16. gün 25, 18. gün 68 ve bugün 80 çıktı değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı doktorum var diyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum normalde hep 2 veya daha fazla katlarken bugün ikiye bile katlamadı sürekli tahlil yaptırıyorum sol kolum şişti ve mosmor hemşire damara çok girmiş sağ kolumda 2 gündür ondan aldırıyorum oda nereye kadar dayanacak ve ben... normal değere gelmesini bekliyorlar 200 olursa keseye bakacaklarmış diğerleri gibi 1000 beklemeyeceklermiş geç ilerlediği için, 200 çıkma umudum kalmadı sonuç istiyorum bu bekleyiş çok zor varmı yokmu her tahlil sonucu acaba bugün katladımı diye düşünmek her ağrıda düştümü korkusu yaşamak çok zor

Ben de senin gibi düşünüyordum, benim de 2 kez daha az katladı ancak dr'um bugün dedi ki, 2 katına falan takılma. Her zaman olucak diye bişi yok. Ben meslek hayatımda neler gördüm, her zaman her şey kitabına uygun gidicek diye bişey söz konusu değil dedi..Benim durumuma baksana, nerden nerelere gidiyo, belki sonu iyi olmicak ama
dün kese bile yamuk yılık bi haldeyken bugün gayet düzelmiş ve içine bebek yerleşmiş. İnşallah herşey güzel olur canım.

canım bugün gittim dr'a. Keseyi gördü, normal hale gelmiş, bebeği'de gördü, değerim 4700'lerde ancak kalp atışını duymadı. Salıya kadar bekleyelim, belki duyulur, ya da o zamana kadar kendiliğinden düşer dedi. Eğer kalp atışı olmaz, düşmezse de çarşamba günü kürtaj yapıcak dr'um. Bu belirsizlik beni çok yıprattı ...Artık salıyı beklemekten başka çarem kalmadı.Garip olan, göğüslerim şişti, sızlıyolar; akıntım var şiddetli; vücut ısım da düşmedi, yani bütün belirtiler tam gaz sürüyor. Bakalım sonunda ne olucak. Desteğin için sağol canım.

keseyi gördünüzz ha ayyy çok sevindim canım. içini rahat tut kalp atışlarını da duyacaksın. adını anlı şanlı bi şey koy bu kadar savaşçı bebeğe yaraşır bi şey olsun... allah yar ve yardımcın olsun canım..

lavanta keseyi gördünüzmü?? çok iyi haber canım..hadi bak bu kadar üzüntün inşallah boşa çıkar...hep birlikte seviniriz cnm...

kalp atışınıda duyarsın sen artık..çok ağır adımlarla ilerliyorsun ama bak yinede güzel gelişmeler var cnm..

Ben de senin gibi düşünüyordum, benim de 2 kez daha az katladı ancak dr'um bugün dedi ki, 2 katına falan takılma. Her zaman olucak diye bişi yok. Ben meslek hayatımda neler gördüm, her zaman her şey kitabına uygun gidicek diye bişey söz konusu değil dedi..Benim durumuma baksana, nerden nerelere gidiyo, belki sonu iyi olmicak ama
dün kese bile yamuk yılık bi haldeyken bugün gayet düzelmiş ve içine bebek yerleşmiş. İnşallah herşey güzel olur canım.

canım senin için çok sevindim umarım bende o günleri görürüm. salı günü büyük güniyi düşün iyi olsun

lavanta canım bir ümitle geldim bilgisayar başına ve beni çok mutlu ettin...ama doktoruna sinir oldum..Ben keseyi gördükten bir hafta sonra kalp atışları için çağırdı doktorum...Bir hafta hatta sekiz gün sonra gittim ve kalp atışlarını duyduk..(29 Eylül kese gördüm 7 Ekim kalp atışlarını duydum)....Bak keseye 3 günde topladı belki salı duyamayacaksın da cumartesi günü duyarsın...Bizim bebeklerimiz inatçı lütfen sende inatçı ol canım...Lütfen kendini yıpratma,bebeğinin senin desteğine ihtiyacı var....Bak belirtilerin bile başlamış,ben de onlar bile yoktu,kendine dönük konuş,kalp atışlarını duyacağım,bebeğim iyi diye kendini şartlandır lütfen...Senin için dua ediyorum canım...ınşallah hakkında en iyisi olacak....

dilkalman canım çok teşekkür ederim. Çabalıyorum ama işte bazen kendimi bırakasım geliyor. Salı günü eğer bi gelişme gösterirse, yani büyümeye devam ederse, kalp atışını duymasam bile aldırmicam, biraz daha bekleticem. Dediğin gibi belki bir kaç gün geçtikten sonra duyulacak. Hakkımda hayırlısı olsun...

canım ilk test sonucunda değerin kaçtı, en son kaçta doktorun testi bıraktı ve kaç gün sonra seni çağırdı? çok soru sordum galiba:)

dilkalman arkadaşım ve diğer kızlar...bugün için çoooooooooook mutluyum. Bu akşam bebeğimin kalp atışları görüldü:):) ben yarın kürtaja gidicem ruhuyla gitmiştim merkeze, bir de bakarız ki, kalbi çırpınıyo yavrumun...o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Dr'um, tebrik etti, ancak geç gözüktüğü ve bozuk keseyle başladığı için riskli dönemi atlatmadığımızı söyledi. Üzülme ama çok ta umutlanmayın dedi. Sen günlük hayatını rahat yaşamaya devam et, mutlu ol dedi. pztesi için riskli gebelik uzmanından randevu verdi. Ben de zaten her şeye hazırlıklıyım, bugünü yaşadım ya, artık iyi ya da kötü her sürprize hazırlıklıyım. Ama inşallah Allah gönlüme göre verir de bebeğimi bana sağlıklı bir şekilde bağışlar. Hepinizi kucaklıyorum, iyiki varsınız kızlaarrrr..

gözün aydın canım hiç daha stres yapma o güp güpü duymuşsunya rabbim meleğini korusun canımcım sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin inşallah

sağol zeyracım..amin inşallah, ben de bunu tüm kalbimle diliyorum...stres yapmıyorum, aksine huzurluyum rabbim bana bunu gösterdi ya, gerisi de artık ona kalmış. Sen de yarılamışsın, Allah'ım sana da bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah.

Back
X