Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ama benim pek bi ümidim kalmadı. Bu değerlerde elli defa gözükmesi gerekiyordu. Bişiler yolunda gitmiyor anlicanBuna da şükür, buraya kadar gelmesi bile önemli bir aşama...Bir dahaki sefere inşalllah olur bizimde.
Lavanta lütfen moralini bozma,gün doğmadan neler doğar canım...Ben kesemi gördüğümde değerim 4881 di...Biliyorsun bizimkiler geç tutundu...Bir daha doktora ne zaman gideceksin?
canım lütfen moralini bozma ben de senin gibi aynı durumdayız 9. günde 4.87 çıktı. pazartesi bekliycem tahlil için. lütfen lütfen umudunu yitirme. benim için örnek ol. sağlıklıysa zaten devam eder. hiç moralini bozma. Alah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.
merhaba kızlar, benim düşük olma riskim fazla transferimin 20. günü değerlerim çok düşük. 12. gün 5, 14. gün 10, 16. gün 25, 18. gün 68 ve bugün 80 çıktı değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı doktorum var diyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum normalde hep 2 veya daha fazla katlarken bugün ikiye bile katlamadı sürekli tahlil yaptırıyorum sol kolum şişti ve mosmor hemşire damara çok girmiş sağ kolumda 2 gündür ondan aldırıyorum oda nereye kadar dayanacak ve ben... normal değere gelmesini bekliyorlar 200 olursa keseye bakacaklarmış diğerleri gibi 1000 beklemeyeceklermiş geç ilerlediği için, 200 çıkma umudum kalmadı sonuç istiyorum bu bekleyiş çok zor varmı yokmu her tahlil sonucu acaba bugün katladımı diye düşünmek her ağrıda düştümü korkusu yaşamak çok zor
canım bugün gittim dr'a. Keseyi gördü, normal hale gelmiş, bebeği'de gördü, değerim 4700'lerde ancak kalp atışını duymadı. Salıya kadar bekleyelim, belki duyulur, ya da o zamana kadar kendiliğinden düşer dedi. Eğer kalp atışı olmaz, düşmezse de çarşamba günü kürtaj yapıcak dr'um. Bu belirsizlik beni çok yıprattı ...Artık salıyı beklemekten başka çarem kalmadı.Garip olan, göğüslerim şişti, sızlıyolar; akıntım var şiddetli; vücut ısım da düşmedi, yani bütün belirtiler tam gaz sürüyor. Bakalım sonunda ne olucak. Desteğin için sağol canım.
Ben de senin gibi düşünüyordum, benim de 2 kez daha az katladı ancak dr'um bugün dedi ki, 2 katına falan takılma. Her zaman olucak diye bişi yok. Ben meslek hayatımda neler gördüm, her zaman her şey kitabına uygun gidicek diye bişey söz konusu değil dedi..Benim durumuma baksana, nerden nerelere gidiyo, belki sonu iyi olmicak ama
dün kese bile yamuk yılık bi haldeyken bugün gayet düzelmiş ve içine bebek yerleşmiş. İnşallah herşey güzel olur canım.
kalp atışınıda duyarsın sen artık..çok ağır adımlarla ilerliyorsun ama bak yinede güzel gelişmeler var cnm..
Ben de senin gibi düşünüyordum, benim de 2 kez daha az katladı ancak dr'um bugün dedi ki, 2 katına falan takılma. Her zaman olucak diye bişi yok. Ben meslek hayatımda neler gördüm, her zaman her şey kitabına uygun gidicek diye bişey söz konusu değil dedi..Benim durumuma baksana, nerden nerelere gidiyo, belki sonu iyi olmicak ama
dün kese bile yamuk yılık bi haldeyken bugün gayet düzelmiş ve içine bebek yerleşmiş. İnşallah herşey güzel olur canım.