- 10 Nisan 2014
- 43.714
- 116.236
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
para her zaman boşa gidiyor kıyafet alıyoruz o an beğeniyoruz sonra dolap bekliyor ama saç bu olmadı çıkarıp atayım kafamdan denilemiyor ki değil miHarcanılan paraya mı üzülse insan yoksa turuncu olan saçlara mı bilemiyor insan(
sen bana tarayı tavsiye etmiştin ama benim eşek kafam bir de şu tony guy ı deneyeyim dedi sonuç bu işte haftasonu şehir dışında düğün var ona katılıp dönünce düzelttireceğim başka bir kuaföre artıkFönü bile doğru düzgün çekmeyi beceremeyen bir yer kendisi, sonuca şaşırmadım.
Yaşamkent Tara, ümitköy İnter, çankaya Paris'i öneririm.
Geçenlerde arkadaşım saçını çankayada alalade bir yerde boyattı, siyah olan saçlarına ombre uygulandı ve sonuç muhteşem.
Oranın adını öğrendiğimde sizinle paylaşırım.
bende sinir oluyorum boyle kuaforlere dunyanin heryerinde aynilar yapamayacaklari ise aaaa yapariz tabikide olur diyorlar :))selam kızlar 7 ay aradan sonra uslanmayan ben gene saclarıma sık platin röfle yaptırmaya karar verdim tek şartık turunculuk dorelık olmamamsıydı biraz yıpransa da olurdu .Ankara Gordion tony guy a gittim ilk kez aa nedemek tam sitediğiniz gibi olur dendi işlemlerin sonunda tepelerde gene turunculukları görünce nevrim attı.Bir de demezler mi bir daha ki geldiğiniz de oraları tekrar paketleriz.Ya arkadaş ben sadece 1 ay sonra dip boyayı planladım paramızı sokaktan saçımızı marketten mi alıyoruz da bir daha işlemlere tabi olacağım bir hafta olmadan.makas kuaförden sonra bu da 3. üncü kuaför faciam oldu.öğrenciliğimde ki ucuz yurt kuaförümü mumla arıyorum adam pırıl pırıl röfleler yapardı bana.Şimdi hem paramızla hem de giden moralimizle rezil oluyoruz .Sizin de böyle deneyimleriniz oldumu kızlar hep beni mi buluyor bu şanssızlıklar ya bıktım artıkedit:yok şikayet etmekten vazgeçtim eşim ve sağlıklı bir evladım var.kimseye muhtaç değilim sağlık sorunlarım olsa da ölümcül değil şuan .Mutluyum ben ya varsın saçlarım da kötü olsun
makas kuafördeki kadın ama tony deki erkekti hepsi aynı valla insana saygı değer yok çoğunda istisnalar hariçbende sinir oluyorum boyle kuaforlere dunyanin heryerinde aynilar yapamayacaklari ise aaaa yapariz tabikide olur diyorlar :))
ben totem yaptim asla kadin kuafore sacimi elletmiyorum ne zaman kadin bir kuafor sacimi yapsa facia yasiyorum:)
Evet, Tara'da Muharrem abi işin ehlidir.sen bana tarayı tavsiye etmiştin ama benim eşek kafam bir de şu tony guy ı deneyeyim dedi sonuç bu işte haftasonu şehir dışında düğün var ona katılıp dönünce düzelttireceğim başka bir kuaföre artık
Harın cici mi?Hakikaten ya bu adamlar bu ödülleri kimden alıyorlar anlamıyorum, İzmir' de de var bir tane ödüllü, ben yapsam daha iyi yaparım o kadar yani. Basmakalıp yapıyorlar, hayalgücü yok anlamadım bende. Renk tutturmak ödüle konu değil herhalde
Küllünün üstüne sarı yeşertir saçı.. yeşermemesi için de içine bakır konulur küçücük bi miktar.. anladığım kadarıyla onu tutturamamış fazla kaçırmış bakırı haliyle turuncu olmuş..saçım açık küllü kumraldı turunculuk sıfırdı yapan adam da ödüllü bir kuafördü ya ona şaşıyorum ya en çok
İstanbulda hangi semtte bu mos biliyomusınuzGıcık bir durum.
Bende platin kullanıyorum.
2005 2009 arası hiç üşenmedim ben İzmir den Ankara ya düzenli gelirdim.
Mos vardı orada bir alışveriş merkezinde ama adını hatırlayamadım şimdi.
Yanındaki otelde kalıyordum ben geldiğimde otelin adı Crown Pl...a, siz hangi avm bilirsiniz belki buradan.
İstanbul daki mos larla yarışırdı orası. Her seferinde aynı renk bu kadar mı iyi tutar inanılmaz bir mekan tüm personeliyle.
Deneyin isterseniz.
Bende annemin zoruyla yaptirdim ama kendi kuaforum ayni turunculukta yapti sonra sehir disjnda annemin kuaforune gittim ve adam iki kere paketledi sirf ben turunculuk istemiyorum diye ve silver sampuanla maske yap dedi. Misal kopurt 1 saat falan bekle dedi. Saclarimin renginden cok mutluyum.orayı biliyorum da fiyat uygun söylemişti tony guy keşke yaptırmasaydım 3 gün oldu daha silver şampuan deneyeceğim bir hafta bakalım ne olacak
Aynı şeyi o kadar çok yaşadım ki sarı diye giriyorum bakır olup çıkıyordum :) sana harika iki yer tavsiye ederim. Bir Çayyolu makas gidip pişman olan sarışın duymadım. Biri subayevlerinde zümrüdü Anka. Benim istediğim platini yapabilen tek kuaförselam kızlar 7 ay aradan sonra uslanmayan ben gene saclarıma sık platin röfle yaptırmaya karar verdim tek şartık turunculuk dorelık olmamamsıydı biraz yıpransa da olurdu .Ankara Gordion tony guy a gittim ilk kez aa nedemek tam sitediğiniz gibi olur dendi işlemlerin sonunda tepelerde gene turunculukları görünce nevrim attı.Bir de demezler mi bir daha ki geldiğiniz de oraları tekrar paketleriz.Ya arkadaş ben sadece 1 ay sonra dip boyayı planladım paramızı sokaktan saçımızı marketten mi alıyoruz da bir daha işlemlere tabi olacağım bir hafta olmadan.makas kuaförden sonra bu da 3. üncü kuaför faciam oldu.öğrenciliğimde ki ucuz yurt kuaförümü mumla arıyorum adam pırıl pırıl röfleler yapardı bana.Şimdi hem paramızla hem de giden moralimizle rezil oluyoruz .Sizin de böyle deneyimleriniz oldumu kızlar hep beni mi buluyor bu şanssızlıklar ya bıktım artıkedit:yok şikayet etmekten vazgeçtim eşim ve sağlıklı bir evladım var.kimseye muhtaç değilim sağlık sorunlarım olsa da ölümcül değil şuan .Mutluyum ben ya varsın saçlarım da kötü olsun
Saçı söylediğiniz gibi yapamayınca neden ikinci işlem için ücret alıyorlar ben buna takıldım. Beceremeyip iki işlem yapanlar kendileri sonuçta.
Yengenin kuaför olmasi güzel bir şeymiş.
Çok ilginç.ya hepsi aynı alıyolar aslada beceremedik suçumuzu düzeltiyoruz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?