yine mi kuaförden mutsuz çıktım ben yaa

Harcanılan paraya mı üzülse insan yoksa turuncu olan saçlara mı bilemiyor insan (
para her zaman boşa gidiyor kıyafet alıyoruz o an beğeniyoruz sonra dolap bekliyor ama saç bu olmadı çıkarıp atayım kafamdan denilemiyor ki değil mi

sen bana tarayı tavsiye etmiştin ama benim eşek kafam bir de şu tony guy ı deneyeyim dedi sonuç bu işte haftasonu şehir dışında düğün var ona katılıp dönünce düzelttireceğim başka bir kuaföre artık

dert etmiycem artık olmazsa paket attırırım turuncu kısma deneyimimi paylaşayım dedim ki ankara lılar adına kanıp gitmesin

bende sinir oluyorum boyle kuaforlere dunyanin heryerinde aynilar yapamayacaklari ise aaaa yapariz tabikide olur diyorlar :))
ben totem yaptim asla kadin kuafore sacimi elletmiyorum ne zaman kadin bir kuafor sacimi yapsa facia yasiyorum:)

bende sinir oluyorum boyle kuaforlere dunyanin heryerinde aynilar yapamayacaklari ise aaaa yapariz tabikide olur diyorlar :))
ben totem yaptim asla kadin kuafore sacimi elletmiyorum ne zaman kadin bir kuafor sacimi yapsa facia yasiyorum:)
makas kuafördeki kadın ama tony deki erkekti hepsi aynı valla insana saygı değer yok çoğunda istisnalar hariç

Evet, Tara'da Muharrem abi işin ehlidir.
Tony Guy, Dia, Mos, R&W, Makas Paris gibi burada ünlenmiş kuaförlerden tutun da bodrum katına kadar denemediğim yer yok.
Çayyolunda mağdur olmadığım kuaför kalmadığından, artık zorunlu haller dışı gitmiyorum, gideceksem de Tara'yı tercih ediyorum.
Geçenlerde altı üstü bir hareketli fön çektireyim diye bir yere giriverdim yolumun üstü, yataktan kalktığımda olan saçımı bana geri sundu sağolsun.
Bu arada o bahsettiğim arkadaşım da saçında tucunculuk olmadan küllü ombre istiyordu, saç açıldıktan sonra o turunculuk olmuş ama kuaför özel bir jel uygulamış kendi anlatımına göre.
Cila mı diye sorduğunda ise saçı dore ve küllü renge çeviren bir jel olduğunu söylemiş.
Belki bir iki yere gidip sorsanız bilen çıkabilir.

Harın cici mi?

saçım açık küllü kumraldı turunculuk sıfırdı yapan adam da ödüllü bir kuafördü ya ona şaşıyorum ya en çok
Küllünün üstüne sarı yeşertir saçı.. yeşermemesi için de içine bakır konulur küçücük bi miktar.. anladığım kadarıyla onu tutturamamış fazla kaçırmış bakırı haliyle turuncu olmuş..
Ben araştıra araştıra öğrendim bu işleri karıştırıp karıştırıp kendim boyuyorum ve gittiğim kuaförler nerde boyattın güzel renk tutturmuşlar diyolar.. bu kıvama gelene kadar bu saçlar az yeşermedi

Bu kuaforler "oyle yapma" deyince ozellikle mi yapiyor nedir. Boydan alma dersin beldeki saci ensede bulursun. Dalgali dersin permadan beter olur. Ombre dersin "dibin cikmis" goruntusunden oteye gidemez, kizillik istemiyorum dersin direkt kizil yapsa ancak bu kadar kizil olur...

Sacimi bir yerde siyaha boyatip uclarina mavilik attirmistim gayette guzel olmustu. Sonra mavileri tazeletmek icin gittim ama ustalari degismis. Eski ustayi kotuleyip durdular yenisi daha profesyonelmis vs. En son fon cekti bitti, "hani nerede mavilik?" Yogun bi mavi kullandim ikidebir yenilemek zorunda kalma diye. Yikadikca normal mavi olacak. Iyi bari dedim. Yalniz saclarimi yikadikca mavi falan olmadi, bildigin gri oldu! Telefon ettim boyle oldu diye tonu tutmamistir gel yenileyelim dedi. Gittim yeniledi ama yine ayni sorun... Ya arkadas "mavi istiyorum"un nesini anlamiyorsun? Ayrica olabilir yapamiyorsundur bari ben yapamam de vaktimi de para mi da calma.

Aman ne dolmusum

Bence hic ugrasma 1 kutu mor sampuan al yika saclarini. Mor sampuan sactaki kizilligi yok eder.

Kuaförümü değiştirmiyorum,bu sebeple sorun yaşamıyorum. Zaten takıntılıyım fön için bile gitmem bilmediğim kuaföre. Kuaförüm müsait değilse acelem varsa kendim maşa,topuz vs hallediyorum.
Uygun sizi anlayan bir kuaför bulup,devam ederseniz sorun yaşamazsınız. Tabi asıl mesele bulabilmek.
Bende deneye yanıla buldum,6 senedir aynı yere gidiyorum.

İstanbulda hangi semtte bu mos biliyomusınuz

orayı biliyorum da fiyat uygun söylemişti tony guy keşke yaptırmasaydım 3 gün oldu daha silver şampuan deneyeceğim bir hafta bakalım ne olacak
Bende annemin zoruyla yaptirdim ama kendi kuaforum ayni turunculukta yapti sonra sehir disjnda annemin kuaforune gittim ve adam iki kere paketledi sirf ben turunculuk istemiyorum diye ve silver sampuanla maske yap dedi. Misal kopurt 1 saat falan bekle dedi. Saclarimin renginden cok mutluyum.

Eger kurtulamazsaniz bile neva color 1.11 den 1-2 nohut buyuklugunde sac renginize gore 8.1 falan boyadan 2 nohut kadar 2 pompa mavi sampuan ve 1 cay bardagi yada saciniza yetecek kadar suyla acin iyice o karisimi 10 dakika bekletincede guzel bir renge donuyor ama 1.11 i cok koymamak lazim yoksa yesertiyor.

kuaförlere ben olmadi bu renk dediğimde 15 gün sora yine gel dediğinde 15 gün dolunca gittiğimde yine para almasi...
ee madem çagriyosa saçlar oturmadiysa 15 gün sora gel gene yapariz diyen kuaför yine parasini aldiysa dünyanni en kötü mutsuz insan oluyorsun işte ayni ben...
kavga ediyorum kuaförlerle.. lann ne biçim kuaförsün kazandığın para haram olsun diyebiliyorum...
sora mı bi daha gitmedim bi yıldır gitmiyorum..
kaş bıyıkı kendim aldirmayı da öğrendim. düzgün bi şekilde..
güvenemedim kuaförlere.. işte nabim

Aynı şeyi o kadar çok yaşadım ki sarı diye giriyorum bakır olup çıkıyordum :) sana harika iki yer tavsiye ederim. Bir Çayyolu makas gidip pişman olan sarışın duymadım. Biri subayevlerinde zümrüdü Anka. Benim istediğim platini yapabilen tek kuaför

Saçı söylediğiniz gibi yapamayınca neden ikinci işlem için ücret alıyorlar ben buna takıldım. Beceremeyip iki işlem yapanlar kendileri sonuçta.

Yengenin kuaför olmasi güzel bir şeymiş.

aaa tek ben değilmişim muzdarip olan. bi foto buluyorum yada renk söylüyorum yada eski beğendiğim bi saç rengimi gösteriyorum .bu olur mu tabi yaparız sonuç olmamış bide gözümün içine bakarak ışıktan aynadan demiyolarmı yada 2 yıkamayla olur. ama olmyacağı bariz belli çünkü saç bambaşka bişi olmuş

Saçı söylediğiniz gibi yapamayınca neden ikinci işlem için ücret alıyorlar ben buna takıldım. Beceremeyip iki işlem yapanlar kendileri sonuçta.

Yengenin kuaför olmasi güzel bir şeymiş.

ya hepsi aynı alıyolar aslada beceremedik suçumuzu düzeltiyoruz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…