yine mi kuaförden mutsuz çıktım ben yaa

Heytttt be

Vız gelir tırıs gidersiniz
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
43.029
114.833
798
selam kızlar 7 ay aradan sonra uslanmayan ben gene saclarıma sık platin röfle yaptırmaya karar verdim tek şartık turunculuk dorelık olmamamsıydı biraz yıpransa da olurdu .Ankara Gordion tony guy a gittim ilk kez aa nedemek tam sitediğiniz gibi olur dendi işlemlerin sonunda tepelerde gene turunculukları görünce nevrim attı.Bir de demezler mi bir daha ki geldiğiniz de oraları tekrar paketleriz.Ya arkadaş ben sadece 1 ay sonra dip boyayı planladım paramızı sokaktan saçımızı marketten mi alıyoruz da bir daha işlemlere tabi olacağım bir hafta olmadan.makas kuaförden sonra bu da 3. üncü kuaför faciam oldu.öğrenciliğimde ki ucuz yurt kuaförümü mumla arıyorum adam pırıl pırıl röfleler yapardı bana.Şimdi hem paramızla hem de giden moralimizle rezil oluyoruz .Sizin de böyle deneyimleriniz oldumu kızlar hep beni mi buluyor bu şanssızlıklar ya bıktım artıkedit:yok şikayet etmekten vazgeçtim eşim ve sağlıklı bir evladım var.kimseye muhtaç değilim sağlık sorunlarım olsa da ölümcül değil şuan .Mutluyum ben ya varsın saçlarım da kötü olsun

Son düzenleme:
Hahahh benimde turuncu olmus benim onlerim seyrekti zaten gittim koyu aldim lendim boyadim yoksa onlerim parliyordu turuncudan seyrekte daha cok belli olur, gerci iyi bir kuaforde degildi baskasina gittim guzel yapti ama pahaliydi ustaydi ama belliydi iyi bir kuafor sart vallahi yoksa insan uzuluyor bence ustune boya vurun

Gıcık bir durum.
Bende platin kullanıyorum.
2005 2009 arası hiç üşenmedim ben İzmir den Ankara ya düzenli gelirdim.
Mos vardı orada bir alışveriş merkezinde ama adını hatırlayamadım şimdi.
Yanındaki otelde kalıyordum ben geldiğimde otelin adı Crown Pl...a, siz hangi avm bilirsiniz belki buradan.
İstanbul daki mos larla yarışırdı orası. Her seferinde aynı renk bu kadar mı iyi tutar inanılmaz bir mekan tüm personeliyle.
Deneyin isterseniz.

Turinculuk neden olduki sacini kizilmi boyaliydi.
Ben hep rofle yaptiriyorum hic turunculuk olmadi

orayı biliyorum da fiyat uygun söylemişti tony guy keşke yaptırmasaydım 3 gün oldu daha silver şampuan deneyeceğim bir hafta bakalım ne olacak

Beni değil de daha çok annem yaşıyor faciayı.
Onda da röfle ya da platin sarısı hastalığı var ve ne zaman kuaföre güvense saçları ya yandı ya turuncu oldu,5 liralık boyayla bile daha iyi açılıyor,demekki onlar beceremiyor.
Daha birkaç saat önce boyadım kadının saçlarını kızıla zorla,adam akıllı kuaför bulana kadar boyatmayacağına dair söz aldım...

umarım vazgeçer akıllanmayız biz kadınlar ya gene gideriz yaptırırız

saçım açık küllü kumraldı turunculuk sıfırdı yapan adam da ödüllü bir kuafördü ya ona şaşıyorum ya en çok
Hakikaten ya bu adamlar bu ödülleri kimden alıyorlar anlamıyorum, İzmir' de de var bir tane ödüllü, ben yapsam daha iyi yaparım o kadar yani. Basmakalıp yapıyorlar, hayalgücü yok anlamadım bende. Renk tutturmak ödüle konu değil herhalde

ha ha sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza

brezilya fönü yaptırmıştım geçen sene 6 ay düz olur dedi o kadar da işkence çektim kokusu yok toka takmaması yok terlememesi valla 1.5 ayda bozuldu kurallara uymama rağmen he he

Tony Guy kuaför mü? İsmi kullanıyor mu sadece gerçek TG şubesi mi? Çünkü saçta 1 numara onlar ve saç ürünleri

Tony Guy kuaför mü? İsmi kullanıyor mu sadece gerçek TG şubesi mi? Çünkü saçta 1 numara onlar ve saç ürünleri
gerçek tony guy şubesi .Bu arada ürünlerini ben de kullanıyorum gerçekten çok memnunum özellikle saç serumu ve maskesi süper şampuanı da saç kremsiz yumuşacık yapıyor saçı

Fönü bile doğru düzgün çekmeyi beceremeyen bir yer kendisi, sonuca şaşırmadım.
Yaşamkent Tara, ümitköy İnter, çankaya Paris'i öneririm.
Geçenlerde arkadaşım saçını çankayada alalade bir yerde boyattı, siyah olan saçlarına ombre uygulandı ve sonuç muhteşem.
Oranın adını öğrendiğimde sizinle paylaşırım.

gerçek tony guy şubesi .Bu arada ürünlerini ben de kullanıyorum gerçekten çok memnunum özellikle saç serumu ve maskesi süper şampuanı da saç kremsiz yumuşacık yapıyor saçı
Allah Allah, çok kötü olmuş böyle yapmaları. Bi yurtdışı şubelerini de araştırıp bakmak lazım çünkü bazı markalar Türkiye'de çok savsaklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…