- 10 Nisan 2014
- 43.029
- 114.833
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
ankaradayım evet Çayyolu kuaförleri ne son gidişim bu hep mi kötü olur ya bu röfle isimlerinden utansın bu meşhur kuaförlerAnkaradaysan sana ares kuaförü öneririm iyi yapıyor diye duymuştum
orayı biliyorum da fiyat uygun söylemişti tony guy keşke yaptırmasaydım 3 gün oldu daha silver şampuan deneyeceğim bir hafta bakalım ne olacakGıcık bir durum.
Bende platin kullanıyorum.
2005 2009 arası hiç üşenmedim ben İzmir den Ankara ya düzenli gelirdim.
Mos vardı orada bir alışveriş merkezinde ama adını hatırlayamadım şimdi.
Yanındaki otelde kalıyordum ben geldiğimde otelin adı Crown Pl...a, siz hangi avm bilirsiniz belki buradan.
İstanbul daki mos larla yarışırdı orası. Her seferinde aynı renk bu kadar mı iyi tutar inanılmaz bir mekan tüm personeliyle.
Deneyin isterseniz.
saçım açık küllü kumraldı turunculuk sıfırdı yapan adam da ödüllü bir kuafördü ya ona şaşıyorum ya en çokTurinculuk neden olduki sacini kizilmi boyaliydi.
Ben hep rofle yaptiriyorum hic turunculuk olmadi
Kullu kunral benimkide jstune cokta iyi okur rofle sasirdim turunculugasaçım açık küllü kumraldı turunculuk sıfırdı yapan adam da ödüllü bir kuafördü ya ona şaşıyorum ya en çok
umarım vazgeçer akıllanmayız biz kadınlar ya gene gideriz yaptırırızBeni değil de daha çok annem yaşıyor faciayı.
Onda da röfle ya da platin sarısı hastalığı var ve ne zaman kuaföre güvense saçları ya yandı ya turuncu oldu,5 liralık boyayla bile daha iyi açılıyor,demekki onlar beceremiyor.
Daha birkaç saat önce boyadım kadının saçlarını kızıla zorla,adam akıllı kuaför bulana kadar boyatmayacağına dair söz aldım...
ben de ona şaşırdım işte en ideal saç tonudur sık krepe balyaj yaptı ama diptenKullu kunral benimkide jstune cokta iyi okur rofle sasirdim turunculuga
Hakikaten ya bu adamlar bu ödülleri kimden alıyorlar anlamıyorum, İzmir' de de var bir tane ödüllü, ben yapsam daha iyi yaparım o kadar yani. Basmakalıp yapıyorlar, hayalgücü yok anlamadım bende. Renk tutturmak ödüle konu değil herhaldesaçım açık küllü kumraldı turunculuk sıfırdı yapan adam da ödüllü bir kuafördü ya ona şaşıyorum ya en çok
ha ha sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınızaHakikaten ya bu adamlar bu ödülleri kimden alıyorlar anlamıyorum, İzmir' de de var bir tane ödüllü, ben yapsam daha iyi yaparım o kadar yani. Basmakalıp yapıyorlar, hayalgücü yok anlamadım bende. Renk tutturmak ödüle konu değil herhalde
Harcanılan paraya mı üzülse insan yoksa turuncu olan saçlara mı bilemiyor insanumarım vazgeçer akıllanmayız biz kadınlar ya gene gideriz yaptırırız
gerçek tony guy şubesi .Bu arada ürünlerini ben de kullanıyorum gerçekten çok memnunum özellikle saç serumu ve maskesi süper şampuanı da saç kremsiz yumuşacık yapıyor saçıTony Guy kuaför mü? İsmi kullanıyor mu sadece gerçek TG şubesi mi? Çünkü saçta 1 numara onlar ve saç ürünleri
Allah Allah, çok kötü olmuş böyle yapmaları. Bi yurtdışı şubelerini de araştırıp bakmak lazım çünkü bazı markalar Türkiye'de çok savsaklıyorgerçek tony guy şubesi .Bu arada ürünlerini ben de kullanıyorum gerçekten çok memnunum özellikle saç serumu ve maskesi süper şampuanı da saç kremsiz yumuşacık yapıyor saçı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?