yine mi kuaförden mutsuz çıktım ben yaa

belki inanmıyacaksın ama ben senede bir kere röfle yatırıyorum ve 600 km uzaktan ankaraya gidiyorum ve saçlarımın her yeri aynı renk , bu 19 yıldır böyle devam ediyor,
gitmek istersen özelden yaz cvp yazarım sana

Senede bir kere röfle yaptırıyorsunuz ve arada hiç dip boyamıyor musunuz?

Kuaförlerden cidden nefret eder oldum, en iyisi denilen bile %40 iyi iş yapıyorsa, %60 berbat ediyor saçı. Bana da o %60 denk geliyor hep. Hele ki o rahat tavırları, hallederiz canım, aaa yaparız, ben en iyisiyim tavırları yok mu, sonunda işi batırsalar bile allem edip kullem edip kendilerini aklarlar.

Mümkün mertebe kuaföre gitmiyorum. Saçımı kendi rengine kendim boyarım.

Bir de saç rengini görmemiz için fotonu koyar mısın canım? Tabi sadece saçını, yüzünü saklayarak.

Bazen üyeler kötü, berbat diyor ama bi bakıyoruz saç muhteşem olmuş.

Walla kuaför benim için çok önemli ama artık boyayı mis gibi kendim yaparım
Saçımın fönünü maşasını kırık fönünü zaten kendim yapıyorum
Kesim için de iyi bi yer buldum
Gerisi bende ☺

çok geçmiş olsun siz de benim gibi kuaför mağdurlarındansınız

çok sevinirim iyi bir kuaför bulsam yıllarca yakasını bırakmam valla

Bence bi süre dinlendirin turuncular rahatsız etmiyorsa hatta evde boyamayı deneyin kuaförler ilk seferde platini pek tutturamaz gerçekten zor ama.Osm.da olsanız tek seferde yapacak kuaför vardı ama maalesef

evde vardı zaten mor şampuan kullandım biraz düzeldi ama rengi de saman sarısına döndü şimdi
Onu bilmiyorum ben hic kullanmadim. Sarilarin rengini canlandirmak ve isiltili sari isteyenler john frieda sheer blonde sampuanini kullaniyo bir arastirin derim belki isinizi gorur

evde vardı zaten mor şampuan kullandım biraz düzeldi ama rengi de saman sarısına döndü şimdi
Şampuanı kullanmaya devam etme şu an, açık olan kısımlar rengi kuvvetli almış... Bekleyip normal şampuanla yıkarsan rengi düzelir 3 yıkamaya ve parlamaya başlar.

Vakti zamanında ben de çok fazla kuaför mağduru oldum ama artık saçımı boyatmıyorum, kendi doğal haline bıraktım. Saçlarım boyadığım zamanlarda çok bakımsız ve zor uzardı; ne zaman boyamayı bıraktım saçlarım resmen kendine geldi, hızlı uzuyor ve gürleşti. Bundan iki yıl önce kuaför saçlarımı yakmıştı, saçlarım hayatta toparlanmaz derken iki yıl içerisinde toparlandı. Saçlarım şimdi popomda ve sağlıklı. En güzeli kendi doğal saçımız kızlar.

Bu arada Makas kuaför ve Vassago kuaföre çok şaşırdım. İnstagram'da bayağı fenomenler, hatta saçımı tekrar boyatırsam Vassago kuaför aklımdaydı ama buradaki yorumlardan anlaşılan oralar da iyi değil.

Ankamall un yanı, oraya boya için değil kesin için ben de gittim tavsiye ederim.

Ceycey, Tunus caddesi benzinliğin karşısında Tarık var şiddetle tavsiye ederim. Ordaki Hasret Hanım da mükemmel kaş yapıyor. Tarık Olgan yaz googlela yeri çıkar şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…