- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Senede bir kere röfle yaptırıyorsunuz ve arada hiç dip boyamıyor musunuz?belki inanmıyacaksın ama ben senede bir kere röfle yatırıyorum ve 600 km uzaktan ankaraya gidiyorum ve saçlarımın her yeri aynı renk , bu 19 yıldır böyle devam ediyor,
gitmek istersen özelden yaz cvp yazarım sana
evde vardı zaten mor şampuan kullandım biraz düzeldi ama rengi de saman sarısına döndü şimdiBence hic ugrasma 1 kutu mor sampuan al yika saclarini. Mor sampuan sactaki kizilligi yok eder.
çok geçmiş olsun siz de benim gibi kuaför mağdurlarındansınızkızlar selam benimde canım yandı bu kuaför olayından.
İstanbul Ataşehirde oturuyorum. Burada küçük bi kuaförde saçıma keratin bakım yaptırdım ipek gibi oldu.
2 hafta sonra iyi bi yerde uçlara ombre yaptırayım dedim ve vassago metrogarden a gittim anam anam gitmez olayım saçımı berbat ettiler.
Gittim 1 hafta sonra kolestonla 15 tl ye kendim boyadım daha iyi oldu.
vassagoya da 500 tl para verdim. Aman dedm saçım yanmasın yıpranmasın ama mahvettiler resmen.
yazıklar olsun ya.
Hakkaten iyi kuaför bulmak iyi koca bulmaktan zor
şaka mı buBişey olacağından değil erkeklerin saçıma dokunmasını istemiyomuş
çok sevinirim iyi bir kuaför bulsam yıllarca yakasını bırakmam vallabelki inanmıyacaksın ama ben senede bir kere röfle yatırıyorum ve 600 km uzaktan ankaraya gidiyorum ve saçlarımın her yeri aynı renk , bu 19 yıldır böyle devam ediyor,
gitmek istersen özelden yaz cvp yazarım sana
Bence bi süre dinlendirin turuncular rahatsız etmiyorsa hatta evde boyamayı deneyin kuaförler ilk seferde platini pek tutturamaz gerçekten zor ama.Osm.da olsanız tek seferde yapacak kuaför vardı ama maalesefselam kızlar 7 ay aradan sonra uslanmayan ben gene saclarıma sık platin röfle yaptırmaya karar verdim tek şartık turunculuk dorelık olmamamsıydı biraz yıpransa da olurdu .Ankara Gordion tony guy a gittim ilk kez aa nedemek tam sitediğiniz gibi olur dendi işlemlerin sonunda tepelerde gene turunculukları görünce nevrim attı.Bir de demezler mi bir daha ki geldiğiniz de oraları tekrar paketleriz.Ya arkadaş ben sadece 1 ay sonra dip boyayı planladım paramızı sokaktan saçımızı marketten mi alıyoruz da bir daha işlemlere tabi olacağım bir hafta olmadan.makas kuaförden sonra bu da 3. üncü kuaför faciam oldu.öğrenciliğimde ki ucuz yurt kuaförümü mumla arıyorum adam pırıl pırıl röfleler yapardı bana.Şimdi hem paramızla hem de giden moralimizle rezil oluyoruz .Sizin de böyle deneyimleriniz oldumu kızlar hep beni mi buluyor bu şanssızlıklar ya bıktım artıkedit:yok şikayet etmekten vazgeçtim eşim ve sağlıklı bir evladım var.kimseye muhtaç değilim sağlık sorunlarım olsa da ölümcül değil şuan .Mutluyum ben ya varsın saçlarım da kötü olsun
Onu bilmiyorum ben hic kullanmadim. Sarilarin rengini canlandirmak ve isiltili sari isteyenler john frieda sheer blonde sampuanini kullaniyo bir arastirin derim belki isinizi gorurevde vardı zaten mor şampuan kullandım biraz düzeldi ama rengi de saman sarısına döndü şimdi
Şampuanı kullanmaya devam etme şu an, açık olan kısımlar rengi kuvvetli almış... Bekleyip normal şampuanla yıkarsan rengi düzelir 3 yıkamaya ve parlamaya başlar.evde vardı zaten mor şampuan kullandım biraz düzeldi ama rengi de saman sarısına döndü şimdi
teşekkürler saç uzmanımız kılıçbalığıŞampuanı kullanmaya devam etme şu an, açık olan kısımlar rengi kuvvetli almış... Bekleyip normal şampuanla yıkarsan rengi düzelir 3 yıkamaya ve parlamaya başlar.
Rica ederimteşekkürler saç uzmanımız kılıçbalığı
Senede bir kere röfle yaptırıyorsunuz ve arada hiç dip boyamıyor musunuz?
hayır boyatmıyorum saçlarımın rengi açık kahve aslında beyazımda çok var ama kimse anlamaz beyazım oldugunu ,
Gıcık bir durum.
Bende platin kullanıyorum.
2005 2009 arası hiç üşenmedim ben İzmir den Ankara ya düzenli gelirdim.
Mos vardı orada bir alışveriş merkezinde ama adını hatırlayamadım şimdi.
Yanındaki otelde kalıyordum ben geldiğimde otelin adı Crown Pl...a, siz hangi avm bilirsiniz belki buradan.
İstanbul daki mos larla yarışırdı orası. Her seferinde aynı renk bu kadar mı iyi tutar inanılmaz bir mekan tüm personeliyle.
Deneyin isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?