yine mi kuaförden mutsuz çıktım ben yaa

Mahalle kuaförlerinden cidden çok yetenekli olanlar var. Es geçmemek gerek Bizim eski evin orda da eli çok maharetli güzel kaş yapan bir hatun vardı mesela, sadece 10 liraya mı ne.

Mahalle kuaförlerinden cidden çok yetenekli olanlar var. Es geçmemek gerek Bizim eski evin orda da eli çok maharetli güzel kaş yapan bir hatun vardı mesela, sadece 10 liraya mı ne.
ankarada eskiden tahsin banguoğlu yurdu kız erkek karışıktı ordaki kuaför süper röfleler yapardı bana hem de uygun fiyatlara.Şimdi paramız var en iyi kuaförlere gidiyoruz ama sonuç hep fiyasko haklısın yetenek mahalle köşelerinde asıl

kendin yapmayı öğrenmelisin. beni de deli ettiler iğrenç saçlarla sonunda kendim yapıyorum. boya röfle kesim fön herşeyi. youtube da herşey var.öğrenebilirsin.yurtdışında aşırı pahalı olduğu için herkes kendi yapar. morphose toz açıcı al sür saçına .

Ilk seferde platine çevrilen saçın turuncu olması normal bisi diye biliyorum.

orayı biliyorum da fiyat uygun söylemişti tony guy keşke yaptırmasaydım 3 gün oldu daha silver şampuan deneyeceğim bir hafta bakalım ne olacak
turunculuğun çaresi ciladır arkadaşlar. dünyanın parasını vereceğinize biraz araştırın herşey çok ucuza evde yapılır.turuncu saça cila nasıl yapılır diyin yüzlerce blog var anlatan.okuyun izleyin lütfen.ben istediğim renk olmazsa turunculukta 8.1 tüp boyanın yarısına 1 çay bardağı ılık su ve saç kremi koyar iyice karıştırır nemli saçıma şampuan gibi sürerim ve 20 dk falan bekler yıkarım

Ya ben de aynı dertten muzdaripim. Benim de diplerim koyu birkaç yıldır çikolata kahve, kızıl kahve falan yaptırıyorum, öyle çok açık renkler de değil. Ama hep diplerim uçlara göre açık oluyor, turuncu turuncu parlıyor. Nedenini soruyorum "Diplerdeki saçın çok canlı, ondan boyayı daha çok yiyor" falan diyorlar, sinir oluyorum. Tekrar dip boya yaptırmak zorunda kalıyorum bıktım artık. Tara bu konuda iyi midir, iyiyse ben de ona gideyim.

tunalıda çalışıyorum tüm arkadaşlarım tunalıdaki kuaförlere giderler bir saç kesmeye 100-150 tl verirler.
boyayı söylemiyorum bile.
bende demetevlerdeki mahalle kuaförüme 15 tl ye kestiririm hepsi nerde kestirdin çok gitmiş yüzüne diye söyler.
röflemide hep demetteki kuaförde yaptırırdım.
açıkçası 3 yıldır farklı semtteyim hala oraya giderim uzak olmasına rağmen...

1. 1 ay önce ombre yaptırdım,istediğim rengi tutturdu diyebilirim ama saçlarımın uçları 4-5 cm kadar yandı.Lastik gibi oldu.Mecbur kestirmek zorunda kaldım..Omuzlarımdaydı saçlarım,zor uzatmıştım.Küt kestirdim,uçlarının rengi çok güzeldi,bebek sarısı,kestirince onlar da gitti tuhaf bişey oldum

Walla benimde sacımda ombre vardı artık dipleri kızılmsı gibi olmustu tabiki bunu dip boyamı yaptırmaya gıttgmd kuaforumun tonunu tutturamamasına bağlıyorum uclarım saman sarısıydı. En sonnda sıkıldım küllü kumral yaptrmak ıstedıgımı soyledım evet yaptı da ama ne boyayı surerken altakı rengı sildi actı ne de bısey yaptı aldı kullu kumral boyayı boca ettı sacıma ıkıncı yıkamamdada boya aktı saclarm kızılmsı bıseye döndü uclarında olan saman sarıları yesılımsi oldu ! Arkdslar bu kuafor benım kendımı bıldm bılelı gttgm bır kuafor . Az buz paralar vermedım. Buna ragmen salak salak iş yaptı! Bende cok sinirliyim. Sacımı boyatmak vs ıcımden gelmıyor

valla turuncu olan yerlerine kuaföre gitmeniz yerine garnier turuncu karşıtı 0 turuncu isimlim boyayı vurup tam sarışın olmanızı öneririm
not boya 7,90
kuaför diyelim 50 tl
karar sizin
he bir de canınızı sıkmayın, siz her halinizle eminim çok güzelsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…