- 23 Ağustos 2012
- 51.453
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.575
- 898
- Konu Sahibi Heytttt be
-
ay böle şeylerde hiç kefil olmam ama öle tonili monili olmayan 10 yıldır başkasında föne bile gidemediğim, kesimini, fönünü, her yaptığını ayrı beğendiğim mahalle kuaförümü öneririm.
reklam gibi oldu ama saçlarım hep uzun belimde, gürdür de.simsiyahtan, küllü kumrala ilk boyamada döndüm, küllüden de şimdi gerçekten çok içime sinen uçları sarı, tepesi de çok hoş bir karamel olan bir renge bir kerede döndürdü beni. fiyatları da eminim en az yarısı belki de daha uygundur o gittiğiniz kuaförlerin. bir kere yapamayacağı ya da döndüremeyeceği saça asla bulaşıp ta saçınıza ve paranıza yazık etmez. çankaya da alice. bi araştırın isterseniz.
bu gidişle ben de 750 lere çıkacaktım ama onun sonu da turunculukmuş pufffbu turunculugu kimse beceremiyor galiba. bir arkadaşım da 750 lira para verdi hala turuncu sacları. zamanla akıyor galiba.
ankarada eskiden tahsin banguoğlu yurdu kız erkek karışıktı ordaki kuaför süper röfleler yapardı bana hem de uygun fiyatlara.Şimdi paramız var en iyi kuaförlere gidiyoruz ama sonuç hep fiyasko haklısın yetenek mahalle köşelerinde asılMahalle kuaförlerinden cidden çok yetenekli olanlar var. Es geçmemek gerekBizim eski evin orda da eli çok maharetli güzel kaş yapan bir hatun vardı mesela, sadece 10 liraya mı ne.
kendin yapmayı öğrenmelisin. beni de deli ettiler iğrenç saçlarla sonunda kendim yapıyorum. boya röfle kesim fön herşeyi. youtube da herşey var.öğrenebilirsin.yurtdışında aşırı pahalı olduğu için herkes kendi yapar. morphose toz açıcı al sür saçına .selam kızlar 7 ay aradan sonra uslanmayan ben gene saclarıma sık platin röfle yaptırmaya karar verdim tek şartık turunculuk dorelık olmamamsıydı biraz yıpransa da olurdu .Ankara Gordion tony guy a gittim ilk kez aa nedemek tam sitediğiniz gibi olur dendi işlemlerin sonunda tepelerde gene turunculukları görünce nevrim attı.Bir de demezler mi bir daha ki geldiğiniz de oraları tekrar paketleriz.Ya arkadaş ben sadece 1 ay sonra dip boyayı planladım paramızı sokaktan saçımızı marketten mi alıyoruz da bir daha işlemlere tabi olacağım bir hafta olmadan.makas kuaförden sonra bu da 3. üncü kuaför faciam oldu.öğrenciliğimde ki ucuz yurt kuaförümü mumla arıyorum adam pırıl pırıl röfleler yapardı bana.Şimdi hem paramızla hem de giden moralimizle rezil oluyoruz .Sizin de böyle deneyimleriniz oldumu kızlar hep beni mi buluyor bu şanssızlıklar ya bıktım artıkedit:yok şikayet etmekten vazgeçtim eşim ve sağlıklı bir evladım var.kimseye muhtaç değilim sağlık sorunlarım olsa da ölümcül değil şuan .Mutluyum ben ya varsın saçlarım da kötü olsun
Ilk seferde platine çevrilen saçın turuncu olması normal bisi diye biliyorum.selam kızlar 7 ay aradan sonra uslanmayan ben gene saclarıma sık platin röfle yaptırmaya karar verdim tek şartık turunculuk dorelık olmamamsıydı biraz yıpransa da olurdu .Ankara Gordion tony guy a gittim ilk kez aa nedemek tam sitediğiniz gibi olur dendi işlemlerin sonunda tepelerde gene turunculukları görünce nevrim attı.Bir de demezler mi bir daha ki geldiğiniz de oraları tekrar paketleriz.Ya arkadaş ben sadece 1 ay sonra dip boyayı planladım paramızı sokaktan saçımızı marketten mi alıyoruz da bir daha işlemlere tabi olacağım bir hafta olmadan.makas kuaförden sonra bu da 3. üncü kuaför faciam oldu.öğrenciliğimde ki ucuz yurt kuaförümü mumla arıyorum adam pırıl pırıl röfleler yapardı bana.Şimdi hem paramızla hem de giden moralimizle rezil oluyoruz .Sizin de böyle deneyimleriniz oldumu kızlar hep beni mi buluyor bu şanssızlıklar ya bıktım artıkedit:yok şikayet etmekten vazgeçtim eşim ve sağlıklı bir evladım var.kimseye muhtaç değilim sağlık sorunlarım olsa da ölümcül değil şuan .Mutluyum ben ya varsın saçlarım da kötü olsun
turunculuğun çaresi ciladır arkadaşlar. dünyanın parasını vereceğinize biraz araştırın herşey çok ucuza evde yapılır.turuncu saça cila nasıl yapılır diyin yüzlerce blog var anlatan.okuyun izleyin lütfen.ben istediğim renk olmazsa turunculukta 8.1 tüp boyanın yarısına 1 çay bardağı ılık su ve saç kremi koyar iyice karıştırır nemli saçıma şampuan gibi sürerim ve 20 dk falan bekler yıkarımorayı biliyorum da fiyat uygun söylemişti tony guy keşke yaptırmasaydım 3 gün oldu daha silver şampuan deneyeceğim bir hafta bakalım ne olacak
Joybliss kuafor.mukemmel yapiyor face ve instagramdan bakankaradayım evet Çayyolu kuaförleri ne son gidişim bu hep mi kötü olur ya bu röfle isimlerinden utansın bu meşhur kuaförler
Ankara kaş tasarım, bahçelievler kaş tasarım, ankara boncuk kaynak, ankara saç kaynak, saç kaynak ankara, Emre POLAT Kuaförprofesyonel hizmetin adresi. Kaş tasarım, saç kaynak, ankara brezilya fönü, ankara kalıcı makyaj
selam kızlar 7 ay aradan sonra uslanmayan ben gene saclarıma sık platin röfle yaptırmaya karar verdim tek şartık turunculuk dorelık olmamamsıydı biraz yıpransa da olurdu .Ankara Gordion tony guy a gittim ilk kez aa nedemek tam sitediğiniz gibi olur dendi işlemlerin sonunda tepelerde gene turunculukları görünce nevrim attı.Bir de demezler mi bir daha ki geldiğiniz de oraları tekrar paketleriz.Ya arkadaş ben sadece 1 ay sonra dip boyayı planladım paramızı sokaktan saçımızı marketten mi alıyoruz da bir daha işlemlere tabi olacağım bir hafta olmadan.makas kuaförden sonra bu da 3. üncü kuaför faciam oldu.öğrenciliğimde ki ucuz yurt kuaförümü mumla arıyorum adam pırıl pırıl röfleler yapardı bana.Şimdi hem paramızla hem de giden moralimizle rezil oluyoruz .Sizin de böyle deneyimleriniz oldumu kızlar hep beni mi buluyor bu şanssızlıklar ya bıktım artıkedit:yok şikayet etmekten vazgeçtim eşim ve sağlıklı bir evladım var.kimseye muhtaç değilim sağlık sorunlarım olsa da ölümcül değil şuan .Mutluyum ben ya varsın saçlarım da kötü olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?