yine neler oluyor yoksa ...

Esim daha çok dine yoneliyo ...önceden çok kiskanclik ve şüphe vardi ama şimdi yok ...esimde alisveris tutkusu yok şükür olsa daha çok zor olurdu bizim için allahım bütün hastalara şifa versin ...

bipolarda mevsim geçişlerinde ilaç dozajları değişir genelde malumunuz mevsim geçişindeyiz bu aralar..

Doktor ilaç dozajini hic bozmicaz dedi ...kendi kendine geçecek diyo bende anlamadim

Doktor ilaç dozajini hic bozmicaz dedi ...kendi kendine geçecek diyo bende anlamadim
bipolar arkadaşlar ne demek istediğimi biliyolar açıklamasını ancak onlar yaparlar benim bildiğim o şekilde..ben anksiyeteliyim sıkıntılı ruh hali bizlerde oluyor genellikle...öyle zamanlarda bir bardak soğuk su içip dikkatimi dağıtırım ben..

evet bipolar olmakla birlikte anksiyete bozukluğum da var. hareket etmek iyi geliyor bazen nedensiz koşası geliyor insanın. kendinden sürekli kuşku duymaması gerekli, atak gelecek ne olacak gibi düşünceler panikle birlikte atağı da getiriyor. çok evhamlı davranırsanız kendini dinlemeye başlayacak sonu anksiyete bozukluğu ve ikisi birleşince emin olun çok daha zor oluyor bu hastalık. güçlü olması gerek, gözü bir şey görmediği zamanlarda aklını yitireceğinden korkuyor emin olun. hastalıkla savaşmak için kendince bir taktik geliştirmeli sırf ilaçlarla olmuyor ne yazık ki.

Yani bu ilaclar sabit kalmaz bipolar bozuklukta kisinin hislerine gore mevsimlere gore , tetikleyici faktorlere gore degisir.

Sbaahlari cok yorgun hissediyorsa, kahveye alistirin. Birazcik iteleme ona iyi gelecek enerji verecektir.

Bitki çaylarına doktora sormadan hiç bulaşmayın derim. Birçok ilacın etken maddesi bu bitkilerle sağlanıyor. Bunu doktorunuza sorun. Ona göre verin.allah korusun Kaş yapayım derken göz çıkarmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…