rabbim yardımcın olsun.benimde birinci senem bitmek üzere.bi düşüğüm oldu.inan bebeğinin acısı daha farklı.3 aydır tekrar deniyoruz olması için ama biliyorum ki rabbim en hayırlı zamanda verecek.insanlar 8 yıl 10 yıl sonra bebek sahibi oluyorlar.daha yolun başındayız üzme kendini.umudunu kaybetme.bebeğin senden güç alacak.sürekli dua et olur mu bi de meryem suresi oku inşallah en hayırlı zamanda olur
canım bizde 4 yıldır uğraşıyoruz klomenle yumurta takipleri çatlayan yumurtalar ama sonuçç alamadıkk .eşimin sperm sayısıdaa normal ama sonuç yok.rahim filmi çekildim tubalar açık hormonlarda normal düzeydee ama sonuç alamıyoruz çokk istediğimizden sanırsam.ama artıkk gücüm kalmadıı aşılama yaptırmayı düşünüyorum hem maddi hem manevii anlamda yıprandık ama buu yola başkoydukk gerekirse elimdee avcumda bırakmayıp aşılama yapılcak aşılama tutmassaa tüp bebek sonunaa kadarr takipçisiyimm rabbimee sığınıyorumm herşeyin birzamanıı vardır diye bekliyorumm sabır sabıı .rabbim hepimizin kucağınıı doldursun canım benimm üzülmeye faydaa yokk üzdükçe piskolojik olarak etkileniyoruz.slm kızlar...
artık umudum tükendi cumartesi günü 3. çatlatma iğnesi oldum..bugün doktora gittim yumurtam çatlamamış((......normalde iğneden sonra %90 çatlıyormuş...yumurtanın dışı kalınmış..:/...öbür adeti bekliyecem ama yoruldum artık 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum...
sizde tecrübenizi paylaşın bana umut verin
slm kızlar...
artık umudum tükendi cumartesi günü 3. çatlatma iğnesi oldum..bugün doktora gittim yumurtam çatlamamış((......normalde iğneden sonra %90 çatlıyormuş...yumurtanın dışı kalınmış..:/...öbür adeti bekliyecem ama yoruldum artık 1.5 senedir hamile kalmaya çalışıyorum...
sizde tecrübenizi paylaşın bana umut verin
arkadaşlar bence kafanızı bıraz başka şeylerle mesgul etmeye çalışın,spor yapın,resım yapın,vs.. bu arzuya odaklandıgı ıcın olmuyor stres yapıoruz..
cocugun olmaz denılen bır arkadasımız hıc bır tedavı olmadan dogal yollarla hıc beklemedıgı bır anda hamıle kalmış.artık kafamı bulandırmak ıstemıyordum badka seylerle ılgılendım spora gıttım o ay hamıle kaldıgımı ogrendım şok oldum dıyordu..oyuzden ne kendınızı ne de eşinizi strese sokmayın mesela tatıl planları yapın,turlara katılın zamanınız musaıtse..bıraz rahat davranmaya başlayın bakın hersey cok değişecek ınanın...herşey kafada bıtıyo..etrafın lafına kulak asmayın..
geçenlerde bı akrabam bana: "cocuk yok mu daha " dedı ve her gorustugumuzde cocuk sorar..ben de "olursa haber ederım merak etme" dedım..oysakı cocuk calışmamız yok ve daha 1,5 yıllık evlıyız..ve dış gebelık gecırelı 6 ay olmuş..bunu acıklayana kadar, olursa haber verırım dedım güldüm geçtim :) o da ınşallah dedı cıktım geldım :))
arkadaşlar ınanın uye olalı az bı zaman oldu ama hepınızı görmesem de cok sevıyorum ve paylaştıkca mutlu oluyorum..allah yardımcımız olsun..!
merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek tedavisi görüyorum ama malesef sonuç alamadık ilaçlar hhiç biretki göstermedi üzülmeyin diyolar stres yapmayın diyolar ama gecenin bu vakti olmuş gözüme uyku girmiyor artık aşılama düşünüyorum ama yumurta çatlamıyorsa aşılamnın ne anlamı olur onuda bilmiyorum şaşkınım üzügünümböyle ilaç tedavisi görüpte kısa zamanda cevap alabilen varmı aranızda acaba ben ne yapmalıyım sizce???
slm
seni cok iyi anlıyorum ben 1.5 senedir deniyorum olmuyor....bi arkadaşım klomen kullandı hamile kaldı....ben 4 defa klomen 3 çatlatma iğnesi oldum ama sonucu olmadı bende tükendim yoruldum...bence tedaviyi bırakma bende pes etmiyecem....
slm
seni cok iyi anlıyorum ben 1.5 senedir deniyorum olmuyor....bi arkadaşım klomen kullandı hamile kaldı....ben 4 defa klomen 3 çatlatma iğnesi oldum ama sonucu olmadı bende tükendim yoruldum...bence tedaviyi bırakma bende pes etmiyecem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?