Yine olmadı kızlar

Deryaderyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
283
170
23
43
Adam beni beğenmedi: ( napalım saglık olsun.bana fazlaydı zaten

Gorucu usuli tanisma miyfi? Begenmezse begenmesin cokta tınnn de boşver yaaniiii

BEN SİZİ KONULARINIZIN DA ETKİLERİYLE ÇOK MERAK EDİYORUM. BELKİ FOTO KOYMUŞSUNUZDUR BİLMİYORUM AMA GÖRMEK ÇOK İSTERDİM.

Görücü usulu degıldı.tanışmıştık.ama olmadı iste.begenilmedim yyine.foto koymadım okis ne gerek var ki belli durum

Bilmiyorum ki hayrı vardır tabi de bi de gercekler var sanıyorum.olmuyosa var bende bi garabetlik

Şimdi o seni beğenmemiş ilerde olsaydı evlilik işini belki sen onun huyunu beğenmeyecektin ...
Bişey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir...

Ben artık sizin bizimle dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Hatırladığım kadarıyla 34 yaşındasınız farkında mısınız 40'lar yaklaşıyor ve ne yaparsanız yapın genç kız gibi olamayacaksınız. O zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz Ajda Pekkan gibi her ay estetik mi olacaksınız ? Maddi gücünüz var mı buna ? Aksi takdirde biraz yaşınızın kadını olsanız nasıl olur acaba ?

Sizi kaybettiği için o düşünsün
Önünüze bakın beğenmedi falan demeyin o kim oluyor ki ?
Hayır vardır elbet birde bu pencereden bakın :)

hakketten ya diğer konularına göz attım hep güzellik ile ilgili sizin bence özgüven eksikliğiniz var, güzellik takıntınız var, güzellik nedir ki ? gönlü güzel olsun insanın bu kadar dert etmeyin kendinize... beni beğenmedi yine falan diye... hayatınızı yaşayın başkalarına göre değil kendinize göre...

Bunun derdimle ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…