Yine olmadı kızlar

Ya bana senin gibi bi kadınla evlenmek isterdim kisilik olarak diyen o kadar cok adam oldu ki

Uyelik konusuna cvp vermemissin , ikinci uyeligin mi?
Sen de her yorum bir bilemedin max iki cumle.
Ay daha yazmaya mecalin yok bacim sen nasil kismet bulcan ben de bilemedim simdi
Baska üyeliğim yok.vardı,kapattım.o da deryaydı biliyor editler.baska üyeliğim yok

Bi ara cunku t ile baslayan bi uye vardi o da senin gibi goruntusuyle bozmustu kafayi.
E o senin gibi biriyle evlenmek isterdim diyenler neden yanasmadilar ki sana
Huy olarak diyolar.tip degil.artı bu sorunda pek cok insan olabilir.ikinci uyelik diyorsunuz iptal ediyorlar sonra.yok baska üyeliğim.ip görüyorlarsa baksınlar

Konu açma hastalığı var galiba sende bdv nin üst kisminda sevgili günlük bölümü var oraya yaz burası günlük değil ki ya

Cevrene yazi olarak bile olumsuz etki yapıyosun sorun güzellik çirkinlik değil kusura bakma kk da bile memnuniyetsiz,olumsuz etki birakiyosun üzerimde

Cevrene yazi olarak bile olumsuz etki yapıyosun sorun güzellik çirkinlik değil kusura bakma ben senden kk da bile bi memnuniyetsiz,olumsuz etki birakiyosun üzerimde
Niye ki ne olumsuz etti bırak o yorum var demi bi gudubetlik

Konularını başkası açmış gibi tekrar oku nedenini anlarsın
Kendiniz takmadıgınız icin mi benim takıntım sizi rahatsız ediyor yani sizin de sıkıntılarımız var takmıyorsunuz gibi.ayrıca birsuru hakarete ragmen hep sakin kaldım bence itici bisiy yok.bazen cok kaliteliyim ama insanlar kaliteden anlamıyor diye dusunuyorum

Olabilir çok güzelsen cekiniyo olabilirler sakin ol ayrıca ben sadece yazı dilinden ve konularından üzerimde bıraktigin etkiyi söylüyorum 20 yaşında bu konuları dert etmiyorum tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…