gulen dualarim seninle canimmm rabbime dua et YA CELIL ETME ZELIL GONDER DELIL bak bu duayi oku ben inanin cok faydasini gordum
sabriya mrb canım sen mi yazmıştın daha önce de bu duayı? ben kadınlar kulübünden bi yerden duydum duyduğum günden beri okuyorum yazan arkadaş bi de fetih suresini günde bir kere 41 gün oku yazmış ben ona da başladım kim yazdıysa ben her okudukça ona da sevap 8. günümü de bitirdim az önce duamda.herkeze tavsiye ederim çok rahatlıyorum kim tavsiye ettiyse ben de ona teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Ne olur uzulmeyın bende 2kez tup bebek tedavısı yapdırdım ama olmadı ve daha neler neler her duydugumuzu yapdık ama olmadı sızın gıbı çok agladım 5 sene benımde olmadı ama suan 2 tane var 3 çocugumada hamıleyım darısı tum olmayanlara yıllarca uzuldum agladım suan hala ınanamıyorum 2 çocuk annesı olduguma o kotu gunlerımı unuttum ınsallah sızde unutursunuz ınanın kuranı kerımde çocugu olmayanlar ıcın duası var ben onu okudum ve hemen oldu merak edıpde ınanarak okumak ıstersenız sızede anlatırım 3 arkadasımda bu dua ıle hamıle kaldılar en son tavsıye ettıgım kısı 13 senelık evlıymıs ananın bu dua ıle oda hamıle kaldı sız çocugu olmayanlar ıçın artık vaktımı ayırıp ınternetden bulup onlaradabu duayı ulastırmak ve yaymak ıstıyorum bu saatde ınanın uykumdan feragat ederek sızlere ulasıyorum umudunuzu ne olur yıtımeyın once allaha sonra bu duaya sıgının sızden cok ınanıyorum olacagına ben bır ornegım ınanın bana
canim bana o duayi anlatirmisin ben uygulamak istiyorum ayrica burada cocuk isteyen arkadslarimda var onlarada soylerim
bugun haber bekliyorum insaallah hayirli olurslm amerikalii test yaptinmi sonuc nedirrr
canımcım benim yarn belli olacak tekrar kan vermeye yarın sabah gidecem kanamada durdu bakalım ne olmuş artmış mı düşmüşmü kesin bir şey olsa çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum testlerde hamileyim ama kanama işi bozdu hayırlısı bakalım allahım ne eylerse güzel eyler bunda da vardır bir hayır bizim göremediğimiz allahım hepimizin gönlüne göre versin benim durum bu
amerikalı senin sonuç nedir arkadaşım güzl haberlerle dönersin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?