Yine olmadı........

gulen_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
78
0
86
Ankara
Arkadaşlar 5. denememde de hüsrana uğradım cumartesi günü teste gidecektim gerek kalmadı az önce kanamam başladı allahım bana güç ver bu sefer umutluydum çok ama yine olmadı herhalde ben hiç anne olamayacağım çok üzgünüm bu arada hepinize teşekkür ederim çok destek oldunuz bana Allahım yardımcımız olsun
mafoldumben

canım üzülme diyeceğim ama biliyorum boşa. ben çok üzüldüğüm zaman ağlıyarak içimi döküyorum ancak öyle rahatlıyorum .sende içinden ağlamak geliyorsa bugün ağla yarın billki hepimiz için güneş yeni umutlarla doğacak bunu unutma hergecenin sabahı vardır bizlerde bir gün o sabahları doğan güneşimize bebişlerimize kavuşacağız rabbimin izniyle. hiç bir zaman yılmak yok heleki başkalarının yanında dimdik ayakta durmaya çalışacağız kimseye kendimizi acındırmayacağız.
biliyoruzki rabbimin de bizim için hayırlı bir vakti var diyeceğiz..
önce eşinle senin sağlığın , mutluluğun , huzurun yerinde olsun inanki gün gelecek bunları yaşamamış olacağızz

Canım geçmiş olsun, yine de test yaptıracaksın değil mi, belki kanamalı bir hamilelik olacak... Burada ne mucizeler görüyoruz ve kanaması olup devam eden hamilelikler de var.....

gecmis olsun canim benim....Allahim sana güc kuvvet versin...insallah bi mucize olurda....kendiliginden hamile kalirsin

mutlaka testını yaptır ınş tutunmafdır...........bozma moralını ...........ınş sonuç guzel olur

canımmm ya ne desek teselli etmez bilirim. ama sen tet yaptırmayı sakın ihmal etme...arkadaşların dediği gibi belki yerleşme kanamasıdır....allah yardımcın olsun..

canim kardesim ben 6 kez denedim sonunda hamile kaldim allah sanada nasip eder insallah benimkisi 14 seneden sonra oldu hic üzülme allah tan hayirlisi dile hep

canım bence her ihtimale karşı testini yaptır. adet olarak hamilede kalabilirsin yada dış gebelikte olabilir allah korusun. ben yaşadım çünkü. şu anda ben 3. denemem oldu. 8. gün hasta oldum o kadar çok ağladımki bilemessin ama 2. de dış gebelik geçirdiğim için test yaptık 12. gün 44 çıktı. doktorum düşük dedi 14. gün 146 18.gün 1044 çıktı. doktorum çok iyi dedi ama ben hala dış gebelik olmasından korkuyorum.keseyi görene kadar içim rahat değil. belki sendede bir mucize olur lütven kendini üzme hele 12. gün sonucun belli olsun. ALLAHTAN ümit kesilmez.

canım çok zor süreçler allah sabır versin hakkında hayırlısını versin ama bence de mutlaka test yaptır canım.

canım inşallah yerleşme kanamasıdır bu
eğer değilse bile sabırlı olmaya çalış çok zor biliyorum
negatif almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama
Allahtan ümit kesilmez inşallah sende bende bigün anne olacağız
oduyguyu bizede yaşamak nasip olucak inşallah:Saruboceq:

canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. İnşallah tez zamanda bu acıları geride bırakıp yavrularına kavuşursun.

Bi arkadaşım4. denemesinde kanaması olmuş çok üzülmüş yine tutmadı diye. Meğer ikizmiş bebekler biri düşmüş ama diğeri kalmış. O yüzden mutlaka doktora git Rabbin ne kadar cömert olduğunu bilirsin. Umarım bi mucize gerçekleşir.

kızlar biliyorsunuz perşembe günü (9. günümde)lekelenmelerim başlamıştı sonrada kanama ama bugün test yaptırdık hastanenin isteği üzerine 11. gün sonucum 72 küsur çıktı sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ama kanamam da çok fazla herhalde önceden tutmuş ama bırakıyor galiba bebeklerim beni pazartesi tekrarlayalım dedi doktorum kesin ozaman belli olur dedi dua edin ne olur ama olursa bir mucize olur herhalde değilmi
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar biliyorsunuz perşembe günü (9. günümde)lekelenmelerim başlamıştı sonrada kanama ama bugün test yaptırdık hastanenin isteği üzerine 11. gün sonucum 72 küsur çıktı sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim ama kanamam da çok fazla herhalde önceden tutmuş ama bırakıyor galiba bebeklerim beni pazartesi tekrarlayalım dedi doktorum kesin ozaman belli olur dedi dua edin ne olur ama olursa bir mucize olur herhalde değilmi
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah hayırlısı ile kanaman biran önce kesilip,test sonuçların yükselir arkadaşım..yapılan çatlatma iğneleri yükseltiyomuş beta hcg yi ama benim 10. gün sonucum 4,04 tü.sonrasında yani bu sonuçtan 3 gün sonra 1.76 ya düştü.senin değerin çok daha yüksek belki düşmez,düşse bile 5 ten yukarıda bi rakama düşecektir bence tutunmuş olabilir yani,o yüzden hemen olumsuz düşünme,sakin ol ve bol bol dua et canım.sabretmekten başka elimizden gelen yok..

canım inşallah kanaman kesilir ve değerin yükselir, inşallah meleğin sımsıkı tutunur sana dualarım seninle, Allah yardımcın olsun...

canımm..
ne olur uzulme..
ve pes etme hayatta ne mucızeler olmuyokı ınanıyomkı senınde en careısz anında senın ıcınde kanından yetıseke yawruların buna emınım....
dua et hayırlısı ıle olur ınankı..
kk da kac kez denemıs arkadasların hıkayelerını okudum sonuc pozıtıf anne olmuslar darısı basına emınım olur canım emınım..

Back
X