Yine olmadı........

evet gulen ve amerıkalı sonuclarınız nasıldır bır soylesenızde meraktan olcemm

kusura bakma cainim burada saat farkindan dolayi sana gec yaziyorum burada aksam ssat 7 40 isten gel yemek falan derken simdi cevap verecegim sana benim degerim dusuk cikti ya 22 dedi gerci tek embriyoydu ama bilmiyorum yarin gene gidicem kan vermeye dua et bana canim

kusura bakma cainim burada saat farkindan dolayi sana gec yaziyorum burada aksam ssat 7 40 isten gel yemek falan derken simdi cevap verecegim sana benim degerim dusuk cikti ya 22 dedi gerci tek embriyoydu ama bilmiyorum yarin gene gidicem kan vermeye dua et bana canim

bu mubarek ayda ve gunde rabbim yaninda olsun ama uzulme sende dua et degerin yukselsinn tebriklerrrrrrrrr

Ne olur uzulmeyın bende 2kez tup bebek tedavısı yapdırdım ama olmadı ve daha neler neler her duydugumuzu yapdık ama olmadı sızın gıbı çok agladım 5 sene benımde olmadı ama suan 2 tane var 3 çocugumada hamıleyım darısı tum olmayanlara yıllarca uzuldum agladım suan hala ınanamıyorum 2 çocuk annesı olduguma o kotu gunlerımı unuttum ınsallah sızde unutursunuz ınanın kuranı kerımde çocugu olmayanlar ıcın duası var ben onu okudum ve hemen oldu merak edıpde ınanarak okumak ıstersenız sızede anlatırım 3 arkadasımda bu dua ıle hamıle kaldılar en son tavsıye ettıgım kısı 13 senelık evlıymıs ananın bu dua ıle oda hamıle kaldı sız çocugu olmayanlar ıçın artık vaktımı ayırıp ınternetden bulup onlaradabu duayı ulastırmak ve yaymak ıstıyorum bu saatde ınanın uykumdan feragat ederek sızlere ulasıyorum umudunuzu ne olur yıtımeyın once allaha sonra bu duaya sıgının sızden cok ınanıyorum olacagına ben bır ornegım ınanın bana

bebişlerine çok sevindim allahım sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın okudugun dua ne duası yazarsan sevınırım :Saruboceq:

etmemmii dularim sizinleeeeeee allahim size yardim etsin dileginizi gercek eylesin

canım üzülme diyeceğim ama biliyorum boşa. ben çok üzüldüğüm zaman ağlıyarak içimi döküyorum ancak öyle rahatlıyorum .sende içinden ağlamak geliyorsa bugün ağla yarın billki hepimiz için güneş yeni umutlarla doğacak bunu unutma hergecenin sabahı vardır bizlerde bir gün o sabahları doğan güneşimize bebişlerimize kavuşacağız rabbimin izniyle. hiç bir zaman yılmak yok heleki başkalarının yanında dimdik ayakta durmaya çalışacağız kimseye kendimizi acındırmayacağız.
biliyoruzki rabbimin de bizim için hayırlı bir vakti var diyeceğiz..
önce eşinle senin sağlığın , mutluluğun , huzurun yerinde olsun inanki gün gelecek bunları yaşamamış olacağızz

canim sakin moralini bozma biliyorum bu cok zor ayni sey benimde basimdan gecti ama en önemlisi moralini birazcik olsada yüksek tutman insallah en kisa zamanda sende hamile kalirsin..

Back
X