Yine Olmadı

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
hamile olduğumu öğrendiğimde inanamamıştım.küçücük meleğim benimleydi.ama olmadı yine olmadı.bebeğim beni bıraktı.o kadar hayaller kurmuştum onunla ilgili.5 haftalık bezelyem annen seni bekliyordu ama şekilde değil.
3.hamileliğim daha önceki meleklerimi 8.haftada öldükleri için aldırmak zorunda kalmıştım.bu sefer farklı olacak diyordum bir yandan da içimde korkuyu büyütüyordum.sanki 8. haftayı geçsek yetecekti.bebeğime bezelyeme orda kal anneni bırakma diyordum.şimdi elimde miniminnacık resmi kaldı.
bir kaç gün önce gitmiştim doktora Libya-Tripoli'nin övülen hastanelerinden birine.doktor her şey çok güzel.şöyle iyi böyle iyi diyip bolca moral verip.korkulcak bir şey olmadığını hatta testlere bile gerek olmadığını söylemişti.kahverengi akıntımın normal olduğunu söyleyip hap verdi.kendinden emin 15 gün sonrasına randevu.hamileliğim başından beri kendimi yormuyorum.nerdeyse günlük ev işlerini bile yapmadım.bebeğimle bolca yattım uyudum.
dün sabah içimde bir sıkıntı ile uyandım.ağrım yoktu hiç bir şeyim yoktu.hatta ev işi bile yapmadım.yatağımı bile toplamadım.babacık gelince bütün gün yattık uyuduk diycektik.kadınlar kulubünde geziniyordum.hamileliğimi öğrendiğimden beri pc başında ki saatlerimi bile kısıtlamıştım.birden bire sıcaklık hissettim bebeğim vucudumu terk etmiş.annesinin hiç canını yakmadan.ne bir ağrı ne bir sızı vermeden bezelyem gitmiş.
ağrım acım bedenimde değil ruhum bir çeşit ızdırap çekiyor.RABB'im böyle uygun gördü.kimde varsa onların ömrü upuzun olsun inşALLAH.

hamile olduğumu öğrendiğimde inanamamıştım.küçücük meleğim benimleydi.ama olmadı yine olmadı.bebeğim beni bıraktı.o kadar hayaller kurmuştum onunla ilgili.5 haftalık bezelyem annen seni bekliyordu ama şekilde değil.
3.hamileliğim daha önceki meleklerimi 8.haftada öldükleri için aldırmak zorunda kalmıştım.bu sefer farklı olacak diyordum bir yandan da içimde korkuyu büyütüyordum.sanki 8. haftayı geçsek yetecekti.bebeğime bezelyeme orda kal anneni bırakma diyordum.şimdi elimde miniminnacık resmi kaldı.
bir kaç gün önce gitmiştim doktora Libya-Tripoli'nin övülen hastanelerinden birine.doktor her şey çok güzel.şöyle iyi böyle iyi diyip bolca moral verip.korkulcak bir şey olmadığını hatta testlere bile gerek olmadığını söylemişti.kahverengi akıntımın normal olduğunu söyleyip hap verdi.kendinden emin 15 gün sonrasına randevu.hamileliğim başından beri kendimi yormuyorum.nerdeyse günlük ev işlerini bile yapmadım.bebeğimle bolca yattım uyudum.
dün sabah içimde bir sıkıntı ile uyandım.ağrım yoktu hiç bir şeyim yoktu.hatta ev işi bile yapmadım.yatağımı bile toplamadım.babacık gelince bütün gün yattık uyuduk diycektik.kadınlar kulubünde geziniyordum.hamileliğimi öğrendiğimden beri pc başında ki saatlerimi bile kısıtlamıştım.birden bire sıcaklık hissettim bebeğim vucudumu terk etmiş.annesinin hiç canını yakmadan.ne bir ağrı ne bir sızı vermeden bezelyem gitmiş.
ağrım acım bedenimde değil ruhum bir çeşit ızdırap çekiyor.RABB'im böyle uygun gördü.kimde varsa onların ömrü upuzun olsun inşALLAH.

seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı acıları yaşamış biri olarak rabbim sabır versin

ekim annelerinde görmüştüm sizi.Geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede bu sefer en saglıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.Çok üzüldüm :14:

nasil uzuldugumu anlatamam bende 5 haftalik hamileyim Allah korusun melegimi ins. saglikli uzun omurlu olur tek umudum o :14:

RABB'im olanlara upuzun sağlıklı ömür versin.elbet bu günleri atlatıcam ALLAH'a inancım tam bana bu acıları verdi ama sabrınıda esirgemeyecek biliyorum.ruhum acıyor 3 kardeş bilseler annelerini ne kadar üzdüler.

tükenmeden dayanmak zorundayım.3 bebeğim sizleri asla unutmayacağım.anneniz sizi çok seviyor.

Ah canım ya bende seninle aynı durumdayım şuan boğazım düğümlendi
İnanki yazdıklarını okuyunca Rabbim sabır versin
Yaşamayan anlayamaz bu acı şeyleri
Allah bidaha göstermesin sana,bana,kimseye:50:
Bende hiç unutmuyorum meleklerimi

Ah canım ya bende seninle aynı durumdayım şuan boğazım düğümlendi
İnanki yazdıklarını okuyunca Rabbim sabır versin
Yaşamayan anlayamaz bu acı şeyleri
Allah bidaha göstermesin sana,bana,kimseye:50:
Bende hiç unutmuyorum meleklerimi

allhımmmm hepnmzee güc sabır versin bende aynı durumdayım :(((( cok zoorr gercekten içim yanıyo :((

unutulmaz ki nasıl unutur insan o heycanı o mutluluğu ve sonunda ki hüsranı acıyı.ne kadar dayanıklıymışız meğer bir yürek bir beden bu kadar mı dayanır.nasıl sabrediyorum hala isyan etmiyorum bilmiyorum.en başından beri hayırlısı nasıl ise öyle nasip et ALLAH'ım diye dua ettim hep belki buna sığınıyorum inancım aklımı koruyor.tekrar tekrar acılar yaşamak yıpratıcı.ama işte bir şekilde dayanıyor insan.
bugün hep uyumak istedim herşeyin bir kabus olduğuna inanmak istedim.ama kabus her tuvalete gittiğimde yeniledi kendini.
sizler nasıl üstesinden geliyorsunuz.

her daim aklımdaa unutamıorum.. zor oluyo ama buda gececek ama nasıl gececk bilmiyorumm.. allahımm yardımcımız olsunn :( cok üzülüyorum keşkee hala benmle olsaydı fiyorum bir yanımda hayrlısı böyleymş allhm böylesini uygn görmş diyorum :((( nasıl unutcz nasıl dayancazz keşkee bilseeemmm.... bebeiğimii istiyorummmmmmmmm beeeeeeen :(((

Amin Amin Rabbim göstermesin bidaha:43:
Şimdi aklıma geldiler ağlamaya başladım:14:
ne zaman aklıma gelseler ki çok sık düşünürüm miniklerimi.dalıyorum bende hele 1.yi kaybettiğimde aylarca ağlamıştım.
bendeeeeeeeee:(((( zorrrrr:(((halaa içimdeymş benimlee gibii yasıorum ama yok :(((
minicik şeyler kocaman boşluklar yaratıyor içinde
7hfta 4gnlktü ama cok alşşmştm :((ama hyrlısıı bymşşş
kaç günlük oldukları önemini yitiriyor sen hamile olduğunu öğrendiğin an annesin zaten.benim ilk 2 si 8 haftalık öldü.şimdi ki bebeğim minik bezelyem o kadar bile kalmadı benimle.

unutulmaz ki nasıl unutur insan o heycanı o mutluluğu ve sonunda ki hüsranı acıyı.ne kadar dayanıklıymışız meğer bir yürek bir beden bu kadar mı dayanır.nasıl sabrediyorum hala isyan etmiyorum bilmiyorum.en başından beri hayırlısı nasıl ise öyle nasip et ALLAH'ım diye dua ettim hep belki buna sığınıyorum inancım aklımı koruyor.tekrar tekrar acılar yaşamak yıpratıcı.ama işte bir şekilde dayanıyor insan.
bugün hep uyumak istedim herşeyin bir kabus olduğuna inanmak istedim.ama kabus her tuvalete gittiğimde yeniledi kendini.
sizler nasıl üstesinden geliyorsunuz.

Ben dua ile güç buluyorum Güzel mevlama sığınıyorum
Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş hep aklıma bu gelir
Bundan teselli bulurum.Eğer kaderimizde anne olmak varsa oluruz zaten
Yoksa da ne yapsak nafile.onlar şimdi cennette bize öbür dünyada şefaatçi olacaklar İnşallah
Ve onlar bizi terkederken bizim günahlarımız dökülmüş oluyor
Çünkü çok çok zor bir şey kolay mı bir can gidiyor evladım gidiyor
Yavrum ayrılıyor benden.
Ben yüce Rabbime sığınıyorum kendimi öyle daha iyi hissediyorum canım

ne zaman aklıma gelseler ki çok sık düşünürüm miniklerimi.dalıyorum bende hele 1.yi kaybettiğimde aylarca ağlamıştım.

minicik şeyler kocaman boşluklar yaratıyor içinde

kaç günlük oldukları önemini yitiriyor sen hamile olduğunu öğrendiğin an annesin zaten.benim ilk 2 si 8 haftalık öldü.şimdi ki bebeğim minik bezelyem o kadar bile kalmadı benimle.

Ben ikincisinde çok ağlamıştım
Birincisindede çok üzülmüştüm ama
İkincisi beni dahada yıktı.benimkilerde 6 haftalık:43:

her daim aklımdaa unutamıorum.. zor oluyo ama buda gececek ama nasıl gececk bilmiyorumm.. allahımm yardımcımız olsunn :( cok üzülüyorum keşkee hala benmle olsaydı fiyorum bir yanımda hayrlısı böyleymş allhm böylesini uygn görmş diyorum :((( nasıl unutcz nasıl dayancazz keşkee bilseeemmm.... bebeiğimii istiyorummmmmmmmm beeeeeeen :(((

Keşke bunların hepsi kötü bir rüya olsada uyansam diyorsun değil mi
Bu kabustan uyansamda bebeğimi hissetsem diyorsun değil mi:14:

aynen katılıyorum sana:((( doktor ne diyor bu duruma:( bana ilk gebeliklerde olur dedi:((

Eğer bir tane düşüğün varsa bu normal sayıllıyor canım
Yani muhtemelen bebeğin sağlıksızdır ve vücudun normal olmayan bu durumu
Kabul etmeyip atmak istemiştir.Doktorun başka bir şey dedimi
Ne kadar sürelik evlisin

Back
X