Yine psikolojim altüst..

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
Merhaba kk üyeleri yine delirdim ben ve karşınızdayım. Amerıkadayım ben ve bi kordinatörüm var burda ögrencılık ıslerı ıcın yardım edıyo bana. Dün konu nerden geldıyse amerıkaya gelıpte ölen ogrencılerden veya aılesını kaybeden ogrencılere konu geldı ya cok moralımı bozdu. İçim okadar bunaldı kı beni çok kötü bi ruh haline soktu bu adam. Şurda 115 günüm kalmıs gün sayıyorum ama çok kötüyüm

erasmusla filan mı gittiniz oraya fazla üzülmeyin bence kafaya taktıkça daha kötü olursunuz

insanlar ikiye ayrılır. Anı yaşayanlar, hayatı ıskalayanlar

sen bence hayatı ıskalayan birisin. sürekli bişeylere odaklanarak yaşarsan mutlu olamazsın ve bu sende alışkanlık yapmaya başlar.

yani "mutlu olmak için bekleme alışkanlığı".

hep kendine bi hedef koyup o olunca mı mutlu olucaksın :)

Ailemizin ne zaman öleceğini bilemeyiz. kendimizin ne zaman öleceğini de bilemeyiz.

ama şuan ne yapabileceğimizi bilebiliriz.

senin yerinde olmak isterdim şuan. sen sana verilen şansı pek kullanamıyorsun ben orda olsam varya Amerikanın altını üstüne getirirdim.

10 yıllık anı biriktirirdim valla. ilginç insanlarla tanışırdım. farklı şeyler yapardım. ahhh ahhh. anne babana zaten kavuşucaksın. ne bu acele.

senin endişeli olman gerekiyor şuan ama ne için biliyomusun? Amerikayı iyice değerlendirmem lazım ve benim çokkk azzzzzz vaktim kaldı! imdat!!!!!!!!!!!!!!!!

Kötü düşünürsen kötü olur
İyi şeyler düşünmelisin hiçbir şey olmucak dua et Allah her zaman yanında unutma
115 gün ne ki su gibi akıp geçer :)

Bence de artik abartiyosun arkadasim. Senin daha onceki konularini okumustum, ama yorum yapmadim. Artik buna yapayim dedim.

Gercekten de keske gitmeseymissin.

Amerika'da 1 yil ya da her ne kadarsa bos, kederli bir yil geciriyorsun. Ben okumak icin yurtdisina gidenleri goruyorum sosyal paylasim sitelerinde, ne guzel anilarini, fotograflarini paylasiyorlar. Bu insanlar bazi seyleri astiktan sonra gitmis, artik hayatina birseyler katiyor, birseyleri tecrube ediyor.
Yazik olmus gecen zamana, oraya gitmek icin ugrasina gercekten. Yurtdisina gitmek herkesin harci degil malesef, kimisi kendine birsey katar, kimisi herseye takilir, hayatini zehir eder. Bos gecirir. Sana donunce eee ne yaptin bakalim oralarda, anlat dediklerinde anlatacak birseylerin olsun.
Guclu psikolojisi olmayan, evinden (ulkesinden, annesinden) ayrilamayan yurtdisina gitmesin, ya da cok iyi dusunsun.
Aninin tadini cikar desem cikanilir misin bilmem ama neyse biraz daha disini sIk, sayili gun cabuk gecer, ne diyim.

burda milyonlarca öğrenci senin yerinde olmak için neler vermezdi ,onlardan biride benim orda güzel anılar biriktirmek amerikayı alt vurup üst çıkmak varken sen bu fırsatı hayıflanarak boşa harcıyosun biraz elindekilerin kıymetini bil onları değerlendir ya

KAtılıyorum süper yorum.

Ölecek olan, eceli gelen her yerde ölebilir.Amerikadayken veya başka bir yerdeyken olması fark etmez.
Onun için takmayın kafanıza.Günün tadını çıkarın sizin yerinizde olmak isteyen o kadar çok kişi vardır şu anda.
Bir fırsat yakalamışsınız güzel değerlendirin.Tadını çıkartın.Yalnız değilsiniz KK var daha ne olsun

Hz. Süleyman zamanında bir adam varmış. Yaşadığı şehirdeyken azraili görmüş.Gözgöze gelmişler. Adam azrailin canını almasından korkmuş ve Hz. Süleymana gitmiş ve demişki beni hindistana gönder. Az önce Azraille karşılaştım canımı almasın diye uzaklaşayım burdan. Hz. Süleyman adamı hindistana göndermiş.
Biraz zaman sonra Hz. Süleymanın yanına gitmiş azrail ve demişki az önce bu canını alacağım kişiyi burda gördüm ve şaşırdım. Ben onun canını Hindistanda alacaktım. Burda ne arıyor demiş Azrail :))
Yani bu yazdığım içini karartmasın arkadaşım demek istediğim şu ki ölüm tarihimiz ve öleceğimiz yer bellidir. Ağlamana gerek yok. Kaderine ne varsa onu yaşayıp göreceksin. Kaderinde türkiyede ölmek varsa türkiyede öleceksn, Hindistanda ölmek varsa hindistnada öleceksin :)
Bende 30dan fazla ülkeye seyahat ettim iş gereği. Bazen uzun sürelerde kaldığım oldu. Zaman zaman sıkıldığım dönemler oldu. Bazen gerçekten çevreni özlüyorsun o duyguyu bilirim.. Ama canını gereksiz kuruntularla sıkma derim.

Ah lavinya ah, Tr'ye döndükten 2 hafta sonra "vah" diyeceksin ama herşey bitmiş olacak.. inan bana o sana bağıran kadına kadar herşeyi özleyeceksin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…