tip olarak değil, ses tonu belki biraz. ama asıl anlattıkları sanki dert ortağımmış gibi oldu bi an. bi de çok üzüldüm filan dedi, kendimi reddedilen erkek yerine de koyup üzülürüm ben, off ben.
hiç üzülme...
prensini bulmak için bunların hepsi.
reddeden o da olabilirdi.
bu işler böyle.
haklısınız ama gelenleri reddediyorum, çevrem sürekli evlenmem konusunda baskı yapıyor, ailem rahatlardı bu konuda artık onalr da başladılar, annem özellikle yalnız kalmamdan korkuyor çaktırmamaya çalışsa da. akrabalarım bu özelliklerde birinin evlenmemesi çok garip gibi şeyler diyorlar, komşularım acıyarak bakıyorlar, yapayalnız lafını duyuyorum hep.
sanırım" evde kalmak" böyle bir şeymiş.
ve işin kötüsü, yaşadıklarımdan dolayı hiçkimseye güvenemiyorum, duygularım adeta yok oldu, ne zaman aşık olsam inanaılmaz ölçüde bir yıkıntı haline dönüştüm. zor toparlanan biriyim ve şimdi kimseye yer açamıyorum hayatımda.
sevmeden de evlilik olmaz diyorum olur diyenler oluyor. yukarıya havale ediyorum ama konu sürekli ısıtılıp önüme geliyor.
Mutsuz bir evliliktense "evde kalma "tabiri yeğdir:1closedeyes:
Elektrik alamdıysanız uzatmanın alemi yok
Bu hayat sizin,başkalarının isteklerine göre harekete demezsiniz
Reddedilseniz ağlayın diyeceğim de ,sşz reddeden tarafmışsınız
Bunun keyfini çıakrtın bence :1closedeyes:
5 Parmağın 5 i bir mi ki, insanlara aynı güvensizlikle yaklaşıyorsun?:umursamaz:
İlla evleneceksin diye bir şey yok, ama yalnızlık Allah'a mahsus... a.s
Birini sevip evlenmen için önce onlarla tanışman ve güven duygusunu hissettirmelerine izin vermen lazım... :1closedeyes:
Bu dediklerim de kaçarak olmaz...lmaz:
Korkularınla yüzleş! yerimseniben
Şu dünyada herkesin bir eşi var, yalnızca senin cesaretli olman lazım tanıma konusunda. opuyorumnanaktan
Unutma bir insanda cesaretin 'c'si yoksa esaretin tamamı vardır. :lepi:
Yalnızlığın seni esir almasına müsaade etme! sengözlerimebaksanab
yaş kaç ayıptır sorması? bütün herkesin üstünüze gelmesini çok saçma buldum. yanında annesi babası olan birine yapayalnız denmez bi kere.
evlilik laf olsun diye millet sussun diye yapılacak bir şey değil..
kimi 20sinde evlenir kimi 40inda..
ne zaman nerede doğru insanı bulacağımızı bilemeyiz..
cevre baskısı..ooof su cevre baskısı..
bugün sevmediğin biriyle evlendiğinde de yanında olacak mı o cevre?
sen üzüldüğün için üzülecek mı?
sanmıyorum..4 duvar arasında yaşadığını bir sen bileceksin..
o yüzden bu seslere kulaklarını tıkaman lazım..
sevdiğini mutlaka bulacağına inanıyorum..
güven çok önemli haklısın buna izin vermem lazım. öyle çok da paranoyak bi halde değilim aslında. ancak karşı cinse güvenim kalmadı genel olarak kadınalarda var bu. buraya kadar normal de, ilişkinin sonunun mutlu olabileceğine dair inanç eksikliğim var. asıl sorunum bu. yani ilişkiye başlamak, etkilemek vs değil derdim, sonunda zaten olmayacak diye düşünüyorum. bozulacak nasılsa.
dediklerinin hepsi doğru.
bir şeyler kaçırıyorum hissi doğal olarak oluşuyor ve denilenlere zaman zaman daha fazla kulak kabartıyorum belki de.
umarım vardır seveceğim birisiii. sempatiksalakcinni
bilinçaltımı boşaltmam lazım dediklerini yapabilmem için. yaşananları unutmam lazım. kendimi, aklımı çöplüğe dönüştürmemem lazım.
bunu nasıl yaparım peki? psikolağa mı gitsem?
bilinçaltımı boşaltmam lazım dediklerini yapabilmem için. yaşananları unutmam lazım. kendimi, aklımı çöplüğe dönüştürmemem lazım.
bunu nasıl yaparım peki? psikolağa mı gitsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?