yine reddettim, ağlıyorum...

Nasip olsaydı reddemezdin heralde. Bence nasip değilmiş canım hiç üzülme Hayırlısı çıksın karşına inşallah :Saruboceq:

eğer kendini çaresiz hissediyorsan bi psikiyatre gitmeni tavsiye ederim. işlerinde uzman oldukları için, snein hiç düşünmediğin bir bakış açısıyla sana şahane yol gösterebiliyorlar. ilaca gerek yok.

kaç yaşındasın ki? herkes evlenmek zorunda değil bence tuaf olan ömür boyu bir kişiye kelepçelenip kalmak. hayatını yaşa gerisi kısmet.

pardon yaşınızı yazmışsınız. benim abim 35 yaşında evliliğin lafını bile ettirmiyor çokta mutlu yaşıyor tabii bayanlar için toplum biraz fazla baskı yapıyor bu konuda ben de 26 yaşındayım hala öğrenciyim ama etraf şimdiden başladı. inanılmaz sinir bir durum insanı hayattan soğutuyorlar ama hazır değilsen kimse buna seni zorlayamaz herkes evlenip şişman bir anne olmak zorunda değil öyle değil mi :)) tanıdığım çok bayan var 30un epey üstünde bekar ve hala fıstık gibi evlilik insanı göçertiyor bana sorulursa.

ayy ben 22 yaşındayım üstelik daha mezun olmadım son sınıftayım üstelik iki tane ablam var benden büyük hala evlenmiyor musun okul engel değil falan diyorlar. .

of kızlar of. kafama göre adam bulamıyorum, bütün şartlarım uygun ama aradığım insan mevcut değil. çok fazla kriterim de yok inanın, olmuyor. beklemiyorum da artık.

tamamen kendime ait bir hayat kursam farklı mı olur acaba diyorum. bi erkeğe "sığınmaya" ihtiyaç duyacağımı söylüyor etrafımdakiler yalnız olsam bir şehirde vs. buna da inanasım gelmiyor.

her neyse, yıllar akıp gidiyor, birinin hayatına girmem ve hayatıma onu almam imkansızlaşıyor. zaten erkeklere güven sıfır. çok öfkeliyim bu konularda.

sadece yaşayıp gidiyorum. beklemek kelimesi benim için anlamını yitirdi. söylenenlerden, söyleyenlerden nefret ediyorum.

dediğim gibi sadece yaşayıp gidiyorum. zaman daha da hızla aksın istiyorum.

Seveceğin biri elbette karşına çıkacak canım
O zaman iyikide sabretmişim diyeceksin..
Hayat insanın karşına ne suprizler çıkartıyor..

öyle takintili piskolojik durumu iyi olmayan insanlardan uzak durun derim ben
duygu sömürüsüyle kimse kimseyle evlenemezki

yok o insanla ilgim yok zaten, olmayacağını bildiğim için görüşmedim.

umut acıyı uzatır derler, umut etmek yok artık, böyle yaşamak daha kolay olucak belki de. çözümüm bu şimdilik.

Yüz kiş talip olur,ama siz içlerinden birini seçersiniz.O an geldi mi zaten her şey kendiliğinden olur.Aklınıza,kalbinize hitap edecek kişi bir yerlerde sizi bekliyor,bunu unutmayın...yerimseniben

o kadar tanıdık geldi ki???

ilk kez başka bir okula tayin istedim...ilk görev yerimle aynı ilde bir anadolu lisesine atandım 3 yıl önce...4 yıl bir başıma yaşamıştım hayatın tüm yükünü bir başıma sırtlanmıştım güçlüydüm ama yalnız....tayinim çıktığında ilk kez koydu bana yalnızlık...o zamana kadar çevremde bir sürü arkadaşım vsvs vardı...taşındım annem yardıma geldi bikaç gün sonra o gitti babam geldi bi kaç gün sonra o da gitti..evim muhteşem deniz manzaram ve ben el elde baş başta kaldık...yaş 31...bir süre kendimi dümeni kırık bi tekne gibi hissettim hayat bana ne getirirse günde onu yaşıyordum...bıkkınlık boş vermişlik vardı içte ama dışarda hayatı sonuna kadar dolu dolu yaşayan biri...evlensemiydim??? hayır çünkü gerçekten severek, sevdiğim kendimi tümleyeceğim bi insan istiyordum...yoksa evlenmesem de olurdu...derken atandıktan 7 ay sonra çıktı karşıma....hayat yükümün büyük bir bölümünü aldı omuzlarına ve hala seve seve taşıyor...
33 yaşımda evlendim..ve hergün iyiki beklemişim diyorum...iyiki beklemişim seni kuzucum...

baskılar, sorular olmadık insanların laf söylemesi...yıllarca umursamadım şimdi çok mutluyum...

herkesin hikayesi aynı olmaz...ama endişelerle acabalarla, ya yalnız yaşlanır mutsuz olursam endişesiyle yaklaşma kimseye (bence)

sadece hayatını yaşa arkadaşım sana getirdiklerini farkederek...zamanım geçiyor endişesiyle bişeyler yapma...bırak geçsin zaman...yaptığın herşeyle mutlu ol, başardıklarına odaklan...

dilerim kısa zamanda en iyisini getirir zaman sana.....

teşekkür ederim lirik_güzel, güzel dileklerin için...

çiğdem_k, şanslıymışsınız, yalnızlıktan çok da şikayetçi değilim diye teselli ediyorum kendimi ben de. yalnız yaşlanırsam endişesini hissetmiyorum, bu sebebi baz alarak yaklaşmadım kimseye, belki de yaklaşmak gerekir, kim bilir...

kader.

vah vah....anlaşılıyor herşeyin nedeni..........

diğer konuda yalnızlık güzel bir hediyedir dedim yalnız kal o zaman dediniz, şimdi de çok eski bir konumu gündeme getirerek kendinizce beni acıtmak istiyorsunuz. artk bir şey demiyorum size.

nacizane bir kitap tavsiyesinde bulunabilir miyim
ben okuduğumda cok faydalandım
aradan birkaç yıl geçmişti ki okuması icin yalvardigim kız arkadasıma terapisti tavsiye etmiş
masalsi bir anlatımla kendinizi tanımanıza yardımcı olurken neden sorularının yanıtları kendiliğinden cevaplamıyor
olgun iliskiler, david richo

Allah her şeyin hayırlısını versin

diğer konuda yalnızlık güzel bir hediyedir dedim yalnız kal o zaman dediniz, şimdi de çok eski bir konumu gündeme getirerek kendinizce beni acıtmak istiyorsunuz. artk bir şey demiyorum size.

farklı şeyleri düşünmüşüz ..evliliği kastetmemiştim yazdığım mesajda...herneyse farklı yönlerden bakıyoruz demek ki.....
can acıtmak ?? diğer konuda can acıtmış olabilirmisiniz,hiç düşündünüz mü ?? can acıtmaya meraklı değilim..

iyi günler.........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…