Yine rezil oldum:(

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Iyi aksamlar

Daha bir saat gecmedi üzerinden. Mart ayında istanbulda staj yapmak üzere bir firmaya başvurdum. Bu hafta aramalarını bekliyordum. Düşündükce soguk ter boşalıyordu. Sonunda bugün aradılar.

Kalbim carparak telefonu açtım. Giriş, nasilsiniz falan derken ben çoook büyük bi pot kırdım.

"Staj yapmanız zorunlu mu?" Sorusuna, evet MAALESEF dedim. laf agzimdan cikmadan eyvah ben ne dedim dedim ama iş işten cooktaaan gecti bile. Kadıncagız guldu. Artık bozuntuyamı vermedi ne dusundu bilmiyorum. Konusma olumlu gecti, kabul edildim. Ama ben telefonu kapattigimdan beri yer yarılsın icine giriyim diye dusunuyorum.

Cuma gunu tekrar arayacaklar. Telefonu nasil aciyim, oraya gidince yuzlerine nasil bakiyim bilmiyorum.

Herseyi elime yuzume bulastirdim. Su saatten sonra napiyim? Bi aciklama falan yapsam mı?

Birde staj suresiyle ilgili bu potun uzerine birsey diyemedim. 3 ay yapmak zorundayim ve 3 ayda istiyorum. 6 aya kadarda uzatma hakkim var. O telasla ve korkuyla 6 ayda olur dedim. Isleri iyice sarpa sardirdim. Telefonda 3 yapabilir miyim diye soruyum mu sizce? Ben cesaret edemiyorum

Bence sıfırdan hiç konuşmamışsınız gibi düşünün. eğer süre ile ilgili bir konuşma geçmezse o zaman özellikle belirtirsiniz 3 ay diye. Olur böyle şeyler çok takılmayın

Bence sıfırdan hiç konuşmamışsınız gibi düşünün. eğer süre ile ilgili bir konuşma geçmezse o zaman özellikle belirtirsiniz 3 ay diye. Olur böyle şeyler çok takılmayın

Herseyi mahvettim. Okadar yazdim cv ye soyle cok calismak istiyorum sizinle, boyle hayalimde bu staj diye. Sonrada maalesef dedim o kelime naisl agzimdan cikti neden cikti hic bilmiyorum.

Yalniz kadın herseyi not etti, marttan agustos ortasına kadar ordayım. Simdi tekrar 3 ay dersem kadıncagiz dellenmesin? Birde giden arkadaşlardan duyduguma gore kendileri zaten en az 6 aylık stajyer kabul ediyorlarmis. Isi durduk yere bozmasam mı diyede geliyo aklıma ama sonra iste bilmiyorum

Ah canıııım iş hayatında neleri görmezden geliyor insan senin yaptığın bi şey değil korkma. Gayet rahat iş başını yap. Eğer kalmak istersen de düzenli çalış. Senin çalışmanı gördükçe kimse bi şey demez. Emin ol kadın bu kadar takılmamıştır bile güldüğüne göre...

Hele dur .

1. En az 6 aylik aliyorlarsa ben de 3 ay gelcem diyemezsin.
2. Bu zamanda ne is ne staj var, 6 ay da cok iyi bir sure bence ustune atla git calis.

Madem kabul edildin hic ses etme bence boylece git.

Basarilar dilerim.

Merhaba,öncelikle cok tatlısın,icimden geldi.
Ayrıca staja baslayınca herseyi performansın gösterecek.
Benim staj yaptıgım yerde kalmak gibi bi fikrim yoktu,
Ama gercekten herkesten iş istiyordum,
Sonra bunlar beni stajın son saati,çagırdilar,
Kal dediler,ben de kaldım.
Sonradan soylediler,en basındn beri gözlemliyorlarmıs.
Sunu diyeceğim,herseyi senin işi sevip,sevmemenle alakalı
Ayrıca iyiki de kalımısım,simdi iş bulmak cok zor

O zaman yapacak bişey Yok ya yârdan ya serden ☺ gözünüz 6 ayı almıyorsa başka bi yer ararsınız illa burası olsun diyorsanız 6 aya katlanacaksınız. Onun harici bişeyi kafaya takmaya gerek yok

Insallah oyledir. Çok utandım ama agzımdan nasıl boyle bir sey cikti gercekten anlayamadım. Ben yurtdısında yasiyorum ve kalma fikrim simdilik yok ama hersey nasip tabi

Cok tesekkur ederim:) cok utangacim bazen tatli gorunuyorumdur belki ama cogu zaman yerin dibine girmek istiyorum:)

Benimde suan tek aklimda olan bu 6 ay bi an once bitsinde eve doneyim. Hic kalmayi falan dusunmuyorum boyle giderse onlarda teklif etmez zaten.

Sizin adiniza cok sevindim. Umarim daim olur isiniz ve kazanciniz:)

Sorun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…