- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Mümkün değil. Rahat ol.ablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?
yani çok saçma ama aklıma takıldı kafayı yicem tüm gündür bunu düşünüyorum. dış mekanda bir tuvalete girmiştim ama kızlar tuvaletiydi, ya diyorum oraya falan bir yerden sperm bulaşmışsa fark etmeden bana geçtiyse diye. karnım hafif şişmiş gibi hissediyorum bi de. ay galiba kafayı yicem böyle düşünerek
dimi ya çok olanaksız bişeyMümkün değil. Rahat ol.
İnan imkansız. Hiç aklına takıp stres olma. Mevsim dönümünde adet düzensizliği olabiliyor. O yüzden sakince bekle. Stres oldukça da gecikir.dimi ya çok olanaksız bişey
Hangi konuyu okursam okuyayım, hiçbiri "eniştemin lifinden hamile kaldım" konusu kadar yaratıcı olamaz.ablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?
yani çok saçma ama aklıma takıldı kafayı yicem tüm gündür bunu düşünüyorum. dış mekanda bir tuvalete girmiştim ama kızlar tuvaletiydi, ya diyorum oraya falan bir yerden sperm bulaşmışsa fark etmeden bana geçtiyse diye. karnım hafif şişmiş gibi hissediyorum bi de. ay galiba kafayı yicem böyle düşünerek
Hangi konuyu okursam okuyayım, hiçbiri "eniştemin lifinden hamile kaldım" konusu kadar yaratıcı olamaz.
Gözünüzü seveyim, sağlam bir cinsellik eğitimi alın. Allah aşkına tuvaletten sperm mi bulaşır yahu? Stres, mevsim değişikliği, hormon değişiklikleri yüzünden de adet gecikebilir.
Bir mahsuru yoksa, yaşınızı öğrenebilir miyim?
Elinin altında internet var. Arastirabilirsin. Sperm vücut dışında ne kadar yaşar, vajina nedir, rahim nedir, döllenme nasıl olur. Araştır öğren.
Hiç saçma değil,bu senin elinde değilli beynin oyun oynuyor sana.Okb bu gelecek gidecek,elinde olsa sende düşünmek istemezdin ama işte geldimi zor gidiyor. Şimdi buraya ne yazarsak yazalım Sen inansanda beynin inanmayacak. Çünkü bu lanet hastalık gelip kulağına hep kötüyü fısıldar.kesinlikle tedavi ol ilaç al. İlerleyince çekilmez oluyor.bu tip korkun varsa doğum kontrol hapı kullanabilirsin ,ozaman kendini güvende hissedersin,ama ozaman bile beynin ya hap korumadıysa diye seneryoyu yazacak. Ahh ahh çeken bilir ...Yaz sor çekinme,kendi kendini yeme.ablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?
aynen öyke gelince gitmiyo daha da kötüleşiyo gittikçe daha çok inanıyosunHiç saçma değil,bu senin elinde değilli beynin oyun oynuyor sana.Okb bu gelecek gidecek,elinde olsa sende düşünmek istemezdin ama işte geldimi zor gidiyor. Şimdi buraya ne yazarsak yazalım Sen inansanda beynin inanmayacak. Çünkü bu lanet hastalık gelip kulağına hep kötüyü fısıldar.kesinlikle tedavi ol ilaç al. İlerleyince çekilmez oluyor.bu tip korkun varsa doğum kontrol hapı kullanabilirsin ,ozaman kendini güvende hissedersin,ama ozaman bile beynin ya hap korumadıysa diye seneryoyu yazacak. Ahh ahh çeken bilir ...Yaz sor çekinme,kendi kendini yeme.
Nerede yazmış? Gönderin biz de okuyalım.baktım ama nadir ihtimalle oladabilir yazan gördüm. o yüzden telaş yaptım biraz
5 hpt kullanmayı deneseniz, kullananlar memnun . Yada bitter çikolata %85lik. Belki işe yarar,durdurur kötü düşünceleri. Allah yardımcın olsunaynen öyke gelince gitmiyo daha da kötüleşiyo gittikçe daha çok inanıyosun
googledan diğer forumlara baktım benim gibi telaşlananlar olmuş ve onlar yazmış hani olanı duydum vs gibi. ben de iyice panik oldumNerede yazmış? Gönderin biz de okuyalım.
çok sağolun5 hpt kullanmayı deneseniz, kullananlar memnun . Yada bitter çikolata %85lik. Belki işe yarar,durdurur kötü düşünceleri. Allah yardımcın olsun
psikolojik sanırım böyle hissetmem ama aşamıyorumŞaşırmakla beraber enteresan duygular içerisindeyim.
kullanmıyorum ağrı kesici almıştım sadece bu ay. okb var sanırımHerhangi bir ilaç kullanıyor musunuz ? Okb biz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?