- Konu Sahibi mellifluous
İzzet güllü izleyin Youtubeden. O bana çok iyi geldi. Hep şöyle düşünün ,ana düşünceniz şu olsun”onuda olunca düşünürüz”Bunu kendinize inandırırsanız zor olacak başlarda ama zamanla bu iyi gelecekçok sağolun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzzet güllü izleyin Youtubeden. O bana çok iyi geldi. Hep şöyle düşünün ,ana düşünceniz şu olsun”onuda olunca düşünürüz”Bunu kendinize inandırırsanız zor olacak başlarda ama zamanla bu iyi gelecekçok sağolun
sevgili kardeşim hadi sen erkek arkadaşınla tuvalette fanfinfon yapıp adam boşalsaydı da sen o boşaldığı spermleri alıp orana burana sürseydin hadi neyse ne derdim ama bu tıbben imkansız.lütfen yardım al.psikolojik sanırım böyle hissetmem ama aşamıyorum
5 hpt ne5 hpt kullanmayı deneseniz, kullananlar memnun . Yada bitter çikolata %85lik. Belki işe yarar,durdurur kötü düşünceleri. Allah yardımcın olsun
5htp yazacaktım. Yanlış oldu,takviye kullanan arkadaşlarım memnun ,malesef benim okbmi hamilelik tetikledi,eğer gebelik sonrası devam ederse ben kullanmayı düşünüyorum.ama kesin çözümü yardım. Almak,çok kötü bir hastalık İnsanın ruhunun hasta olması.5 hpt ne
ablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?
yani çok saçma ama aklıma takıldı kafayı yicem tüm gündür bunu düşünüyorum. dış mekanda bir tuvalete girmiştim ama kızlar tuvaletiydi, ya diyorum oraya falan bir yerden sperm bulaşmışsa fark etmeden bana geçtiyse diye. karnım hafif şişmiş gibi hissediyorum bi de. ay galiba kafayı yicem böyle düşünerek
Sizin yaşınızdayken ben de bilgi kirliliğine maruz kalmıştım, ama mantıken spermin dışarda kaldığı saniyeler içinde öldüğünü biliyor olmanız gerekir (suda yaşadığını da).18 yaşındayımya valla az da olsa bu yolla olan çok düşük ihtimal de olsa yazanlar gördüm. o yüzden stres yaptım
ya şöyle düşünüyorum mesela dış ortamdan bi şekilde bulaşmış olsa ve vajinama dokunduğumda oraya geçmiş olabilir mi acabasevgili kardeşim hadi sen erkek arkadaşınla tuvalette fanfinfon yapıp adam boşalsaydı da sen o boşaldığı spermleri alıp orana burana sürseydin hadi neyse ne derdim ama bu tıbben imkansız.lütfen yardım al.
çok sağolun gerçektenSizin yaşınızdayken ben de bilgi kirliliğine maruz kalmıştım, ama mantıken spermin dışarda kaldığı saniyeler içinde öldüğünü biliyor olmanız gerekir (suda yaşadığını da).
Forumları okumamanızı tavsiye ederim, yanlış bilgilenirsiniz. Bunun yerine, doktor ve seksologların çalışmalarını inceleyebilirsiniz. İnternette Rayka Kumru ismini araştırın, bu kadının cinsellikle ilgili yaptığı podcastleri, kitapları ve videoları mevcut. Cinselliği ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları öğreneceksiniz sağlıklı şekilde öğrenin.
"Forumları okumayın" demişim de, burası da forum sayılır aslında. Burada yine bilenler size mantıklı cevapları veriyor. Kastettiğim siteler genellikle ergenlerin takıldığı, "kızlarsoruyor" gibi olanlar. Daha kendi cinselliğinden bihaber ve flörtünün elini bir kez tutamamış insanlar kafadan bir fikir sallar, daha çok korkarsınız. Zaten okb de varmış sizde. Cidden kafanızı yormayın fazla. Ve diğer arkadaşlara katılıyorum, önce psikolojinizi ciddiye alın. Cinsellikten de korkmayın.çok sağolun gerçekten
sanki karnım şişik gibi geliyo ay kafayı yicem yaa alakam olmadı şimdiye kadar nerden nasıl bulaşabilir ki olmaz dimi böyle bişey"Forumları okumayın" demişim de, burası da forum sayılır aslında. Burada yine bilenler size mantıklı cevapları veriyor. Kastettiğim siteler genellikle ergenlerin takıldığı, "kızlarsoruyor" gibi olanlar. Daha kendi cinselliğinden bihaber ve flörtünün elini bir kez tutamamış insanlar kafadan bir fikir sallar, daha çok korkarsınız. Zaten okb de varmış sizde. Cidden kafanızı yormayın fazla. Ve diğer arkadaşlara katılıyorum, önce psikolojinizi ciddiye alın. Cinsellikten de korkmayın.
Yok ya olmaz. Stresten de karın şişebilir, belki adetiniz yaklaşıyordur o yüzden de şişebilir. Hem hamile kalmak o kadar kolay değil, şimdiden telaş yapmayın.sanki karnım şişik gibi geliyo ay kafayı yicem yaa alakam olmadı şimdiye kadar nerden nasıl bulaşabilir ki olmaz dimi böyle bişey
ablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?
yani çok saçma ama aklıma takıldı kafayı yicem tüm gündür bunu düşünüyorum. dış mekanda bir tuvalete girmiştim ama kızlar tuvaletiydi, ya diyorum oraya falan bir yerden sperm bulaşmışsa fark etmeden bana geçtiyse diye. karnım hafif şişmiş gibi hissediyorum bi de. ay galiba kafayı yicem böyle düşünerek
[/QUO fake tabiki
evet aslında karnım falan ağrıyo olacak gibiyim ama olmayınca da kafama takılıyo saçma bir şekildeYok ya olmaz. Stresten de karın şişebilir, belki adetiniz yaklaşıyordur o yüzden de şişebilir. Hem hamile kalmak o kadar kolay değil, şimdiden telaş yapmayın.
yaa güldürdünüz beniKendime takıntılı diyordum..... şükür namazı kaç rekattı?
'duydum' değil işte bilimsel yazılardan bahsediyorum ben.googledan diğer forumlara baktım benim gibi telaşlananlar olmuş ve onlar yazmış hani olanı duydum vs gibi. ben de iyice panik oldum
Hhaha bendeKendime takıntılı diyordum..... şükür namazı kaç rekattı?
Imkansiz canim.. net soyleyeyim imkansiz çünkü sperm oyle kuru yerlerde yuzeylerde falan yaşayamıyor zaten hemen ölüyor. Iliski olmadigi surece olmazablalarım merhaba arada sırada böyle saçma takıntılarım oluyo hep yazıyorum bu seferki de aşamadığım bir durum. şimdi benim bu ay reglim 3 gün falan gecikti. hala olamadım yani. daha önce hiç bir şekilde hiçbir erkekle bir yakınlığım falan olmadı. ama şey diye düşünüyorum acaba elimle dış bir ortamdan sperm bulaşmış ve vajinama dokunmuş olabilir miyim?