• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine salonda yattı

İlk evlendiğim sıralar eşimle tartıştığımızda ayrı yatardı, bende nasıl üzülürdüm haklı dahi olsam yanına giderdim bi naza çekerdi kendini ben iyice üzülürdüm iyice sinirlenirdim olay daha da büyürdü
Sonraları gidip özür dilemedim çağırmadım da bu olay beni hiç üzmemiş gibi davranıyordum burası önemli
Sonra sonra azalıyor bu hareketin sizi incitmediğini anlayınca vazgeçiyor

dolanmayın sürekli peşinde sizin onu umursamadığınızı farkederse geri adım atacaktır... bırakın yatsın böyle çağırarak düzeltemezsiniz
ilk 2 küsmede küsme süreleri uzayacaktır ama böyle yola gelecektir... haklı olduğunuzda hele tamamen umursamaz gibi davranın

Bu erkekler gerçekten çocuk!!! Allahım birde çocuk istiyoruz evde zaten büyümeyen bir tane var..Zaten ahtım var oğlum olsun ikisini beraber büyüteceğim:))) İkinci üniversite olarak çocuk gelişimi okuyorum..Bazen öğrendiklerimden eşime uyguluyorum inanırmısınız işe yarıyor.

Bir aile büyüğünüzle konuşsanız.. Eşinizin yaptığı kapris resmen.. Karı koca küslüğünde eşler yatak terkederse o evliliği sarsan, aradaki elektriği kaybettiren durum olduğunu anlatan sözünü dinleyeceği birine yada bir evlilik danışmanına (şimdilik gerekli gözükmesede ilerisi için) konuşmanızda fayda var..

Öyle yaptığımda iyi o zaman sen burda yat ben odaya gidiyorum deyip gidiyor,aşırı inat bi şey delirtck beni, bugun bende tek başıma rahat rahat uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bu saat oldu uyku tutmuyor, kendi halinemi bıraksam diyorum hiç ilgilenmeyim o kadar alıştıki her durumda peşinden dolanmama, bu sefer yapmayım diyorum yanlışmı yaparım
hic umursama yanliz basina yatsin solonda

Benim babamda böyle küssün hemen salonda yatar, ama annemin hiiiç umrunda değil alışmış sanırım birbirlerini öyle idare ediyorlar. İyi anlaştıgınız bi zamanda söyleyin böyle yapmaması gerektigini, yinede yapmaya devam ederse boşverin çünkü siz üsteledikçe muhtemelen bu davranış devam edecektir

Öyle yaptığımda iyi o zaman sen burda yat ben odaya gidiyorum deyip gidiyor,aşırı inat bi şey delirtck beni, bugun bende tek başıma rahat rahat uyurum diye düşünmüştüm ama olmadı bu saat oldu uyku tutmuyor, kendi halinemi bıraksam diyorum hiç ilgilenmeyim o kadar alıştıki her durumda peşinden dolanmama, bu sefer yapmayım diyorum yanlışmı yaparım
Kendi hlime birakin ustune gittikce inat eder:)

Ne kadarlık evlisniz ?

Bu kaç gün sürüyor böyle ? Ertesi gün küs bile olsanız gelip yerine yatıyor mu ? Yoksa koltuk devam mı..

:KK42:kızlar eşim ne zaman tartışsak gidip salonda yatıyor, haklı da olsam her seferinde gidip çağırıyorum ama yok inatlaşıyor gelmiyor, çok üzülüyorum gerçekten, nasıl davranmalıyım bilemiyorum
Bende tartsnca odaya almiyorm ama ben uyuyunca bi bakıyorum sabaha karşı gelmiş sonra sabhda unutuyorm onu odadan attgmi

Back
X