- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
bence kendi haline bırakın üstüne düştükçe inanıdına yapabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ayNe kadarlık evlisniz ?
Daha önce yaptığında bi gün yatıyordu ertesi güne geliyordu, bu sefer iki gün oldu çünkü daha önce bunu yaptığında ben her seferinde gidip yalvarıyordum resmen bugun gitmedim oda orda kaldıBu kaç gün sürüyor böyle ? Ertesi gün küs bile olsanız gelip yerine yatıyor mu ? Yoksa koltuk devam mı..
Aynen öyle ben alıştırdım benim hatam yapmamalıydım, şimdi hep benden bekliyor bende huzursuzluk olmasın diye dayanamıyordum ama bu sefer yapmycm o nasıl bu kadar rahat olabiliyor bilmiyorum ben olamıyorum en azından öyle görünmye çalşcm yoruldum artıkÇağırma sende 2. gün tıpış tıpış gelir. Çok çocukya ya bu ne böyle erkeğin nazlısı, tribi hiç çekilmiyor.alışmış o gelip çağırmana taktik değiştir.
![]()
Kaldrcagım kadar kaldırmışım canım şimdi böyle davranmam yani gitmemem karışmamam fayda edermi bilmiyorumgelip barısana kadar karısmazdım. isterse 1 ay yatsın
kaldırma bir yerlerını bence![]()
eder eder merak etmeKaldrcagım kadar kaldırmışım canım şimdi böyle davranmam yani gitmemem karışmamam fayda edermi bilmiyorum
Sana inanmak istiyorum umarım dediğin gibi olureder eder merak etme![]()
sevgi varsa aranızda olmaması imkansız.Sana inanmak istiyorum umarım dediğin gibi olur![]()
Aynı benim eşim de böyleydi ama çok erken başlamış sizinki zamanla düzeliyor ama ben kıza kıza artık pek ayrı yatmiyo yatağa gelip sırtını dönüp yatıyo ama yinede küs yatıyo