- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Kafamı dağlara taşlara vursam da artık çok geçBöyle bi adamla evlenecek kadar ne yaşadınız.
Dağ başı değil hiçbişey yapamaz ama tehditlerini ses kaydına alın derimKafamı dağlara taşlara vursam da artık çok geç
bırakmıyor ki evde izinli. şimdi çocuğu parka götürdü öyle yazıyorum çocuğa aşırı düşkün ona bir şey yapmaz ama cinnet geçiriyor gibi oluyor bazen çok korkuyorumO evde hala ne duruyorsun.Çocugunada siddet uygulamisini mi?
Annenlere soyle gelmesinler ben geliyorum de.Tabi gitmeden darp raporu al .Polise git durumunu anlat.ş... herif neyi bahane ediyorda her gun dövuyor .
Dayak yemeyi göze almaktan ziyade boşansam da rahat bırakmaz diye korkuyorum ya bi öfke anında gelip bana ve aileme bir şey yapar diye çok korkuyorum gariban bi ailem var zaten yüzleri hiç gülmediNasıl sindirmiş sizi görüyor musunuz ? ! Darp raporu alacaksınız ve bir temiz bosayacaksınız. Çocuğu vermem sana diye bişey yok zaten elinizde darp raporu varken şiddet eğilimi olan bir adama çocuk mocuk vermezler. Zaten belirli bir yaşa kadar çocuk annede kalıyor. Eşiniz ruh hastası! Çocuk için dayak yemeyi göze alan bir kadının da aklından şüphe ederim ben.
işte siz böyle düşündükçe o da sizin üstünüze doğru geliyor. Kimin kime gücü yeterse bu devirde zaten... Hiçbir b*k yiyemez, siz raporunuzu alın şikayetçi olun ve boşanın. Çocuktan korkmayın çocuk sizde kalacak!D
Dayak yemeyi göze almaktan ziyade boşansam da rahat bırakmaz diye korkuyorum ya bi öfke anında gelip bana ve aileme bir şey yapar diye çok korkuyorum gariban bi ailem var zaten yüzleri hiç gülmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?