yine şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepimizin pismanliklari gozunun kor oldugu zamanlar oluyor maalesef suan ne durumdasijzi asil?
Boşanma davası açma aşamasındayım. Maddi anlamda güçlenmek gerek. Bana hiçbir şey veremeyeceğini sadece çocuklarına destek olacağını söylüyor sende annenin yanına git çalışırsın diyor

mrb arkadaşlar çok kötüyüm diğer konulardan bilenler vardır eşimle aramız hep bi iyi iki kötü gitti hep çocuğum var diye şans verdim yani çocuğumu bana vermeyeceğini söylediği için ve alırsam ailemi de beni de katletmekten bahaediyor. İki gündür bana çok kötü şiddet uyguluyor öldürcem seni dedi kaç defa öfke nöbeti geçirdi bıçak çekti korkumdan ağlayamıyorum bile her şeyime kızıyor yalandan ağlama diyor ben o haldeyken gidip gelip hakaret ediyor ve benim ailem başka şehirde 10 gün sonra yanımıza gelecekler olanlardan habersizler ya onlara da bir şey yaparsa çünkü ailemide sevmez. Çıkmazdayım ayrılalım dedim çocuğu vermem haberin olsun sen gideceksen git diyor. Dua edin bana nolur Allah ım yavrumu beni ailemi korusun zalimin elinden :KK43:
Ailene söyle polis eşliğinde gelip seni alsınlar onların da canları tehlikeye girmesin

Ne desem boş hergün kadın cinayeti işleniyor yapmanız gereken o çocukla birlikte evden gidip darp raporu alıp ailenin yanına gitmem. Play store'da kades uygulamasini indirin sizi şiddet uygularken o program dan polis 5 dk içinde evinize geliyor lazım olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X