Yine şiddet

vantilatör o rüzgar üfleyen şeyin adı. halk içinde aspiratör karburatör fınfın pırpır falan olarak da bilinir.
boşanmayacaksanız siz de onu dövün

Yurt dışında yaşıyor. Rusya

Evet Mune hanım o hiç değişmez bıktım artık bana diyor gelsin anan baban seni götürsün burdan ,biliyor ki yapmayacaklar o sebepten bana horozluk yapıyor .Vallahi ben bu adamdan bıktım yani hangi günahımın cezası bunu Allah bana vermiş.onunla beraber olmuyorum diye bana haksızlık yapıyor köpek gibi davranıyor benle.yani ben buna mecbur muyum aşağılık.demin işten geldi eve elimde telefonu gördü çaktı omzuma “ancak otur telefonda ye iç yat birde telefonu unutma”ben cevap vermedim kendi kendine söylendi cevap vermedim .

Yaş 28,2 çocuk

Maalesef onlar Azerbaycan’da ben Rusya’da

Sen de ne gözel bir “hemşehri”ymişsin

Nilu bir kere de sen kocanı dövsen her şey düzelecek inan ki. Bunu bir düşün bak cidden.
Eskiden yapardım tırnaklarımla yaralar bırakırdım bedeninde.sonradan bilmedim neler oldu da bıraktım ona yapmayı.belkide mağduru oynamak için.ama o bir kere dahi yapsın ben de boş durmayacağım.benim korkum onun benim telefonumu elimden alacak olması halbuki beş para bile vermemiş telefonumun üstüne kendi aldığım telefonum

Nilu sen bu adamla nasıl evlendin aile zoruyla mi yoksa görücü usulü falan mı? Rusya gibi kadınların çoğunlukla yaşadığı bir ülkede yaşıyorsun. Ki Rus erkeklerinde içip şiddete meyilli olduklariyla ilgili bir haber tarzı birşey okumuştum yıllar önce. Mutlaka dernekleri vs vardir. Ayrıca o dairede yaşayıpta bir komsunuzunda napiyorsunuz ya diyip polisi neden cagirmiyorlar anlamıyorum. Birde senin eşin dürtüleri ile yaşayan bir insan. Kusura bakma sen onun için oyuncaksin sadece senin duyguların düşüncelerin olamaz. Bu evliliği devam ettirmek istiyorsan tek seçeneğin robotlasmak. Hayatının odağını çocukların olarak al. Bana kalsa Rusya'da kiraya çıkıp iş bulman hiç zor olmaz. Yetenekli bir kızsın kır zincirlerini desende malesef sende bu yok.

Soul,pasta işi dediniz,kreşte falan söyledim ,1 kişi sipariş verdi yaptım,kayınpeder biraz kalmıştı kendini assın.sipariş veren de duydu bunu ve bana pasta yaptırtmadı,benim de hevesim öldü instagram açtım birşey olmadı .başka ne yapsam ?araba kullanmayı öğrenmek istiyorum çok pahalı,ama bazı insanlara bedava,onun için de evrak falan düzeltmem gerek.şuan kullanmadığım eşyalarımı satılığa çıkardım.İnşaAllah alan olur sanki tüm kapılar yüzüme kapanmış

Kayinpederin ne yaptığını anlamadım ben. Neden tekrar pasta siparişi alamadın?

Assın işte kurtulursunuzo adamı dinleme yap kudurur kudurur eninde sonunda susar para kazandigini görünce korkak olma cesaretli ol.Evrak lazimsa düzelt üşenme.

Seni uzen adamin fotosunu whatsapta paylasip beni engellemen cok zoruma gitti oysa ki cok parlak bir fikrim vardi. Adamin posterini as caddeye diyecektim.
Bir kişi üzmüşler diğeri ağır gelir bana diye.ben biliyorum sen benimle alay ediyorsun ama boş veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…