Seni tanısam bu durumdan aileni haberdar ederdim. Durumun o kadar vahim kardeşim. İnşallah bu rezili def ettiğin günleri görür de hayırlı haberlerini alırız.[/QUOTE
Aynen tanıSam ailesini söylerdim. Ruh hali hiç normal değil.
Ya bend3 anlatmayi isterdim burda sanalda derdimi anlatacagima ama ailem soyledigim gibi affetmez beni ve babam duyarsa ailem dagilir annem babama soyler kesinlikleYaşla alakası yok aslında bazen 40 yaşında bile ders alabiliyorsun bu hayatta. Lütfen daha fazla kendini küçültme. Anneni tanısam onunla konuşurdum. Kızının dayak yemesi daha çok canını acıtır bence, o kızlık zarından. Sana kızacaktır ama affeder. Ömrünü ruh hastası bir adamla geçirmeni istemez bence.
ne dersi kızım. daha genceciksin bu adam seni daha evlenmeden bu şekilde dövüyor. senin aklın yok mu? kendini öldürtmek mi istiyorsun? hala yok aradı aramadı hesabı yapıyorsun. aramazsa daha iyi verilmiş sadakan var demektir. sevgi bu değil güzelim. seven insan kıyamaz sevdiğine. saçmalama kendine gel. çalışıyorsan işine okuyorsan derslerine bak. kendine bir hayat kur. hem uzak mesefa ilişkisi hem dayak.1 hafta oonce anlatmistim derdimi sizlere.sevgilimi ziyarete gitmistim beni dovmustu.ondan sonra ki 3 gunumde dogru duzgun yuzune bakmadim onun arkadasinin esine anlatmistim durumu destek oldu bana kafami dagitmam icin dışarı ciktik falan.c tesi gunu zaten donecektim cuma gunu de bahsettigim arkadasinin esi yemeğe davet etti ordaydik hep beraber.eve dondugumuzd3 surekli soylendi senin evin yok mu niye gec geldik 2 3 gundur cok gezdin niye bana haber vermedin gidrrken diye. Gittigimz evde arkadasi saz falanncaldi. Tabiki erkrk arkadssim muzigi sevmedigi icin diger odaya gidip tv izledi.eve gelince bana yanima gelmedin orda muzik dinledin falan dedi.Sonra tartismaya basladik ben kalkip giderken kolumu sıkıp kaneye atti ben sinirden aglamaya basladim yeter diye bagirinca herkese rezil mi edeceksin diye kalkti tekme tokat dovdu banyoya attim kendimi eelimi yuzumu yikadim diger odaya girmis kapinin arkasina oturmus korktum kendine bisey yapacak diye kapiyi zorladim kapiya vurdum cikti beni odaya götürüp yine dovdu yuzum morardi karnima attigi tekmeden nefes alamadim yere dustum gitti yatti uyudu.sabah oldugunda gozlerim sismis berbat bi haldeydim.havaalanina gittik.bana aldigi yuzugu hediyelerini biraktim zorla vermeye calisti bitti dedim istemiyorum.gizlice valizime atmis.ucak rotar yaptigi icin 2 saat gecikmeli kalkti.o arada emanete verdik esyalri.arabada oturalim dedi arabaya gittik konustuk falan derken.bana bakti bi sure ara verelim ben cok sıkıldım ssen beni bogdun bunaldim ben ozgur olmak istiyorum artik mutlu degilim dedi ben sok oldum gozlerim doldu elim ayagim titremeye basladi kapiyi actim gitme diye kolumdan tuttu birak dedim bitti dedim kapat kapiyi konusalim oyle demek istemedim dedi zorla ciktim havaalanina gidip esyalarimi aldim siraya girdim o arada arkamdan geldi ben askimiz bitmesin diye bi sure gorusmeyelim dedim ayrilalim demedim ki ozleyelim birbirimizi sevgimizi tukettik ben cok tükendim bunaldim senden once boyle degildim s3nden sonra bunaldim boyle ciddi iliskim olmadi dedi bende ayni sey ara verelim bitirelim demenin kibaridir dedim.sarildi seni seviyorum dedi.ucaga bindiğimde mesaj atmis bindinmi seni seviyorum affet beni ozur dilerim hersey iicin seni simdiden ozledim demis.ankaraya geldim havaalanina geldigimde servise bindgimde aradi eve gidrrken dusundum seni cok üzmüşüm vurmamaliydim sana dedi.kapattik telefonu .otogara geldim zar zor bilet buldum 12 de evde oldum ve beni hic aramadi o gece eve gittin mi sag salim diye.sabahinda mesaj atmis gunaydin askim diye pazar aksami aradi cevap vermdim dun aradi 1 kez cevap vermedim.baska da aramadi.simdi asil mesele ona cok buyuk ders vermek istiyorum vurdugu yerler hala aciyor.kendime gelemiyorum hem onu unutmak hemde ona buyuk bi ders vermek istiyorum.ne yapmaliyim?ailesi ariyor konusmayayim demi ailesi ile de ve ona ayrilik mesaji mi atmaliyim nasil cani yanacak zaman gectikce aklim basima geliyor diyorum salakmisim ben kendimi bi iliski yasadim diye ona mahkum gordum ve oda bunu bildigi icin beni cok guzel kullandi.
Biliyorim sevmedigini sadece icimde buyuyen bi kin var ona engel olamiyorum olsun gebersin istiyorum bu yuzden ders vermek istiyorum diyorum canim aciyor cunku7/24 dayak yiyorsun üstüne adamın evinin hizmetçiliğini yapıyorsun adam senden ayrılmak istiyor kem küm ediyorsun ne ders vereyim diye soruyorsun ya arkadaşım bu adam seni sevmiyor bunu anlaman için ne yapması gerekiyor daha ?
Okuyorum ama iste kendimi toplayip derslerime veremiyorum boyle arinmak istiyorum herseyi unutmak onu silmek tamamen yeniden baslamak istiyorumne dersi kızım. daha genceciksin bu adam seni daha evlenmeden bu şekilde dövüyor. senin aklın yok mu? kendini öldürtmek mi istiyorsun? hala yok aradı aramadı hesabı yapıyorsun. aramazsa daha iyi verilmiş sadakan var demektir. sevgi bu değil güzelim. seven insan kıyamaz sevdiğine. saçmalama kendine gel. çalışıyorsan işine okuyorsan derslerine bak. kendine bir hayat kur. hem uzak mesefa ilişkisi hem dayak.
Bende hem ondan nefret ediyorum hem tiksniyorum kabul edemiyorum benim icin o kadar seyler yapmisken evlilim icin o kadsr ugrasmisken boyle bi noktaya nasil geldik inanamiuorum.herkes sen hala ayriliga mi uzuluyorsun diyor herkes gururun yokmu diyor 1 yıllık bisey surekli yan yana gecen bir yil inssn 1 aylik ilişkisini bazen zor unutuyor brnde ki nefret kin evet birazda kabullenememe de var bende nasil yapti diye dusunuyorum nasil hice saydi nasil vurduTam olarak olmasa da seni anlayabiliyorum..bende 5 yıllık sevgilimden ayrıldım artık beni istemedigini bliyorum hatta ben ayrıldım ondan ama onsuz yapamıyorum.Sende sakın onunla olmak gibi bi hata yapma.Kendini işine okuluna arkadaşlarına ver kafanı dağıt derim..
bak güzelim öyle bir pişman olursun ki gelecekte bugünlerin için. bu aşk değil canım benim, sevgi değil bu tamamen takıntı. psikolog yardımı al inan bana desteği olacak sana. sil baştan başla herşeye. bu adamı hayatından çıkarmazsan pişman olursun. bu adam seni şu an aldatmasa da yakında aldatacak. yok özgürlük yok ara verelim diyen adamdan hayır gelmez. maç mı bu? ya herşeyi bırak dayak yiyorsun. değiştir sana ulaşamasın. ailene söylerse de söylesin. hiç bir halt elde edemez. oku başarılı ol gözünü seveyim böyle bir saçmalık için kendini yakma.Okuyorum ama iste kendimi toplayip derslerime veremiyorum boyle arinmak istiyorum herseyi unutmak onu silmek tamamen yeniden baslamak istiyorum
Ya durust olmak gerekirse eskiden cok seviyodum iliski yasadim ayrilmakbistedim daha once ama cesaret edemedim o da benim ayrilamayacagimi bu iliski konusudnsn dolayi anlayinca huylari degisti.yani evet iliskiden dolayi katlanıyorum.yorumları okudum da ilişki yaşadın diye mi katlanıyorsun sen bu insan görünümlü iki ayaklı yaratığa? bu kadar mühim mi? ayrıl kızım bu adamdan ileriye bak telini değiştir arkadaşlarını değiştir sosyal medya hesaplarını vs herşeyini değiştir.
Ya bend3 anlatmayi isterdim burda sanalda derdimi anlatacagima ama ailem soyledigim gibi affetmez beni ve babam duyarsa ailem dagilir annem babama soyler kesinlikle
Evet haklisin ders calismak istiyorum kendi ayaklarim üzerinde duruo güçlenmek istiyorum onun da en buyuk korkusu bu zaten gozum acilirda onu burakirimbak güzelim öyle bir pişman olursun ki gelecekte bugünlerin için. bu aşk değil canım benim, sevgi değil bu tamamen takıntı. psikolog yardımı al inan bana desteği olacak sana. sil baştan başla herşeye. bu adamı hayatından çıkarmazsan pişman olursun. bu adam seni şu an aldatmasa da yakında aldatacak. yok özgürlük yok ara verelim diyen adamdan hayır gelmez. maç mı bu? ya herşeyi bırak dayak yiyorsun. değiştir sana ulaşamasın. ailene söylerse de söylesin. hiç bir halt elde edemez. oku başarılı ol gözünü seveyim böyle bir saçmalık için kendini yakma.
Annem hassas bi kadin yakin zamanda dedemi ardindan genc yasta dayimi kaybettik teyzem kanser hastasi yeterince sikintisi var onun bide ben bunu anlatirsam ona bisey olmasından korkuyorum.bilmiyorum istedigim sey bunlari anlatabilecegim biri olsun ve bana psikolojik duzelene kadar yardimci olsun yol göstersinYa annen böyle bir şeyi anlatır mı babana neden anlatsın. Ee ne olacak senin bu durumun ayrıldın diye gidip söylerse.
gözün açılsın onu bırak. meslek sahibi olduğunda daha iyileri ve daha akıllıları daha insancılları seni bulacak. seven adam bakarken bile kıyamaz ya. bak bu adam karnına tekme atmış hamileyken de böyle bir pislik yaparsa. evliliği düşünmek için çom erken. okulunu bitir mesleğini al ve o zaman gör bakalım karşına çıkacak adamların kalitesini.Evet haklisin ders calismak istiyorum kendi ayaklarim üzerinde duruo güçlenmek istiyorum onun da en buyuk korkusu bu zaten gozum acilirda onu burakirim
Ayy aynen bende..köpek gibi peşimde gezen çocuk ne olduda bu hale geldi anlayamadım ilk başta.anlayamadım demek kolay beynimi kemirdi bu soru aylarca..ama yavaş yavaş geçiyo..inşallah sende atlatırsın.Bırak o derdine yansın ders vermek istiyosan umursamıyomuş gibi davran ve hayatına devam et benceBende hem ondan nefret ediyorum hem tiksniyorum kabul edemiyorum benim icin o kadar seyler yapmisken evlilim icin o kadsr ugrasmisken boyle bi noktaya nasil geldik inanamiuorum.herkes sen hala ayriliga mi uzuluyorsun diyor herkes gururun yokmu diyor 1 yıllık bisey surekli yan yana gecen bir yil inssn 1 aylik ilişkisini bazen zor unutuyor brnde ki nefret kin evet birazda kabullenememe de var bende nasil yapti diye dusunuyorum nasil hice saydi nasil vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?