yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bend3 anlatmayi isterdim burda sanalda derdimi anlatacagima ama ailem soyledigim gibi affetmez beni ve babam duyarsa ailem dagilir annem babama soyler kesinlikle

ne dersi kızım. daha genceciksin bu adam seni daha evlenmeden bu şekilde dövüyor. senin aklın yok mu? kendini öldürtmek mi istiyorsun? hala yok aradı aramadı hesabı yapıyorsun. aramazsa daha iyi verilmiş sadakan var demektir. sevgi bu değil güzelim. seven insan kıyamaz sevdiğine. saçmalama kendine gel. çalışıyorsan işine okuyorsan derslerine bak. kendine bir hayat kur. hem uzak mesefa ilişkisi hem dayak.

Biliyorim sevmedigini sadece icimde buyuyen bi kin var ona engel olamiyorum olsun gebersin istiyorum bu yuzden ders vermek istiyorum diyorum canim aciyor cunku

Okuyorum ama iste kendimi toplayip derslerime veremiyorum boyle arinmak istiyorum herseyi unutmak onu silmek tamamen yeniden baslamak istiyorum

yorumları okudum da ilişki yaşadın diye mi katlanıyorsun sen bu insan görünümlü iki ayaklı yaratığa? bu kadar mühim mi? ayrıl kızım bu adamdan ileriye bak telini değiştir arkadaşlarını değiştir sosyal medya hesaplarını vs herşeyini değiştir.

Bende hem ondan nefret ediyorum hem tiksniyorum kabul edemiyorum benim icin o kadar seyler yapmisken evlilim icin o kadsr ugrasmisken boyle bi noktaya nasil geldik inanamiuorum.herkes sen hala ayriliga mi uzuluyorsun diyor herkes gururun yokmu diyor 1 yıllık bisey surekli yan yana gecen bir yil inssn 1 aylik ilişkisini bazen zor unutuyor brnde ki nefret kin evet birazda kabullenememe de var bende nasil yapti diye dusunuyorum nasil hice saydi nasil vurdu

Yorumlarin hepsini okumadim ama oncelikle fotografini ordan kaldirmalisin. Ikincidi telefon numarani dehistirip tamamen sessizce ondam kopmalisin. Hatta ben olsam o morluklarla polise ve sabciliga giderdim. Savciliga suc duyurusunda bulunurdum. Bu arada koruma karari cikartmalisin bence. o insanliktan nasibini almamis adamla hic bir sekilde gorusmemelisin. Sosyal medyadan da engelle onu. Bir sekilde seni takip edemesin. Onunla yasadigin ozeline gelince bu senin ozelin. Artik gecmise donme. Onune bak. Kimseye de kendini ezdirme. Yavas yavas ozguvenini kazan. O kisiyi kesinlikle savciliga sokayet etmelisin ki bir daha yanina yaklasamasin.

Dersmi vereceksin yok artik!!! Ne icin ders bir dahakine seni oldursun diyemi Allah askin azcik aklinizi kullanin ya ne yani bulunmaz bursa kumasimi sevgilin ... lutfen kendinizi bu kadar ezdirmeyin

Okuyorum ama iste kendimi toplayip derslerime veremiyorum boyle arinmak istiyorum herseyi unutmak onu silmek tamamen yeniden baslamak istiyorum
bak güzelim öyle bir pişman olursun ki gelecekte bugünlerin için. bu aşk değil canım benim, sevgi değil bu tamamen takıntı. psikolog yardımı al inan bana desteği olacak sana. sil baştan başla herşeye. bu adamı hayatından çıkarmazsan pişman olursun. bu adam seni şu an aldatmasa da yakında aldatacak. yok özgürlük yok ara verelim diyen adamdan hayır gelmez. maç mı bu? ya herşeyi bırak dayak yiyorsun. değiştir sana ulaşamasın. ailene söylerse de söylesin. hiç bir halt elde edemez. oku başarılı ol gözünü seveyim böyle bir saçmalık için kendini yakma.

Ya durust olmak gerekirse eskiden cok seviyodum iliski yasadim ayrilmakbistedim daha once ama cesaret edemedim o da benim ayrilamayacagimi bu iliski konusudnsn dolayi anlayinca huylari degisti.yani evet iliskiden dolayi katlanıyorum.

Ya bend3 anlatmayi isterdim burda sanalda derdimi anlatacagima ama ailem soyledigim gibi affetmez beni ve babam duyarsa ailem dagilir annem babama soyler kesinlikle

Ya annen böyle bir şeyi anlatır mı babana neden anlatsın. Ee ne olacak senin bu durumun ayrıldın diye gidip söylerse.

Evet haklisin ders calismak istiyorum kendi ayaklarim üzerinde duruo güçlenmek istiyorum onun da en buyuk korkusu bu zaten gozum acilirda onu burakirim

Ya annen böyle bir şeyi anlatır mı babana neden anlatsın. Ee ne olacak senin bu durumun ayrıldın diye gidip söylerse.
Annem hassas bi kadin yakin zamanda dedemi ardindan genc yasta dayimi kaybettik teyzem kanser hastasi yeterince sikintisi var onun bide ben bunu anlatirsam ona bisey olmasından korkuyorum.bilmiyorum istedigim sey bunlari anlatabilecegim biri olsun ve bana psikolojik duzelene kadar yardimci olsun yol göstersin

tövbeeee tövbee... adam dayak manyagı yapıyor senı
sen ise kendını odaya kıtleyınce kendıne bıısi yapar mı dıye korkuyorsun pes...
keşke yapaydı pislik itttt

Evet haklisin ders calismak istiyorum kendi ayaklarim üzerinde duruo güçlenmek istiyorum onun da en buyuk korkusu bu zaten gozum acilirda onu burakirim
gözün açılsın onu bırak. meslek sahibi olduğunda daha iyileri ve daha akıllıları daha insancılları seni bulacak. seven adam bakarken bile kıyamaz ya. bak bu adam karnına tekme atmış hamileyken de böyle bir pislik yaparsa. evliliği düşünmek için çom erken. okulunu bitir mesleğini al ve o zaman gör bakalım karşına çıkacak adamların kalitesini.

Ayy aynen bende..köpek gibi peşimde gezen çocuk ne olduda bu hale geldi anlayamadım ilk başta.anlayamadım demek kolay beynimi kemirdi bu soru aylarca..ama yavaş yavaş geçiyo..inşallah sende atlatırsın.Bırak o derdine yansın ders vermek istiyosan umursamıyomuş gibi davran ve hayatına devam et bence

Kaç yıllık olursa olsun hemen unutmak istiyorsunuz bunun için çok gururlu bi yapıda olmak lazım... ki sen böyle biri değilsin bu çok belli... Kendinize biraz zaman verin önceleri her gece sonraları haftada bir iki aglarsin sonra ayda bir gelir aklına inan bana... Hele de karşına seni gerçekten seven gerçekten değer veren biri çıkınca karşına işte o zaman bitecek bütün bu acılar... yeter ki tut kendini sürekli dua et ibadet et tevbe et kuran oku kendini başka şeylerle meşgul et... Sonunda biter inşaallah imtihan in... Rabbim yardımcın olsun... onu bana unuttur diye dua et sürekli...

Ortaokul lise liseden de sonra hoslandigim biri vardı platonik.... olmayacağını anlayınca her namazdan sonra dua ettim ve sonunda bir gün öyle birşey oldu ki...
Tekrar onu gördüm ve artık hicbirsey hissetmiyordum... Ne heyecan ne de deli gibi kalp atışı... Dualarim kabul olmuştu uzerimden tonlarca yük kalktı o an... Hicbirsey imkansız değil yeter ki unutmayı gerçekten iste ve Rabbimiz den işte... Allah yardımcın olsun tekrar....

Merak etme ilahi adalet verecektir ona ders. Sen once kendine gel, yeniden kendini bul. Insan oldugunu hatirla. Adam seni cok ezmis, pistirmis. Ona dersi sen verme. Ilahi adalet ona senin vereceginden daha guzel bir ders verir merak etme. Zaman sadece. Sen sadece onune bak. Bu adamla devam edersen de adam sana ders verir, kendini gazetelerin ucuncu sayfalarinda bularak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…