yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne guzel kolay atlatmisin sanirim umarim bende bi an once kendime gelirim

profil fotoğrafınız size ait sanırım,
güzelliğinizi ziyan etmeyin derim...

vurulası değil öpülesi yüze sahipsiniz...

Konu sahibi,pin up arkadas diyor ki sen ailenden gizli yaptigin seyleri burada profil fotografi koyarak acik ediyorsun. Yani madem korkuyorsun neden kendi fotofrafini koymaktan cekinmiyorsun diyor.

Ya halbuki burada yazmadan önce ne sağlıklı bir psikolojin vardı değil mi? Instagram kullanıyorsun demedim zaten. Instagram için çekilen doğal bir fotoğrafı almışsın senmişsin gibi yapıyorsun dedim. Ki sende kabul etmişsin bunu. Ve bütün anlattıkların gerçek sırf fotoğraf yalan olsa bile bu yaptığın hem suç hem çok çirkin birşey. Hiç tanımadığın bir insanı zor durumda bırakıyorsun böyle. Konuyu açan bir insan senin saçma sapan yaşantınla ya da hikayenle o fotoğraftaki kızı eşleştiriyor. Belki tanıdıkları, aile dostları, ailesi görüp bizim kızımız böyle şeyler mi yaşıyor diye üzülecek, sinirlenecek. Düşünemiyor musun bunları?

Tam olarak olmasa da seni anlayabiliyorum..bende 5 yıllık sevgilimden ayrıldım artık beni istemedigini bliyorum hatta ben ayrıldım ondan ama onsuz yapamıyorum.Sende sakın onunla olmak gibi bi hata yapma.Kendini işine okuluna arkadaşlarına ver kafanı dağıt derim..

Dusuncen cok guzel bende zamaninda bi arkadasimi sevgilisi dovmuatu ben onu zorla ayrmistim ve demistim bi erkek beni dovmek d3gil bagirsa bile terkederim onu diye cok buyuk konusmusum
evet canım büyük konusmaktan Allah a sıgınırım.. asla asla demem olmaz dediğin olur ama lütfen bak evli de değilsin bunu kendine yapma ...Kıymetini bilen seni el üstünde tutacak biri elbet çıkar karsına

Konu sahibi,pin up arkadas diyor ki sen ailenden gizli yaptigin seyleri burada profil fotografi koyarak acik ediyorsun. Yani madem korkuyorsun neden kendi fotofrafini koymaktan cekinmiyorsun diyor.

Evet eğer kendi fotoğrafım bu diyorsa aynen bunu söylemeye çalışıyorum.

Sevgili iken bu kadar şiddet uygulayan evlenince öldürür.

P haberlerde izlediğimiz kadın cinayetlerine kurban gitmez siniz inşallah bu kafa ile

Seni tanısam bu durumdan aileni haberdar ederdim. Durumun o kadar vahim kardeşim. İnşallah bu rezili def ettiğin günleri görür de hayırlı haberlerini alırız.

Insanlar gercek olduguma ınansın dıye koydum yazmıs kendı fotosu demek ki.

Insanlar gerçek olduğuma inansın diye bir fotoğraf koydum yazınca herhangi bir fotoğraf buldum koydum dedi diye algıladım ben. Bir de fotoğrafta retrica var, o yüzden instagram fotosu olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum konu sahibi ya kendine zarar verecek kadar mantıksız, ya kötü niyetli, sinir olduğu birinin fotoğrafıyla profil açıp fotoğraf sahibini rencide edicek bir hayat hikayesi yazıyor.

Polise git darpraporu al, mahkemeye ver, seni hiç birdaha unutmaz.

ya sen hala soru mu soruyosun kızım senin beynin yok mu ne cezası bırak git numaranı değiştir defet şu adamı beyninden yaa vallahi sinir oluyorum sana haa kendine gel yaaa

7/24 dayak yiyorsun üstüne adamın evinin hizmetçiliğini yapıyorsun adam senden ayrılmak istiyor kem küm ediyorsun ne ders vereyim diye soruyorsun ya arkadaşım bu adam seni sevmiyor bunu anlaman için ne yapması gerekiyor daha ?

Tecrubesizim ama annem ablam hep soyler sen cok safsin diye cidden herkesi kendim gibi görüyorum 24 25 yasindyaim ama hayati yeni yenibogreniyorum

Yaşla alakası yok aslında bazen 40 yaşında bile ders alabiliyorsun bu hayatta. Lütfen daha fazla kendini küçültme. Anneni tanısam onunla konuşurdum. Kızının dayak yemesi daha çok canını acıtır bence, o kızlık zarından. Sana kızacaktır ama affeder. Ömrünü ruh hastası bir adamla geçirmeni istemez bence.

Dayaktan senin beyin hasar gördüyse tabi...

Bence konu sahibinin acilen bi psikoloğa görünmesi lazım. Akıl sağlığından şüohe ediyorum. Bir insan tekme tokat dayak yiyip, birde sevgilisi kendisine zarar verecek diye bir daha onun olduğu odaya gider mi yahu? Ya sen bizle dalga geçiyorsun yada cidden senin problemlerin var.

Müge'ye ailen ne zaman çıkacak? Arkanda bir mektup bırak bari hepsi benim aptallığım yüzünden diye... Bazı adamlar ondan diyorlar hak ediyor diye ben de diyorum hak ediyorsun canım dayak yemeye devam et. Yemezsen kendini aç hissedersin o yediğin dayaklar sana yemek gibi geliyor demek ki o hayvanı diyeceğim hayvana hakaret olacak o yüzden mahluku diyeyim bırakmadığına göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…