yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu resım sızınse şayet siz söylemeden ailenize yetiştirir biri zaten.

Annenler ogrenecek diye devam edersen Allah korusun da annenler cenaze namazina katilir. Cunku adamin gozu donmus vicdam ve merhamet yok. Tamamen kopmaktan baska caren yok. Hatta suc duyurusunda bulunmalisin ki ilerde sana daha fazla yaklasamasin.

Sevdiginden degil sirf birlikte oldun diye bakire degilsin diye bu insana katlaniyosun yapma, seni.seven sana deger veren elbet cikar su bakireligi bu kadar buyutmeyin artik ya.

ilginç
bunu yazdım resim gitti. benim yazmammı gerekiyordu bunu.
düşünmek bu kadarmı zor
Ben hala bu konunun gerçekliğine inanmıyorum. İlk konusuyla her şey aynı. Orda İstanbula bilet almış İstanbulda oturuyor burda Ankara Kırşehir. Birine de dedi istersen özelden telefon numaramı vereyim konuşmak istiyorum zaten kimsem yok diye. Böyle şiddet gören birisi polise gitmez mi? Hadi ailesi çok katı nasıl oluyor da kızlarının nerde olduğunu bilmiyorlar? Van yani yakın bir yol da değil...

telefonmu ver dedi. yok arttık. garip

pardonda sen iyi misin
yahu sevgilin seni dövüyor
yok yok bisi demiyorum
Evlende gel

Ya sen ne gerizekalı rezil bi insansın ya okurken sinir krizine girdim bu kadar gurursuz olamaz bi insan. Senin gbi dayak yiyip yiyip aşıgım diye peşinden koşan grursuz kadından tabikide çocuk daralırda bunalırda istemezde. Kocam bana bi tane bırak vurmayı itse bile polis çağarıp şikayetçi olur bütün abilerimi toplarım sen ezik ezik yapışmışsın çocuga bide burdaki okuyanları gıcık ediyosun defol salak

madem ailen bu kadar onemli; annenin zar icin yakacagı agıt, seni 3.sayfa haberlerinde gordugunde hissedeceklerinin yanında hic kalır.
eger korkun ailenin tepkisi ise; dogru bulmasam da 1 tokatla gecer gider, hergun o herifin dayagını yemeyi mi tercih ediyorsun?

gercek veya fake, umrumda degil, cunku yasadıkların maalesef fazlasıyla yaygın,
belki kapı komsularımızdan birisin; mecburiyetten (?) evlenmis ve hergun senin buraya yazdıklarını yasamasına ragmen "aman kutsal yuvam bozulmasın, cocuklarım icin kalıyorum" diyen kisilerin gencligisin...

hala ders vermekten bahsetmeni gectim, arabada ayrılık konusması yaparken bile gozlerin doluyorsa saglıklı bir ruh halin oldugunu hic dusunmuyorum, vakit kaybetmeden bir psikologa git.

bugun bu adamdan ayrılsan bile kendi degerinin farkına varman, ozguvenini toparlaman, yarın karsılasacagın sorunlara karsı dik durabilmen icin destek alman gerektigini dusunuyorum.
ailenle gidecegin psikologun hicbir alakası yok, ayrıca anlattıkların da uzman ile danısan arasında gizli kalır.

cinsellikle ilgili sıkıntıların icin de faydasını gorursun muhtemelen, cunku kendi özelin oldugunu once sen kabullenmelisin ki baskalarının konusmasını hak gormeyesin.

Vuuuuuu en ağır yorum bu oldu galiba...

Of of bu tepki agirmi olmus ne...

Biliyorim sevmedigini sadece icimde buyuyen bi kin var ona engel olamiyorum olsun gebersin istiyorum bu yuzden ders vermek istiyorum diyorum canim aciyor cunku

Oturduğun muhitte şehirde psikiyatri falan yok mu bak yoksa olan en yakın şehirdekine git . Sevgilinin durumu değil senin durumun çok kötü bana kalırsa ...
Karnına tekme attı yüzünü morarttı . Dikkat et ters bir yerine gelirse o tekmeler yumruklar ... Ders verecek korkacak durumun olmaz .

Biraz sert olmamış mı ya, yazılanların çoğuna katılmamak mümkün değil gerçi ...

Gerçek kimliğini öğrenmek istemiyorum, bilhassa 3. sayfalardan.

acil koşarak uzaklaş ve görme, numaranı da değiştir.

tüm sayfaları okudum,
şiddeti normalleştiren, uygulayana karşı olan öfkelerini konu sahibinin hataları yüzünden kendisine yönlendiren,
hatta böyle bir konuda darpa karşı çıkarken büyük bir çelişki ile "hak etmişsin" diyen insanları anlayabilmek mümkün değil.

çocuklarınıza acıyorum, çünkü dayakla terbiye edileceğini düşünen insanlardan farkınız yok.
üstelik kontrolsüzce öfkeyi şiddete dönüştürmek de değil, fikren bunun yapılması gerekliliğinin yazılması akıl alır gibi değil.
teorisi böyleyse pratigi nasıl olur, düşünmek bile ürkütücü.

dayakla insanların düşünce yapısı değişseydi, sözüm ona akıllansaydı herhalde konu sahibi şu an başı çekiyor olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…