yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elbette mevzu aşk ve o Aşka verilen emek olunca hele de genç yaşlarda mantığın kullanılmadığı anlar olur, size hak veriyorum, kızdığım noktaysa bunu kendinize reva görmeniz, şiddete rağmen unutamıyor, özlüyor ve hala sevmeye devam ediyor olabilirsiniz ama inanın çok değil belki 3-5 ay sonra kendinize kızacaksınız, bu sevginin sizi, benliğinizi yok etmesine izin vermeyin, kendinize bir şans verin.
Ruhunuz ve yüreğinizden atın bu adamı.

bu lafın beni ağlattı
gel bana sarıl ya
kimsenin arkanda olmaması nasıl bir his bilirim
ben de ilk anneme sarılıp ağlamıştım hatta göğsünde uyumuştum
buradan elimizden geldiğince yanında oluruz
Cidden oyle anneme sarilip aglamak isterdim kac yasinda olursan ol hep anneler icin cocuklari bebektir ki bende oyle ona sarilip herseyi anlatip aglamayo cok isterdim.ondan yanindayiz korkma demesini cok isterdim.gercek hayatta kimseye anlatamiyorum.herkes kullanacak bu zaafimi biliyorum.yakin bi dostum yok guvenip anlatacagim

Aynen haklisin gorduggum su ki o hayatini kurmus ve ben umrunda degilim.psikolojim onun umrunda degil olsem ki iyi ki öldü diyecek belki.benim kabullenememe problemim var hala olay cok yeni cunki
Canım adam hasta, deli...

Kaç, kurtul! Bence şanslısın, ya evli olsaydınız?

sen gerçekten istersen eğer çok sürmücekinan.yarın gidip numaranı değiştirmekle başla ve sakın hiç bi şekilde iletişim kurma.her ay geçtikçe kurtulduğuna şükredeceksin

Sakın kimseye anlatma. Sende zayıflık görüyorum, kullanırlar.

Inanin atmaya calisiyorum izlerini silmeye calisiyorum lutfen destek olun bana dost istiyorum konusup unutturacak birileri lazım.etrafimdakilere anlatamiyorum biliyorum ki anlatsam gun gelecek bi gun kullanacaklar bunu bi yerde.cok yeni binolay kabuk baglamasi zamannalacak hala kanayan bi yara dusunun.acamiyorum sargilari korkuyorum.kabugumdan siyrilmak istiyorum ama henuz o gucu bulamıyorum kendimd3.bi yandan ayrilik acisi var cunki sevdim onu evet nefret ediyorum artik cidden oungormek istemiyorum bi yandanda bana yasattiklarini unutma telasindayim

sen gerçekten istersen eğer çok sürmücekinan.yarın gidip numaranı değiştirmekle başla ve sakın hiç bi şekilde iletişim kurma.her ay geçtikçe kurtulduğuna şükredeceksin
Numarami daha yeni degistirdim ama ailem var sonucta 2 hafta geçmeden niye degistirdin diye sorar babam annem

Güzel sıralamışsınızda ne gerek vardı ... Hele ki konu başlığı aklımı toplayamıyorumsa ...
Adam ol.malliknyapma o rezil sensin terbiyesiz.git kocanla ilgilen artik sabredemiyorum.kimse yorum yapmaya mecbur degil.sen de degilsin.sinirin bozulduysa okuma zorlamı yorum yap dedim.

Zayifim zaten anlatmayacagim zaten
Hep böyle gitmez merak etme. Elbette kendini daha iyi hissettiğin günler gelecek. O zamana kadar hayatında başta ailen olmak üzere sadece seni seven ve sana değer veren insanlar olsun.

yaşadıkların o kadar normal ki
insan çok aşağılanmış hissediyor
sokaktaki hayvana vurmaya kıyamam ben ama sen bir insan olarak birinden dayak yiyorsun
insanın içi nasıl acıyor biliyorum
5-6 ay sürecek hatta 1 ay sonra alışmış olacaksın
ilaç kullanmaya sıcak bakar mısın bilmiyorum ama bir psikiyatristle psikologla görüş mutlaka devlette faydalanabiliyorsan
yavaş yavaş bebek adımlarıyla ayağa kalkacaksın ve kalktığında çok güçlü bir kadın olacaksın
bunun üstesindengeldim diyeceksin

sonra bir daha bırak bu muameleyi sana yamuk yapanı bir kalemde silebilir olacaksın
yeter ki farkındalığını geliştir

gerçek hayatta birilerine anlatamıyorsan gel burada bize anlat
en azından ben yardımcı olmaya çalışırım çünkü aynılarını yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum
tek fark ailemi arkama aldım
arkadaşlarımı
işimi
hedefler koydum kendime

Yaşınız Çocuğum olacak kadar genç, burda yargılayanları bir kenara bırakın, size anne, abla gibi tavsiyede bulunanların omzunda ağlamaktan çekinmeyin.
Farzedin annenizim, o kabuk ve sargıları birgün açıp bakacak kadar güçleneceksiniz, yeter ki kendinize biraz zaman tanıyın, sizi hak etmeyen biriyle berabermişsiniz, önce siz kendinizin ne kadar Kıymetli olduğunu idrak edin, siz değerlisiniz, genceciksiniz, gün gelecek hayat size çok güzel şeyler yaşatacak.

Haklisin korkuyorum tabikide ailemin duymasindan onlarin karalanmasindan uzulmesinden

Anlatma tabikide. Bu senin özelin kimseyi ilgilendiren bir durum olmadığı gibi, yaşayanların bazı kesimlerce yargılandığı da aşikar.
Bu adamdan kurtul bian önce, ardına da bakma, sen bu kadar değersiz değilsin. Özürlerine bakma mümkün değil değişmez.

Oyle yapacam psikolaga gidecem ama sen yardimci ol bana destek ol lutfen

Haklisin korkuyorum tabikide ailemin duymasindan onlarin karalanmasindan uzulmesinden
Ailen karalammaz, başta üzülürler ama asla karalanmazlar, anne babalar ne içindir?
Evlatlarımız bizim istediğimiz gibi davrandığında iyi evlat, istemediğimiz gibi davrandıklarında kötü evlat olmazlar, evlat bu insanın canının parçası, siz önce kendinizi iyileştirmeye odaklanın olur mu?

Cok korkuyorum arkamda destek yok nu u asacak ailem bilse daha farkli olurdu

Adam ol.malliknyapma o rezil sensin terbiyesiz.git kocanla ilgilen artik sabredemiyorum.kimse yorum yapmaya mecbur degil.sen de degilsin.sinirin bozulduysa okuma zorlamı yorum yap dedim.

O yorumu ben yapmadım ... Karıştırmış olabilirsin normal hayatta bile kullanmadığım kelimeleri buraya yazmam ...

Iyil3smek dedigimiz sey unutmaya bagli acimi unutmaya yasadiklarimi unutmaya bagli kendimi toplamam ancak boyle mumkun olacak cunku.beni dovdu demek ki sevmedi diyorum he biseyler yasadik yalniz kalio huzur istiyorum dusunup uzun uzun karsr vermek istiyorum.ama hazmedemedigim neden bunlari yapti ve su an mutlu geziyor tozuyor eglence pesinde ve hic mi sevmedi ki vucdan azabi duymuyor insanlığını kaybetmis bana karsi.bi hicim onun icin.hazmedemedigim.bunu yapti ayrilsak bile ozur dilemesi hakkini helal et demesi.arayip bi helallil istememesi.ben yapsam sevgilime açana kadar arar mesajlar atardim ama onda bunlarin hic biri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…