yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kadinlarin kocalarindan dayak yemesine karsiyken, avaz avaz bagiriyorken, daha da vahimi sevgili tarafindan dövülmek.
yanlis anlamayin,nikahli olanin hakki oldugundan degil,ama sevgili ya !
hic bir bagin yok,o adam seni daha cok döver...
Sende yersin gibi...

Oyle yapacam psikolaga gidecem ama sen yardimci ol bana destek ol lutfen

ya o hazmedememe hissini biliyorum işte
ben de pişman olsun, hazmedemesin canı yansın istedim yandı mı bilmiyorum
büyük ihtimalle yanmamıştır
canı kıymetli oluyor bu psikopat tiplerin
sen kendini kurtarmaya bak

zamanla o kin de sönüyor zaten inan ki

Mune abla çok güzel bir şey söyledi
Buradakilerin omzunda ağlamaktan korkma dedi
Burası bir kadın dayanışma sitesi

Yeri gelir birbirimzin omzunda ağlarız
Ne için buradayız değil mi

Bu sitenin kurtardığı kızlar oldu
Abartmıyorum
Senin de onlardan biri olmaman için bir sebep yok

Tesekkur ederim destek olmanizi cok istiyorum umarim kurtulurum su psikolojiden.evet hazmedemem gecmiyor iste diyorum ben ondan kat be kat guzelim iyiyim o nasil bana nü u yapti nasil beni beğenmez gibi beni hice saydi

Kimisi fake yazmış kimisi kaç kurtul demiş fake konusuna katılmıyorum biz kadınlar bazı şeyleri kabul edemiyoruz malasef gizli saklı açıkça dayak şiddet görenlerimiz var bende neden susduklarını hiçbir zaman anlayamacağım sanırsam kuzenim ruh hastası psikopat askerlikden bile kovuldu düşünün o derecede hasta ruhlu

Tesekkur ederim destek olmanizi cok istiyorum umarim kurtulurum su psikolojiden.evet hazmedemem gecmiyor iste diyorum ben ondan kat be kat guzelim iyiyim o nasil bana nü u yapti nasil beni beğenmez gibi beni hice saydi

evet işte aynısını düşündüm
benden yaşlı benden kariyer olarak ruhsal olarak fiziksel olarak her anlamda falso bir adam
neden müsamaha gösterdim
öpüp başına koysun bulduğuna beni ona rağmen bulmuş bir de dayak atıyor pislik dedim

sen bence o yüzden sürekli ona dönüp duruyorsun
bir şekilde zedelenen egonu toparlamak için

hep gidip kapısını çalıyorsun acaba kendime yalvartabilir miyim, pişman edebilir miyim diyerekten
ama her seferinde bu bir çeşit bağımlılığa dönüşüyor sende
sar baştan oluyorsun
ve her seferinde farkında olmasan bile hasar alıyorsun

ama sen de bıkacaksın ben inanıyorum
hatta çoktan bıkmış olmalısın ki
buraya gelip konu açtın bizim yardımımızı istedin

ben de fake olduğunu düşünmüyorum çünkü hissettiği şeyler normal
kafa karışıklığı normal
empati yapabiliyorum bunları yaşamış bir insan olarak
o kadar tanıdık ki geçtiği yol...

Yazdiklarin sanki içimi okuyup yazilmis gibi soyleyemedillerimi cumleye dokemediklerimi ne guzel analtmisin

Dayak mı yiyor,aldatıyor mu,aldatıyor mu,kesin fake.Çünkü tek sorunumuz kaynana ve görümceler olmalı.

Bazi insanlarin haketmissin lafina bakma kimse bu durumda olmak istemez ne zaman istersen buradayiz konu sahibi yanliz degilsin :)

ben de fake olduğunu düşünmüyorum çünkü hissettiği şeyler normal
kafa karışıklığı normal
empati yapabiliyorum bunları yaşamış bir insan olarak
o kadar tanıdık ki geçtiği yol...
Fake olsam bunlari yazarken bile psikolijim bozulurdu bu kadar aciyi benmi yazdim diye

Yazdiklarin sanki içimi okuyup yazilmis gibi soyleyemedillerimi cumleye dokemediklerimi ne guzel analtmisin

ben de senin yazdığın satırların arasında eski hislerimi bulabiliyorum

bak ben bu tünelin sonundayım
eğer sen de elimi, bizim elimizi tutarsan sonunda benim olduğum yere
mutlu, huzurlu, güçlü olduğun o güzel yere ulaşacaksın sana söz veriyorum :)

şimdi var mısın şu it oğlanını bir güzel tepikleyelim sitecek?

Evet istiyorum kesinlikle ama onu pisman ederk onunda surunmesini olmesini istiyorum brni kaybrttigine yansin istiyorum

Evet istiyorum kesinlikle ama onu pisman ederk onunda surunmesini olmesini istiyorum brni kaybrttigine yansin istiyorum

tamam söz yapacağız
ama önce senin ondan uzaklaşıp kendini düzeltmen lazım değil mi?

şimdi bu haldeyken sana gelse yine kendine hakim olamayıp öfkenle onu umursadığını hissettirebilirsin ona ya da bağırıp çağırıp seni önemsiyorum imajı verebilirsin

öyle bir kadın ol ki paçalarından aksın yani bu güçlüyüm imajın

zaten o senin kapını çalacak hiç merak etme, çaldığı vakit de burada birlik olur ağzına bilem mıçarık

kk tükürme teamle boğarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…