Zamanla olacsktir insaallahHep böyle gitmez merak etme. Elbette kendini daha iyi hissettiğin günler gelecek. O zamana kadar hayatında başta ailen olmak üzere sadece seni seven ve sana değer veren insanlar olsun.
Oyle yapacam psikolaga gidecem ama sen yardimci ol bana destek ol lutfen
Tesekkur ederim destek olmanizi cok istiyorum umarim kurtulurum su psikolojiden.evet hazmedemem gecmiyor iste diyorum ben ondan kat be kat guzelim iyiyim o nasil bana nü u yapti nasil beni beğenmez gibi beni hice saydiya o hazmedememe hissini biliyorum işte
ben de pişman olsun, hazmedemesin canı yansın istedim yandı mı bilmiyorum
büyük ihtimalle yanmamıştır
canı kıymetli oluyor bu psikopat tiplerin
sen kendini kurtarmaya bak
zamanla o kin de sönüyor zaten inan ki
Mune abla çok güzel bir şey söyledi
Buradakilerin omzunda ağlamaktan korkma dedi
Burası bir kadın dayanışma sitesi
Yeri gelir birbirimzin omzunda ağlarız
Ne için buradayız değil mi
Bu sitenin kurtardığı kızlar oldu
Abartmıyorum
Senin de onlardan biri olmaman için bir sebep yok
Tesekkur ederim destek olmanizi cok istiyorum umarim kurtulurum su psikolojiden.evet hazmedemem gecmiyor iste diyorum ben ondan kat be kat guzelim iyiyim o nasil bana nü u yapti nasil beni beğenmez gibi beni hice saydi
Kimisi fake yazmış kimisi kaç kurtul demiş fake konusuna katılmıyorum biz kadınlar bazı şeyleri kabul edemiyoruz malasef gizli saklı açıkça dayak şiddet görenlerimiz var bende neden susduklarını hiçbir zaman anlayamacağım sanırsam kuzenim ruh hastası psikopat askerlikden bile kovuldu düşünün o derecede hasta ruhlu
Yazdiklarin sanki içimi okuyup yazilmis gibi soyleyemedillerimi cumleye dokemediklerimi ne guzel analtmisinevet işte aynısını düşündüm
benden yaşlı benden kariyer olarak ruhsal olarak fiziksel olarak her anlamda falso bir adam
neden müsamaha gösterdim
öpüp başına koysun bulduğuna beni ona rağmen bulmuş bir de dayak atıyor pislik dedim
sen bence o yüzden sürekli ona dönüp duruyorsun
bir şekilde zedelenen egonu toparlamak için
hep gidip kapısını çalıyorsun acaba kendime yalvartabilir miyim, pişman edebilir miyim diyerekten
ama her seferinde bu bir çeşit bağımlılığa dönüşüyor sende
sar baştan oluyorsun
ve her seferinde farkında olmasan bile hasar alıyorsun
ama sen de bıkacaksın ben inanıyorum
hatta çoktan bıkmış olmalısın ki
buraya gelip konu açtın bizim yardımımızı istedin
Fake olsam bunlari yazarken bile psikolijim bozulurdu bu kadar aciyi benmi yazdim diyeben de fake olduğunu düşünmüyorum çünkü hissettiği şeyler normal
kafa karışıklığı normal
empati yapabiliyorum bunları yaşamış bir insan olarak
o kadar tanıdık ki geçtiği yol...
AnlamadimDayak mı yiyor,aldatıyor mu,aldatıyor mu,kesin fake.Çünkü tek sorunumuz kaynana ve görümceler olmalı.
Yazdiklarin sanki içimi okuyup yazilmis gibi soyleyemedillerimi cumleye dokemediklerimi ne guzel analtmisin
Tesekkur ederimBazi insanlarin haketmissin lafina bakma kimse bu durumda olmak istemez ne zaman istersen buradayiz konu sahibi yanliz degilsin :)
Evet istiyorum kesinlikle ama onu pisman ederk onunda surunmesini olmesini istiyorum brni kaybrttigine yansin istiyorumben de senin yazdığın satırların arasında eski hislerimi bulabiliyorum
bak ben bu tünelin sonundayım
eğer sen de elimi, bizim elimizi tutarsan sonunda benim olduğum yere
mutlu, huzurlu, güçlü olduğun o güzel yere ulaşacaksın sana söz veriyorum :)
şimdi var mısın şu it oğlanını bir güzel tepikleyelim sitecek?
Dayak mı yiyor,aldatıyor mu,aldatıyor mu,kesin fake.Çünkü tek sorunumuz kaynana ve görümceler olmalı.
Anlamadim
ya bir oyun haline geldi artık.
konu sahipleri adına ben üzülüyorum, sinir oluyorum bu alay, aşağılamalardan.
Onlar da yasarsa anlarlar bi gun ama umarim kimse yasamaz dalgaya alinamayack kadar sarsici ve yikici bi durum buya bir oyun haline geldi artık.
konu sahipleri adına ben üzülüyorum, sinir oluyorum bu alay, aşağılamalardan.
Evet istiyorum kesinlikle ama onu pisman ederk onunda surunmesini olmesini istiyorum brni kaybrttigine yansin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?