yine siddete maruz kaldim kendimi aklimi toplayamiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi u3838
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Güzel sıralamışsınızda ne gerek vardı ... Hele ki konu başlığı aklımı toplayamıyorumsa ...

Ya sen zaten bitirmemiş miydin?
Bu kaçıncı yediğin dayak???

Tutucu, kendini geleneksel geleneksel yapıya ait hisseden ben dahi bir insanın bekaretini kaybettiği için kendini onurunu kaybetmeye mahkum etmesini asla onaylamıyorum.

İnsan hayatta ne için yaşar? Onuru, şerefi ve haysiyeti için. Hiç bir şey bu değerlerden daha önemli değil. Bu nasıl bir şey ya? Kadın olmak ne kadar zor!

numaranı değiştir hayatını değiştir şehrini değiştir gerekirse ikemetgahını değiştir ama kurtul bu adamdan ona ders vermeyi bırak kendin ders al artık

Artik umrumda degil ama iste uzrimdeki dayagin sinirini atamiyorum kendjmi parcalamak istiyorum bana bunu nasil yapti benim neden elimden ona bunun hesabini sormak gelmiyor o niye bu kadar rahat mutlu dusundukce sinir oluyorum

bak neler hissettiğini anlıyorum,

-aşağılanmışlık
-özgüvende şüphe
-neden ben
-nasıl bana bunu yapar
-neden vicdan azabı çekmiyor
-neden pişman olmuyor

bunların hepsini ben de yaşadım. ama bir kez şiddet gördüm
ona rağmen üzerimden etkisini atmam aylarımı aldı

bu adamdan kurtulursan göbek bile atarsın 5-6 ay sonra.
ben attım. (şaka yapmıyorum)

rüzgarda nefes almanın bile huzur vereceği bir hayat düşün.
bazı insanların yokluğu böyle huzur verir insana

gel ne zaman istersen konuşalım
ama önce bu adamdan kurtul

Artik umrumda degil ama iste uzrimdeki dayagin sinirini atamiyorum kendjmi parcalamak istiyorum bana bunu nasil yapti benim neden elimden ona bunun hesabini sormak gelmiyor o niye bu kadar rahat mutlu dusundukce sinir oluyorum

bak neler hissettiğini anlıyorum,

-aşağılanmışlık
-özgüvende şüphe
-neden ben
-nasıl bana bunu yapar
-neden vicdan azabı çekmiyor
-neden pişman olmuyor

bunların hepsini ben de yaşadım. ama bir kez şiddet gördüm
ona rağmen üzerimden etkisini atmam aylarımı aldı

bu adamdan kurtulursan göbek bile atarsın 5-6 ay sonra.
ben attım. (şaka yapmıyorum)

rüzgarda nefes almanın bile huzur vereceği bir hayat düşün.
bazı insanların yokluğu böyle huzur verir insana

gel ne zaman istersen konuşalım
ama önce bu adamdan kurtul

Oyle olmasini o kadar cok istiyorum ki oh be iyi ki bitmis demek istiyorum iyi kinkurtuldum demek istiyorum.ama su an cok zor herkes bana gururdan bahsediyor bende olsam bende soylerim ama yasamayan bilemez su an gururumu kurtarmaktan once yanan canimi kurtarma derdindeyim ben.kalbim aciyor .sevdim zamaninda kabullenmekte zorlaniyorum ustune bu kadar sey dayak istenmeme d3 olunca toparlayamiyorum kendimi

Şiddet gören bir kadına, sözlü şiddet içeren yorumlar yapılması ne kadar manidar.
Şiddete karşıyız ama karşı olduğumuzu şiddetle ifade ediyoruz.

Konu sahibesi sizde artık toparlanıp akılcı düşünmeye başlayın, bir erkekle birşeyler yaşamak şiddete boyun eğmek anlamına gelmemeli.

Bekâret'i gerekçe sayıp bir erkeğin kişiliğinizi, onur ve haysiyetinizi yok etmesine izin vermeyin, taviz tavizi doğurur, birgün dönüp arkanıza baktığınızda bir zardan çok daha fazlasını kaybettiğinizi görürsünüz.

Evet. Yaptığı hatanın bedelini ödediğini düşünüyor bu şekilde. Ceza makamının bu herif olmadığını anlasa herşey çok farklı olabilir!
Anlamak icin mucadele veriyorum zaten ama zaman la herseyi daha iyi anlayacam.birden olmuyor hicbisey

konu sahibine kızmayı anlarım, ah akılsız kızım kendine gel demeyi de anlarım,
ancak "bu adamlar döverken bir bildigi var" denmesini anlayamam.

insanlık onuru derken, kadına şiddete hayır derken sonrasında takınılan bu tavır ikiyüzlüce.
bunun farkında olarak yapıldığını da sanmıyorum,
o kadar kanıksamışlar ve dayak o kadar normal ki hayatlarında birilerine caydırıcı olması için yapılması gerekliliğini savunacak kadar bilinçsizce yazabiliyor insanlar.
işkenceciden farkımız ne o zaman? şiddetin büyüklügü, içimizde yatan canavarı daha mı masum yapıyor?

Benim soylemek istediğimi siz soylemisiniz tesekkurler.ben kimse bana don affet desin diye acmadim bu konuyu.ama herkes asagilayici yorumlar yapiyor dusmez kalkmaz bi Allah herkes mantiguni kaybettigi zamanlara denk gelmistir.ben acimi dindirmek icin destek almak icin buraya uye oldum.mantikli olani tecrubeli olanlardan ogrenmek icin burdayim.siddete karsi herkes ama nedense hakaret asagilama fakesin şusun busun demekten olayin boyutunu unutturdular.

çok acıyacak daha ama sadece 5-6 ay
bu arada unutum ben okuyorsan okuluna çalışıyorsan işine odaklan
ben kendimi deli gibi yoruyordum gün içinde
üzerime alabileceğim kadar iş alıyordum
evde bir şeyler araştırıyordum sürekli
broşür bulsam okurdum
öyle meşgul ettim kendimi
sonra oturup düşündüm
şu an telefon numarasını bile hatırlamıyorum onun
bir bakabilirsin eskilerde kaldı konusu ama şimdi ben seçiyorum etrafımdaki erkeklere bakıp bundan iyi bir sevgili olur olmaz diye
hatta birinden hoşlanıyorum bile ve çok daha güzel hislerle

bana inanır mısın?
önünde çok güzel hisler ve bir hayat var
çok gençsin
bak bunları aynı eşekten düşmüş biri olarak yazıyorum sana

Benimde anlamadığım bu iste.yorumlar o kadar agir ki ben 'yaninda olsam birde ben vururum oh iyi olmus sen haketmisin beynin yok dayak yerken kafana vurmus heralde gibi bi suru itham var ee peki sideete karsi olan siz sizin yaptiguniz nedir diye bu yorum yapanlara sormak istiyorum.tesekkurelr beni anladianladiginiz icin

Anlamak icin mucadele veriyorum zaten ama zaman la herseyi daha iyi anlayacam.birden olmuyor hicbisey
Zararın neresinden dönersen kardır. Ne yaşandıysa yaşandı sen bundan sonrasına bakacaksın...

Tesekkurler tecrubelerin icin.okuyorum kpss ye hazirlaniyorum ama odaklanamiyorum derse calisirken dusunmekten.dersin basina oturmak gelmiyor icimden.bi karar aliyorum nefret diyorum ondan bitti diye.bi yandan da aramadi bak bugun diyorum.ne yaptığımı bilmiyorum.ne kadar surecek bu

bu lafın beni ağlattı
gel bana sarıl ya
kimsenin arkanda olmaması nasıl bir his bilirim
ben de ilk anneme sarılıp ağlamıştım hatta göğsünde uyumuştum
buradan elimizden geldiğince yanında oluruz

Zararın neresinden dönersen kardır. Ne yaşandıysa yaşandı sen bundan sonrasına bakacaksın...
Aynen haklisin gorduggum su ki o hayatini kurmus ve ben umrunda degilim.psikolojim onun umrunda degil olsem ki iyi ki öldü diyecek belki.benim kabullenememe problemim var hala olay cok yeni cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…