- 16 Mart 2018
- 83
- 25
- 3
- 41
- Konu Sahibi mahsunkadin
Merhaba hanimlar.yine kocamdan yana cok dertliyim...babam rahatsizlandi apar topar memelekete geldik..babamin basinda kalmasini rica ettim..kucuk bebegimiz var ben kalamiyorum o yuzden.neyse sagolsun hic ikiletmeden tamam dedi.3 gundur babamin yaninda.babamla ayni odada kalan kadinla ve kiziyla tartismis.kadin dedigim de 70 yasinda bi kadin. Kadin cok huysuz kizi cok huysuz diyor ama ben de cok bozuldum.hasta adamin yaninda neden tatsizlik cikardin zaten babam hasta keske germeseydin ortami dedin.zaten sen hic benden taraf olmuyorsun hep senin gozunde haksizim diye kizdi kapatti.ama eminim babam cok etkilendi.zaten damadinin bu sinirli agresif tavirlari onu cok rahatsiz ediyor.acikcasi ben de yoruldum artik.bana karsi sinirli cocuklarina karsi sinirli etrafindaki herkese karsi sinirli. Tedavi olsun diyeceksiniz biliyorum konustuk onu da. Cok sicak bakmiyor daha once gittim antideprasan veriyor kullanmak istemiyorum deyip yan ciziyor..ama ben kocamdan utanir oldum. Onunla hicbiryere gitmek hickimseyle gorusmek istemiyorum..ailem de onun bu tavirlarindan cok rahatsiz ve ben artik aileme bile gelmek istemiyorum...yoruldummmm...gercekten yoruldum.