Yine sinirli asabi kocam

mahsunkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
83
25
3
41
Merhaba hanimlar.yine kocamdan yana cok dertliyim...babam rahatsizlandi apar topar memelekete geldik..babamin basinda kalmasini rica ettim..kucuk bebegimiz var ben kalamiyorum o yuzden.neyse sagolsun hic ikiletmeden tamam dedi.3 gundur babamin yaninda.babamla ayni odada kalan kadinla ve kiziyla tartismis.kadin dedigim de 70 yasinda bi kadin. Kadin cok huysuz kizi cok huysuz diyor ama ben de cok bozuldum.hasta adamin yaninda neden tatsizlik cikardin zaten babam hasta keske germeseydin ortami dedin.zaten sen hic benden taraf olmuyorsun hep senin gozunde haksizim diye kizdi kapatti.ama eminim babam cok etkilendi.zaten damadinin bu sinirli agresif tavirlari onu cok rahatsiz ediyor.acikcasi ben de yoruldum artik.bana karsi sinirli cocuklarina karsi sinirli etrafindaki herkese karsi sinirli. Tedavi olsun diyeceksiniz biliyorum konustuk onu da. Cok sicak bakmiyor daha once gittim antideprasan veriyor kullanmak istemiyorum deyip yan ciziyor..ama ben kocamdan utanir oldum. Onunla hicbiryere gitmek hickimseyle gorusmek istemiyorum..ailem de onun bu tavirlarindan cok rahatsiz ve ben artik aileme bile gelmek istemiyorum...yoruldummmm...gercekten yoruldum.

Merhaba hanimlar.yine kocamdan yana cok dertliyim...babam rahatsizlandi apar topar memelekete geldik..babamin basinda kalmasini rica ettim..kucuk bebegimiz var ben kalamiyorum o yuzden.neyse sagolsun hic ikiletmeden tamam dedi.3 gundur babamin yaninda.babamla ayni odada kalan kadinla ve kiziyla tartismis.kadin dedigim de 70 yasinda bi kadin. Kadin cok huysuz kizi cok huysuz diyor ama ben de cok bozuldum.hasta adamin yaninda neden tatsizlik cikardin zaten babam hasta keske germeseydin ortami dedin.zaten sen hic benden taraf olmuyorsun hep senin gozunde haksizim diye kizdi kapatti.ama eminim babam cok etkilendi.zaten damadinin bu sinirli agresif tavirlari onu cok rahatsiz ediyor.acikcasi ben de yoruldum artik.bana karsi sinirli cocuklarina karsi sinirli etrafindaki herkese karsi sinirli. Tedavi olsun diyeceksiniz biliyorum konustuk onu da. Cok sicak bakmiyor daha once gittim antideprasan veriyor kullanmak istemiyorum deyip yan ciziyor..ama ben kocamdan utanir oldum. Onunla hicbiryere gitmek hickimseyle gorusmek istemiyorum..ailem de onun bu tavirlarindan cok rahatsiz ve ben artik aileme bile gelmek istemiyorum...yoruldummmm...gercekten yoruldum.

3 gündür hasta başında bekliyormuş. Gergin olması normal bence. Hastanede kalmak zor bir şey sonuçta.

Bir de siz huyunu bile bile göndermişsiniz. Bu kadar sinirli adam 3 gün hastanede kalıp da sinirlenmese daha ilginç olmaz mıydı?

Diğer konuları bilemem de bu konuda eşinizin nazını biraz çekmeniz gerekir.

3 gündür hasta başında bekliyormuş. Gergin olması normal bence. Hastanede kalmak zor bir şey sonuçta.

Bir de siz huyunu bile bile göndermişsiniz. Bu kadar sinirli adam 3 gün hastanede kalıp da sinirlenmese daha ilginç olmaz mıydı?

Diğer konuları bilemem de bu konuda eşinizin nazını biraz çekmeniz gerekir.
Sinirli evet ama bazen kendini tutmayi bilmeli insan...yeri gelince susmayi..kimsemiz yoktu o kalsin istedim..sadece bugun degilki hergun gergin her gun sinirli..cevremdeki insanlarin ona bakislari bu nasil bi adam boyle tavirlari..ailemin yaninda hep boyle benim boynumu bukmesi kendine hic sahip olamamasi yordu beni..ne yapsam degismeyecek onu da biliyorum

Sinirli evet ama bazen kendini tutmayi bilmeli insan...yeri gelince susmayi..kimsemiz yoktu o kalsin istedim..sadece bugun degilki hergun gergin her gun sinirli..cevremdeki insanlarin ona bakislari bu nasil bi adam boyle tavirlari..ailemin yaninda hep boyle benim boynumu bukmesi kendine hic sahip olamamasi yordu beni..ne yapsam degismeyecek onu da biliyorum

Bir ihtimal psikologla terapi görmesi fayda sağlayabilir. İlaç yazdı dediğine göre daha önce psikoloğa değil psikiyatriste gitmiş. Bir de iyi bir psikologla şansınızı deneyin.

Bence esniz haksiz orasi hastane insanlarin sinirlerine hakim olmayi ogrenmesi gerekiyor, hastalar boyle seylerden cok etkilenir, hem adamin sinirli oldugunu bile bile neden gonderdinz diyenler olmis ama o zaman adam evden cikmasin boyle birsey yok yani

Hastanede kalmak kolay değil, hasta için de zor refakatçi için de; ama en zor bakana.
Kokusu, gürültüsü, gerginliği...

Normalde eşiniz sinirli olabilir ama bu konuda bence gönlünü yapmalısınız. Babam hasta olduğu için üzgün ve gergindim sana yansıttım diye gönlünü alın.

adam haklı gayet de. ne güzel sizi kırmayıp babanıza olan saygısından ötürü 3 gündür kalıyor. siz de biraz trip yapmak yerine alttan alın. sinirli olması gayet normal ki hastane ortamı odada bir kadın bir kız var huysuz olabilirler bende sinirlenirdim. hasta adam bu yüzden daha fazla hasta olacak değil abartmayın. ve bence daha fazla uzatmadan eşinizin gönlünü alın

Hastanede kalmak basit iş değil adam 3 gündür oradaymış zaten...
Gerilmesi de normal
Siz kalın babanızın yanında.

Durduk yere bir sey soyleyecek olsa ilk iki gun kabga ederdi. Eminim biktirmislardir adami.

Kaldi ki 3 gun hastanede tek basina refakatci olmak cok zor. Ne dese hakli.

Amcaniz, halaniz, kardesiniz, anneniz yok mu? Bi dinlensin adamcagiz...

Aynı duruma kendimi koydum.. ben apar topar memlekete koşmuşum kaynanamın başında durmuşum 3 gün laf etmemişim,kavga etmişim böyle laflar duysam gerçekten çok sinirlenirdim.. bence biraz kocanıza hak verin belki karşıdakiler hatalı? En azından anlayıp dinledikten sonra yorum yapın

Kocan haklı.
her durumda eşini desteklemen gerekiyor bence.
Esmalarin çok faydalı olduğuna inanıyorum ve görüyorum faydasını.
Ya halim çekebilirsin

Kucuk bebegimiz var o yuzden yoksa tabi kalirim babamin yaninda niye kalmayaym
Damat gelmiş hastanede bakıyor. 3 gün kalmış. Bilemedim eşiniz gayet iyi niyetli göründü gözüme. Sınırlı agresif olabilir belki ama aynı odada kadın ve kızı da huysuzmuş. Bu konuda haklı olabilir. Siz bence gönlünü alın. Anneniz veya başka kardeşiniz yok mu ?iş taa damada kalmış.

Durduk yere bir sey soyleyecek olsa ilk iki gun kabga ederdi. Eminim biktirmislardir adami.

Kaldi ki 3 gun hastanede tek basina refakatci olmak cok zor. Ne dese hakli.

Amcaniz, halaniz, kardesiniz, anneniz yok mu? Bi dinlensin adamcagiz...
Annem rahatsiz..o da hasta. Evet amcamlar var.babam hastanedd uzun kalacak..biz bu bayram tatili nedeniyle izin alip geldik..istedimki biz ordayken kendimiz ilgilenelim.biz donunce amcamlar kalacak zaten ameliyat olacak cunku daha

Back
X