• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine sorun esim

bekarlar siz yorum yapmayın bakiym, yeni evliler de yapmasın, azami 5 seneden önce yorum yapmayın cısssss :KK45:

konu sahibi; verilen cevapları beğenmemişsin o zaman tek seçenek kalıyor: boşan :27:

Cinsel hayatimiz sirf bu yuzden iyi deyil yani ben istemiyorum bugun cok guzel ikinci gun bi bakiyorum ayni sey nerden mi biliyorum aynen soyle bir konusma geciyo canim efendim hayatim yaa ne oldu banyo yapmam lazim bildigim halde soruyorum niye canim daha dun yapmadin mi diyorum sey olmusta diyo ve konu kapaniyo surekli bu boyle

Eşiniz banyo yaparken size mi haber veriyor? Girsin alsın duşunu.

valla ben 4yıl 8 aydır evli 1 çocuk doğurmuş kadınım inan yeni duydum rüyalanmak , kamyon devirmek!! rüyasında boşalmış yani bu mudur durum? yani siz beraber olun eşinizle ama ben olsam ben de rahatsız olurum ben dururken rüyanda ne diye boşalıyorsun ayrıca ne görüyorsun da boşalıyorsun off sıkıntı haklısın çok gıcık bir durum ama sorununun çözümü sen de canım

valla ben 4yıl 8 aydır evli 1 çocuk doğurmuş kadınım inan yeni duydum rüyalanmak , kamyon devirmek!! rüyasında boşalmış yani bu mudur durum? yani siz beraber olun eşinizle ama ben olsam ben de rahatsız olurum ben dururken rüyanda ne diye boşalıyorsun ayrıca ne görüyorsun da boşalıyorsun off sıkıntı haklısın çok gıcık bir durum ama sorununun çözümü sen de canım
Evet canim bende yaklasik 5 yillik evliyim bir cocuk annesiyim adam evlendik evleneli boyke surekli ruyasinda bosaliyo buradaki kizlar beni anlamadi senin anlamana sevindimde senin esinde hic olmadimi ya benimki ya seninki anormal benim ki oldugu kesinde

Ben de evli değilim ama, adamın hergün banyo yapması da mı sorun? Ben de her sabah duş alırım, Allah'tan bunun için hesaba çeken yok.

Evli olanlar demiş zaten, çok doğal bir durum diye, ama siz tatmin olmadığınıza göre altında bir sorun arıyorsunuz sanki. Şimdi bu adamla ilişki yaşamayı reddetmek için tek nedeniniz, bu rüyalanma dediğiniz durumu yaşaması mı hakketen? Öyleyse asıl sorun sizde gibi .

Rüyalarıma dedikleri şeyin ismi ıslak rüya canım genelde ergenlerde olur rüyasında ilişkiye girip heralde rüyada boşalıo oyüzden banyo yapıo senin banyon alakası yok yani :)

14 aylık evliyîm kocam hiç öyle uykusunda boşalmadı
Her erkek sabah uyandığında ereksyon halindeymiş gibi uyanır ama ereksyon olduğu için değil bu rüyada ne görürse görsün gözün hızlı hareket etmesiyle alakalı

kızlar erkekler bazen ne gördüğünü hatırlamaz sabah kalktığında çamaşırına baktığında anlar gece bişeler olduğunu
bazense rüyasında çeşitli şekillerde biriyle birlikte olduğunu ve o zevk boşalma anını hatırlar
iki türlü yani

Evet canim bende yaklasik 5 yillik evliyim bir cocuk annesiyim adam evlendik evleneli boyke surekli ruyasinda bosaliyo buradaki kizlar beni anlamadi senin anlamana sevindimde senin esinde hic olmadimi ya benimki ya seninki anormal benim ki oldugu kesinde
Canım ben doğum yaptığımda bir kez şüphelendim çamaşır yıkarken, e tabi ses çıkarmadım çünkü ben lohusaydım e tabii adamında bir biyoritmi var neyse sonra görmedim ama ben yanındayken olsa senin kadar sabır gösteremezdim

Back
X