yine sorun, yine dert...

endoplazmik_kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
209
0
0
Aydın
Kızlar tüm her şey üst üste geliyor sanki. Sancılı bi dönem geçiriyorum, Nişanlımla aramda sürekli stres sürekli sorun.

Nişanlımın 5-6 yıl yıl önce kısa bi süreliğine yakın bir akrabasıyla çıkmış ama hiç sevgili olmadık , ve şuan ona karşıda içimde ne nefret ne başka bişi, hiçbirşey yok. Sadece akrabam diyor. Hep telde konuşmuşlar uzak şehirdelermiş zaten.

Ama ben bu duruma sinir oluyorum. konuşmuyorlar ama 2 yıl önce bi ortamda konuşma zorunlulukları oldu akraba ortamında. kızda bi şımarıklık,,, yok yarın benim doğum günüm bana ne hediye alacaksın falan. Sankı normalde de çok samimi gibi davranıyor oysa konuşmuyorlar o kadar senedir.

Bunları nişanlım anlattı bana ve çok sinir oldum bende haliyle. İlerde de benim karşılaşma durumlarım olacak muhtemelen ve nişanlım hep tembihliyor aman aşkım bak bitmiş gitmiş bi tavır yapma biz rezil oluruz falan diyor. Ne yapacam hayatım ya falan diyorum. Yeter ki sen yanımda dur falan diyorum. Oda zaten mümkün oldukça aynı ortamda olmayız ama olursak da normal davran diyor.

Neyse yakın zamanda başka bir akrabalarının düğünü varmış. O kızın olduğu şehirde. Konu açıldı birlikte gitmek isterim ama sizinkiler izin vermezlerse de ben tek giderim dedi. Bende tek gitmesini istemediğimi söyledim. Sen misin bunu söyleyen.

Yok efendim ben gelmezsem de o gidermiş
Akrabasının düğünüymüş sonuçta
Sen ister gelirsin ister gelmezsin ben gidecem diyor bana.

Yani bu şekilde öyle soğuk geldi bana. Bak hayatım gelmeye çalışırım ama olurda bişi olur gelemezsem seninde gitmeni istemem aklım sende kalır diyorum.
Ama bu konuyu bi daha konuşmak istemiyorum sinir etme insanı sabah sabah ben gidecem sen ister gelirsin ister gelmezsin falan dedi. Neyse hayatım sonra yine konuşuruz dedim. Sonrası yok ben bu düğüne gidecem dedi ve konuşma bitti.

Öyle sinir oldum ki bişi demedim. Tamam nişanlıma güveniyorum ama düğüne bensiz gitmesini de istemiyorum. Yani kızın hadi beni dansa kaldırmayacak mısın deme yüzsüzlüğü bile var. Ve öyle bir durumda hayırda diyemez nişanlım akrabası sonuçta ve konuşmadıklarını kimse bilmiyor.

Deli olacam kızlar ya.. fikirlerinizi bekliyorum ?

Son düzenleme:
Kızlar tüm her şey üst üste geliyor sanki. Sancılı bi dönem geçiriyorum, Nişanlımla aramda sürekli stres sürekli sorun.

Nişanlımın 5-6 yıl yıl önce kısa bi süreliğine yakın bir akrabasıyla çıkmış ama hiç sevgili olmadık , ve şuan ona karşıda içimde ne nefret ne başka bişi, hiçbirşey yok. Sadece akrabam diyor. Hep telde konuşmuşlar uzak şehirdelermiş zaten.

Ama ben bu duruma sinir oluyorum. konuşmuyorlar ama 2 yıl önce bi ortamda konuşma zorunlulukları oldu akraba ortamında. kızda bi şımarıklık yok yarın benim doğum günüm bana ne hediye alacaksın falan. Sankı normalde de çok samimi gibi davranıyor oysa konuşmuyorlar o kadar senedir.

Bunları nişanlım anlattı bana ve çok sinir oldum bende haliyle. İlerde de benim karşılaşma durumlarım olacak muhtemelen ve nişanlım hep tembihliyor aman aşkım bak bitmiş gitmiş bi tavır yapma biz rezil oluruz falan diyor. Ne yapacam hayatım ya falan diyorum. Yeter ki sen yanımda dur falan diyorum. Oda zaten mümkün oldukça aynı ortamda olmayız ama olursak da normal davran diyor.

Neyse yakın zamanda başka bir akrabalarının düğünü varmış. O kızın olduğu şehirde. Konu açıldı birlikte gitmek isterim ama sizinkiler izin vermezlerse de ben tek giderim dedi. Bende tek gitmesini istemediğimi söyledim. Sen misin bunu söyleyen.

Yani bu şekilde öyle soğuk geldi bana. Bak hayatım gelmeye çalışırım ama olurda bişi olur gelemezsem seninde gitmeni istemem aklım sende kalır diyorum.
Ama bu konuyu bi daha konuşmak istemiyorum sinir etme insanı sabah sabah ben gidecem sen ister gelirsin ister gelmezsin falan dedi. Neyse hayatım sonra yine konuşuruz dedim. Sonrası yok ben bu düğüne gidecem dedi ve konuşma bitti.

Öyle sinir oldum ki bişi demedim. Tamam nişanlıma güveniyorum ama düğüne bensiz gitmesini de istemiyorum. Yani kızın hadi beni dansa kaldırmayacak mısın deme yüzsüzlüğü bile var. Ve öyle bir durumda hayırda diyemez nişanlım akrabası sonuçta ve konuşmadıklarını kimse bilmiyor.

hem kızda bir şımarıklık yok demişsin hem de beni dansa kaldırmayacak mı deme yüzsüzlüğü var demişsin :ssz::ssz:

kendi kendine gereğinden fazla olayı büyüttüğünü düşünüyorum.

yok yere de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın :31::31:

Niye beni dansa kaldır dediğinde hayır diyemez?
Her gelen isteğe kibarlık olsun diye evet deme zorunluluğu var madem
biz de kimseyi kırmayalım bir kahve içelim,dans edelim falan:ssz:
Kibarlık olsun yani hayır demek olmaz dimi?

Akrabasının düğününe gitmemesi sorun olabilir.
Akrabalık ilişkileri çok samimidir belki tek de olsa gitcem demesini anlayabilirim
ama bunu seni kırarak söylemesi yanlış seni tatlılıkla ikna etmeli
ben senin nişanlını bu aralar çok rahat buldum canım
Bence ciddi bir konuşma yapmalısın şimdiden arka arkaya sana sorun yaşatması
hoş değil beni korkuttu şahsen..Tatlı dilli olması gerektiğini anlamalı..

hem kızda bir şımarıklık yok demişsin hem de beni dansa kaldırmayacak mı deme yüzsüzlüğü var demişsin :ssz::ssz:

kendi kendine gereğinden fazla olayı büyüttüğünü düşünüyorum.

yok yere de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın :31::31:

şımarıklıktan sonra , atmayı unutmuşum. yani kız fazla şımarık....

Kendi kendine kuruntu yapmissin bence.
Cok fazla üstüne gitmissin sevgilinin.
Sonucta o dügüne o kizi görmek icin degil akrabasinin iyi gününde yaninda olmak icin gidiyor..
Zira o kizi görmek icin gitseydi basta seni de cagirmazdi.

Niye beni dansa kaldır dediğinde hayır diyemez?
Her gelen isteğe kibarlık olsun diye evet deme zorunluluğu var madem
biz de kimseyi kırmayalım bir kahve içelim,dans edelim falan:ssz:
Kibarlık olsun yani hayır demek olmaz dimi?

Akrabasının düğününe gitmemesi sorun olabilir.
Akrabalık ilişkileri çok samimidir belki tek de olsa gitcem demesini anlayabilirim
ama bunu seni kırarak söylemesi yanlış seni tatlılıkla ikna etmeli
ben senin nişanlını bu aralar çok rahat buldum canım
Bence ciddi bir konuşma yapmalısın şimdiden arka arkaya sana sorun yaşatması
hoş değil beni korkuttu şahsen..Tatlı dilli olması gerektiğini anlamalı..

aa olurmu niye dansa kaldırmıyorsun dermiş akrabaları falan filan...
bende soğumaya başladım artık.
konuşmaya çalışıyorum hep beni suçluyor. büyütecek bişi yokmuş...
ama hep kırıcı artık çük üzülüyorum ya

eski konularına göz attım.

sürekli sorun yaşıyorsun ilişkinde..

nişanlısın evlilik yolunda ilerliyorsun.. geleceğini göremiyorsun bana kalırsa ama sorunun ana kaynağı sendeki güvensizlik ve kuruntu bana kalırsa.:31:

eski konularına göz attım.

sürekli sorun yaşıyorsun ilişkinde..

nişanlısın evlilik yolunda ilerliyorsun.. geleceğini göremiyorsun bana kalırsa ama sorunun ana kaynağı sendeki güvensizlik ve kuruntu bana kalırsa.:31:

ya haklısın aslında...
yani ortada görünür bi sorun hem var hem yok..
güven dersen evet ona güveniyorum ama içim rahat etmiyor.

eski kız arkadaşının olduğunu bi düğüne (kız bu kadar rahatken) gitmesini istemiyorum aslında...

aa olurmu niye dansa kaldırmıyorsun dermiş akrabaları falan filan...
bende soğumaya başladım artık.
konuşmaya çalışıyorum hep beni suçluyor. büyütecek bişi yokmuş...
ama hep kırıcı artık çük üzülüyorum ya

Allah Allah akrabaları ne der mi önemli nişanlısı ne der mi önemli
insan azıcık düşünür empati kurar ya.. O zaman biz de akraba düğünlerine gidelim
dans teklifi gelirse de ayhhh ayıp olur akrabalarım laf eder diye atalım kendimizi
milletin kollarına..
İnsan yeterki nişanlısını üzmek istemesin bir yolunu bulur herkesi susturur.
Keyfim yok der,nişanlıma haksızlık etmiş olurum ben onun yapmasını istemediğim
hiç bir şeyi yapmam der.. Ne bileyim..
Valla sen bu sorunların ardından barışmak için daha çok çabalayan taraf mısın
ilişkinizde seni daha mücadeleci daha ılımlı görüyorum.
Sorumluluğu biraz nişanlına yükle.. Üzüntülerini içinde yaşayıp ona gülümseme
Ciddi söylüyorum şimdiden bu kadar rahat kırıyorsa seni,evlenince iki katı olur..
İyi bir sarsıntı yaşamalı,soğuduğunu anlamalı,korkmalı

ya haklısın aslında...
yani ortada görünür bi sorun hem var hem yok..
güven dersen evet ona güveniyorum ama içim rahat etmiyor.

eski kız arkadaşının olduğunu bi düğüne (kız bu kadar rahatken) gitmesini istemiyorum aslında...

ama giriyorsa güven kelimesine yeterli güvenmiyorsun demektir.

hem uzaktan uzağa görüşmeleri olmuş diyorsun beraberlik denirse ona hem de kız rahatken gitmesini istemiyorum diyorsun.

o tarz kızlar her yerde var ona bakılırsa güven şüpheye yer vermez ilişkide.

uzaktan biraz kendini izle. gereksiz kuruntu yapıyorsun. :31:

Eski konularını da biliyorum.:ssz: Burada kızı topa tutacak değilim.:6: Çünkü nişanlının sana olan davranışları hiç normal değil.:40: Seni saymıyor.Dediği dedik.:ssz: Bence önce bunları aşmaya çalışın. Böyle giderse bu sorunların sonu gelmeyecek.

Allah Allah akrabaları ne der mi önemli nişanlısı ne der mi önemli
insan azıcık düşünür empati kurar ya.. O zaman biz de akraba düğünlerine gidelim
dans teklifi gelirse de ayhhh ayıp olur akrabalarım laf eder diye atalım kendimizi
milletin kollarına..
İnsan yeterki nişanlısını üzmek istemesin bir yolunu bulur herkesi susturur.
Keyfim yok der,nişanlıma haksızlık etmiş olurum ben onun yapmasını istemediğim
hiç bir şeyi yapmam der.. Ne bileyim..
Valla sen bu sorunların ardından barışmak için daha çok çabalayan taraf mısın
ilişkinizde seni daha mücadeleci daha ılımlı görüyorum.
Sorumluluğu biraz nişanlına yükle.. Üzüntülerini içinde yaşayıp ona gülümseme
Ciddi söylüyorum şimdiden bu kadar rahat kırıyorsa seni,evlenince iki katı olur..
İyi bir sarsıntı yaşamalı,soğuduğunu anlamalı,korkmalı

çabuk sinirlenen ve çabuk yumaşayan bi yapım var aslında.
çok seviyorum onu. ayrı kalmaya onu özlemeye dayanamıyorum. ama çoğu zaman alttan alan ben oluyorum..
nişanlım kızdığında uzak kalır soğuk davranır bende deli olurum o bana soğuk davrandığında.
ben kızdığımda bağırır çağırırım ama çabuk geçerim saman alevi gibi.
nişanlımsa soğuksa tamam artık gün boyu soğuktur geceye kadar ...

Bak hayatım gelmeye çalışırım ama olurda bişi olur gelemezsem seninde gitmeni istemem aklım sende kalır diyorum.

Ben şu cümleye sinir oldum.
Güzelce bitanem bak seni anlıyorum ama sen de beni anla
akraba düğünü bu gitmezsem yanlış düşünürler..
Bana güven ben seni üzecek her şeyden kaçınırım hayatım
şimdi bunlarla üzmeyelim birbirimizi lütfen
dese hem kimse kırılmaz hem bu ilişki yara almaz değil mi?
Yani yukarıdaki gibi söylemek daha kolay geliyor ben buna sinir oluyorum ya
:ssz:

Canım ne sorunlu nişanlılığın var seninde , yalnız fazla üstüne gidiyorsun nişanlının kaybedebilirsin farkında mısın bilmem , madem güveniyorsun neden sorun çıkarıyorsun ki. Olmuş bitmiş birşey sonuçta ,, ve akrabası gitmeli , sizinde olacak. Erkekler böyle baskılardan hoşlanmaz ters teper ben sana söyliyim. Gitse ne olucak ki yanlış bişey yapmayacağını düşünüyorsun zaten.

Bak hayatım gelmeye çalışırım ama olurda bişi olur gelemezsem seninde gitmeni istemem aklım sende kalır diyorum.

Ben şu cümleye sinir oldum.
Güzelce bitanem bak seni anlıyorum ama sen de beni anla
akraba düğünü bu gitmezsem yanlış düşünürler..
Bana güven ben seni üzecek her şeyden kaçınırım hayatım
şimdi bunlarla üzmeyelim birbirimizi lütfen
dese hem kimse kırılmaz hem bu ilişki yara almaz değil mi?
Yani yukarıdaki gibi söylemek daha kolay geliyor ben buna sinir oluyorum ya
:ssz:

bazen diyorum ben mi sorun çıkarıyorum hep. çoğu şeyi büyütüyor muyum diyorum acaba .

ama yaşadıklarımızda haklı da olsam haksız da olsam nişanlımın dik başlılığı, saçmalıyorsun yine ile başlayan cümleleri, ben bilirim ben şöyle yaparım tarzı konuşmaları ve sonra da soğuk soğuk konuşmaları öyle üzüyor ki beni.

güzellikle konuşsa kabul edecem belki ama olmuyo beceremiyoruz bir türlü konuşabilmeyi....

Ama ben bu duruma sinir oluyorum. konuşmuyorlar ama 2 yıl önce bi ortamda konuşma zorunlulukları oldu akraba ortamında. kızda bi şımarıklık,,, yok yarın benim doğum günüm bana ne hediye alacaksın falan. Sankı normalde de çok samimi gibi davranıyor oysa konuşmuyorlar o kadar senedir.

Senin Takınıcağın Tavrın Rolün belli zaten Umursamıyormuş gibi yap Üzerine gitme. Konu Açılıncada Ben Sana Güveniyorum de Konuyu büyütme. Rahat ol Kıskandığını belli etme Umursamaz Tavırla yaklaş emin ol Kaybetmez Kazanırsın.. Kendinede Güven Eşin olacak adamada.! "O" Sadece yılışık hareketlerde bulunarak kendini küçük duruma düşürür Gözden iyice düşer....

Son düzenleme:
çabuk sinirlenen ve çabuk yumaşayan bi yapım var aslında.
çok seviyorum onu. ayrı kalmaya onu özlemeye dayanamıyorum. ama çoğu zaman alttan alan ben oluyorum..
nişanlım kızdığında uzak kalır soğuk davranır bende deli olurum o bana soğuk davrandığında.
ben kızdığımda bağırır çağırırım ama çabuk geçerim saman alevi gibi.
nişanlımsa soğuksa tamam artık gün boyu soğuktur geceye kadar ...
Ama bir gün yorulursun!
Ciddi söylüyorum bu ilişkide naz yapan sen olmak isteyeceksin bir gün..
Uzun uzun da ben şımarayım o benim gönlümü alsın diyeceksin bir gün..
Çünkü artık canına tak diyecek niye hep ben alttan alıyorum yoksa
o beni sevmiyor mu diyeceksin..
Kadının naz yapmaya,uzatmaya,kapris yapmaya ihtiyacı vardır.
Soğuk davranıyor dayanamıyorum diyerek onu kötü alıştırıyorsun.
Her istediğini ağlayarak elde eden çocukları düşün.
Soğukluğu uzatarak sana pes ettirebiliyor ve bu davranışı süreklilik kazanıyor..
Bir gün değiş ve şaşırt onu muhabbetin güzel yerinde sana güzel bi söz mü dedi
sen eski coşkunla söyleme.. Kırıldın mı uykum var iyi geceler de
konuşmak istiyorum mu dedi ama ben istemiyorum çünkü artık bıktım de
o bir gün mü uzattı soğukluğu sen iki gün uzat al bak işte bunu yapıyorsun bana de
Tahammül sınırını zorladığını görsün ve korksun rica ederim..
İkili ilişkilerde böyle mutluluk sağlanamaz:ssz:

Back
X