yine sorun, yine dert...

Senin Takınıcağın Tavrın Rolün belli zaten Umursamıyormuş gibi yap Üzerine gitme. Konu Açılıncada Ben Sana Güveniyorum de Konuyu büyütme. Rahat ol Kıskandığını belli etme Umursamaz Tavırla yaklaş emin ol Kaybetmez Kazanırsın.. Kendinede Güven Eşin olacak adamada.! "O" Sadece yılışık hareketlerde bulunarak kendini küçük duruma düşürür Gözden iyice düşer....

ah bu umursamaz tavrı takınabilsem gerçekten de... belli etmeden durabilsem duygularımı çevremdekilere.. :26:

ah bu umursamaz tavrı takınabilsem gerçekten de... belli etmeden durabilsem duygularımı çevremdekilere.. :26:
Hayat Mücadelelerle Savaşlarla Doludur Kendine Güvenmezsen Eğer Savaşı Kaybedersin Elindekileride Soğuk kanlı olmayı öğrenmelisin Kendi Kendinede Kuruntu Yapma. O kız Ne kadar şımarık yılışık davranırsa o kadar kaybeder. Kendini Biraz Bastır Unutma Nişanlın olucak kişide bulunmaz Hint kumaşı değil Böyle Yaparak Hem kendinden Soğutursun Hem Burnunu Kaldırırsın Bu sefer sen zararlı çıkarsın

bazen diyorum ben mi sorun çıkarıyorum hep. çoğu şeyi büyütüyor muyum diyorum acaba .

ama yaşadıklarımızda haklı da olsam haksız da olsam nişanlımın dik başlılığı, saçmalıyorsun yine ile başlayan cümleleri, ben bilirim ben şöyle yaparım tarzı konuşmaları ve sonra da soğuk soğuk konuşmaları öyle üzüyor ki beni.

güzellikle konuşsa kabul edecem belki ama olmuyo beceremiyoruz bir türlü konuşabilmeyi....

Erkekler susan kadın isterler ama bilmezler susan kadın çabalamaktan vazgeçmiş demektir..
Kadın sustu ohh kafam rahat etti be oluyorlar..
O kafa rahatlığın sana sevdiğin kadını kaybediş olarak dönüyor haberin yok:ssz:..
İnat,dikbaşlılık ona mutluluk vermez işte bunu ona kavgalarla anlatamazsın..
Ama kırgınlığın sende susma,soğuk davranma,eskisi gibi ilgilenmeme gibi etkiler
yaratırsa ve bu süreyi sabırla uzatırsan neler oluyor der emin ol..
bu düğün konusunu açarsa beni ilgilendirmez tamam de ve ciddi anlamda konuşma bu konuda,
kırıldığını anlasın ve utansın..Sen rahat ol biraz onun rahatsızlık duymasına izin ver.
Şunu bil sen sorumluluk alırsan karşı taraf bunu görürse sorumluluk ama gereği duymaz.
Sen düşünürsen o çok düşünmez.
Sen çok rahatsızsan o umursamaz olur..
Bu durumu değiştirmek senin elinde..

bence sen yalnızca kendini üzüyorsun herşeyi akışına bırak sonuçta bitmiş bi konu aynı şey senin başınada gelebilirdi sakin ol nişanlına güven canım

Hayat Mücadelelerle Savaşlarla Doludur Kendine Güvenmezsen Eğer Savaşı Kaybedersin Elindekileride Soğuk kanlı olmayı öğrenmelisin Kendi Kendinede Kuruntu Yapma. O kız Ne kadar şımarık yılışık davranırsa o kadar kaybeder. Kendini Biraz Bastır Unutma Nişanlın olucak kişide bulunmaz Hint kumaşı değil Böyle Yaparak Hem kendinden Soğutursun Hem Burnunu Kaldırırsın Bu sefer sen zararlı çıkarsın

off çok sağol umarım başarabilirim ..

Her konuna yazıyorum n'olur biraz düşün üzerinde ; nişanlını rahat bırak artık.

Anlamsızca üzerine gidiyorsun, sonra ters cevap alınca üzülüyorsun. Nişanlını anlıyorum, benim de sevgilim bu şekilde sürekli üzerime gelince ters çıkıyorum, sabrım bitiyor çünkü

Sürekli kıskançlık modunda biri, kadın ya da erkek farketmez, inan bana çekilmiyor. Siz nişanlısınız, eski eskidir ya didikleme artık, altı üstü bir akraba düğünü, seni de çağırmış, zaten adamın aklında başka bir şey olsa çağırmaz. Elalemin kızının şımarıklığı da kendi problemi, adamın aklında bir şey yok üsteleme.

Ağırlığını koru biraz, sürekli konuşup,sürekli sıkıntı yarattın mı ciddiyetini kaybedersin, gerçekten önemli bir konu olduğunda yaptırım gücün olmaz, çek kendini biraz. Evlendiğinizde daha kötü olacak, sabırla oynamak tehlikelidir an gelir insan pire için yorganı yakar, koyacağın tavırları gerçekten değen şeyler için koy, kendi iyiliğin için...

Arkadaslara katiliyorum ve birsey daha eklemek istiyorum: O size sinirli bir sekilde trip atarken, sizi susdurmaya calisirken, sizi es gecerken, size ne saygi ne sevgi gösterirken lütfen daha sanki sucluymusunuz gibi "hayatim" diyerek cümleler kurmayin. Sizle normal konussun, sonucta nisanlisisiniz, sizinde fikriniz önemli olmali!

Son düzenleme:
Bunda öncede içimde kuşku var diye konu açmıştın şimdide nişanlıma güveniyorum diyorsun güveniyormusun güvenmiyormusun anlayamadım ama hata yapıyorsun çok sıkarsan kaçar değil nişanlı evli olsan bile arkasaına bakmadan kaçar gider. çok takıntılısın 3 yıl önceki olayları bile takıyorsun böyle yaparak ilşkiyi yıpratırsın

ben şehit kızıyım ve başka krdeşim yok annem ikinci evliliğini yaptı bugüne kadar heerşey iyi gidiyodu evlendim annemle yan yana oturuyoruz benim annem yalnızca anne değil babam abim ablam arkadaşım herşeyim onun tek derdi benim bensiz yaşayamıyo çünkü benim ondan başka kimsem yok ama ikinci eşi anneme ya kızın ya ben demiş bunu duyunca hayatım altüst oldu ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yardımcı olun bana o benim herşeyim ondan ayrılamam onun mutsuz olmasın istemem

Bunda öncede içimde kuşku var diye konu açmıştın şimdide nişanlıma güveniyorum diyorsun güveniyormusun güvenmiyormusun anlayamadım ama hata yapıyorsun çok sıkarsan kaçar değil nişanlı evli olsan bile arkasaına bakmadan kaçar gider. çok takıntılısın 3 yıl önceki olayları bile takıyorsun böyle yaparak ilşkiyi yıpratırsın

orda da aynı şeyi yazdım burdada ben nişanlıma güveniyorum ama içim de bi rahatsızlık oluyo. galiba kuruntudan oda.

o konumda da şimdiye dair bişi çıkmayacağından eminim zaten ama geçmişe dair merak ediyorum yazmıştım zaten

ben şehit kızıyım ve başka krdeşim yok annem ikinci evliliğini yaptı bugüne kadar heerşey iyi gidiyodu evlendim annemle yan yana oturuyoruz benim annem yalnızca anne değil babam abim ablam arkadaşım herşeyim onun tek derdi benim bensiz yaşayamıyo çünkü benim ondan başka kimsem yok ama ikinci eşi anneme ya kızın ya ben demiş bunu duyunca hayatım altüst oldu ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yardımcı olun bana o benim herşeyim ondan ayrılamam onun mutsuz olmasın istemem
Kusura Bakma AMA Annen Zaten Tercihini Çoktan yapmış canım baban şehit olunca nasılda kıyıp evlenmiş evlenerek o zaten tercih yapmış bi nevi sizi terk etmiş hayatla mücadele etmek yerine başka çözüm aramış Kocandan memnunsan Sarıl Kocana sıkı sıkı Seni üzmüyosa dövmüyosa Artık senin ananda babanda kardeşinde Kocandır.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var-f154/ yeni konu aç yazan yerden açabilirsin konunu.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsun farkında mısın? :34:
Adam hatırlamayacaktı bile belki de..

Son düzenleme:
Kusura Bakma AMA Annen Zaten Tercihini Çoktan yapmış canım baban şehit olunca nasılda kıyıp evlenmiş evlenerek o zaten tercih yapmış bi nevi sizi terk etmiş hayatla mücadele etmek yerine başka çözüm aramış Kocandan memnunsan Sarıl Kocana sıkı sıkı Seni üzmüyosa dövmüyosa Artık senin ananda babanda kardeşinde Kocandır.

hayır annem maalesef benim için ikinci evliliğini yaptı hemde amcamın oğluyla ne yaptıysa hepsi benim için beni görebilmek için bensiz yaşayamaz demiştim ondan uzaklaşacağımdan o kadar korkuyoki o benim nefesim onsuz ölürüm ben

hayır annem maalesef benim için ikinci evliliğini yaptı hemde amcamın oğluyla ne yaptıysa hepsi benim için beni görebilmek için bensiz yaşayamaz demiştim ondan uzaklaşacağımdan o kadar korkuyoki o benim nefesim onsuz ölürüm ben
Evlenmeye bilirdi Çalışıp sana bakabilirdi birbirinizin sırtına dayanabilirdiniz diye düşünüyorum

Evlenmeye bilirdi Çalışıp sana bakabilirdi birbirinizin sırtına dayanabilirdiniz diye düşünüyorum

ewet oda öyle demiş ama herkes karşı çıkmış annem 18 yaşında babamı kaybetmiş baba tarafı beni anneme vermemiş evleniceksin diye baskı yapmışlar oda bana kavuşmak için evlenmeyi kabul etmiş bana cevap verirmisiniz bi anne evladından ne kadar ayrı kalabilirki üstelik daha 2 yaşındaysa

Son düzenleme:
ewet oda öyle demiş ama herkes karşı çıkmış annem 18 yaşında babamı kaybetmiş baba tarafı beni anneme vermemiş evleniceksin diye baskı yapmışlar oda bana kavuşmak için evlenmeyi kabul etmiş bana cevap verirmisiniz bi anne evladından ne kadar ayrı kalabilirki üstelik daha 2 yaşındaysa
Keşke Hukuk'a başvursaymış annen Amcanın Oğluda Çok Gamsızmış Babanın Aileside Kızım gel biz sana bakarız yanımıza gel çocukta sende artık bize emanetsiniz dememiş vicdansızlar Birde kardeşinin çocuğu ile evlendirmişler Annen Çağresizlikten kabul etmiş amcanın oğlu neden böyle bi durumu kabul etmiş ve madem kabul etttin Neden seni istemiyor ? istemicektin neden kabul ettin. Böyle İnsanların Allah cezası neyse onu versin. Kocanla aranda iyi ise kocana sıkı tutun seni memnun ediyorsa üzme dediğini yap Çünkü Kocana bişi olsa yada ayrılık olsa seni kapının eşiğinden içeri sokmaz vicdansız adam :'(

Keşke Hukuk'a başvursaymış annen Amcanın Oğluda Çok Gamsızmış Babanın Aileside Kızım gel biz sana bakarız yanımıza gel çocukta sende artık bize emanetsiniz dememiş vicdansızlar Birde kardeşinin çocuğu ile evlendirmişler Annen Çağresizlikten kabul etmiş amcanın oğlu neden böyle bi durumu kabul etmiş ve madem kabul etttin Neden seni istemiyor ? istemicektin neden kabul ettin. Böyle İnsanların Allah cezası neyse onu versin. Kocanla aranda iyi ise kocana sıkı tutun seni memnun ediyorsa üzme dediğini yap Çünkü Kocana bişi olsa yada ayrılık olsa seni kapının eşiğinden içeri sokmaz vicdansız adam :'(

ben annemsiz yapamam ki oda bensiz zaten beni bırakması söz konusu bile değil ama o mutsuz olucak diye korkuyorum

Back
X